EN TURBULENT DAG

japp, jag använder mig av snapstrip när jag tar egobilder med min webkamera. har en vaio, så har inget bra
program på själva datorn.. ska försöka hitta nått bättre.. sen. HOHOHO! det här är jag megamycket just nu iaf.
Idag har i alla fall jag och Erica haft en minst sagt emotionellt turbulent dag om vi säger så. Ska inte gå in mer på det hela men det är så sjukt komiskt alltsammans och vi måste verkligen vara de absolut töntigaste, överambitiösa och idiotiska människorna på denna planet. Och mest misslyckade! (: Det var hur som helst skolfoto också, kändes inte alls bra, såg säkert jättetillgjord ut på båda korten (tror jag gjorde ungefär samma min som på bild nummer 4 här ovan.. neutral tjej, neej,) We Never Change Do We? We Never Learn Do We? -för att citera en grym låt av Coldplay och på samma gång beskriva mitt och Ericas levnadssätt. Nu ska jag mysa med te och sen lägga mig tidigt (: SOV GOTT
AGNES

FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

Nu har jag varit på dansen jag praatade om i mitt förra inlägg (det var kul! och svettigt!) och ääätit supermehahelvetesjättegoda tortellinisar och badat badkar! Imorrn är det som sagt skolfoto och jag har sett ut som hej-kom-och-hjälp-mig (för att citera våran nya superhäftiga NO-lärare) hela veckan så nu jävlar piffar vi till oss! Tänkte gå och lägga mig klockan tio ikväll men så ser man nu att den redan är ööver tio, LYCKAT!
även en bild på mig från Asissi. Tre och en halv vecka sedan. Sjukt tycker jag med.
upptäckte just att jag inte kan stava till varsågod. hej kom och hjälp mig
gonatt
AGNES

KÄFTIS OCH SÅ VIDARE

Idag var jag hos tandläkeren i 10 minuter sen hängde jag i sickla helt mobbat och hittade ett par vinterskor jag verkligen vill ha! Sen åkte jag till skolan och hade spanska och åt gifflar och hade idrott och sen engelska och sen åt vi mellis och övade på att gå i klackar och kollade i rymden finns inga känslor, älskar den filmen! Sen dansade vi, det var skojjigt! Nu måååste jag duscha, imorn är det skolfoto.. hjälp mig!


Jag i assisi, italien. 3 och en halv vecka sedan ungefär. Sjukt

TVÅ MUSIKPUNKTER

Jag har några kompisar från simningen som också går på dans på tisdagar, folkdans. Det låter inte superkul såhär när man hör det, men jag var där för nått år sen och dansade runt och hade mig och det var så grymt kul att jag dör! SÅ DÄRFÖR, nu när jag trappat ner på simningen och är typ helt ledug varenda dag, ska jag ikväll åka dit och kolla lite och se om jag kanske vill börja själv! Mina andra homies har ju sin andra dans (:
Musikpunk nummer två i detta inlägg är vårat musikprojekt i skolan. Vi ska välja en låt, göra om den lite (långsammare/snabbare, byta lite ackord, byta språk på texten eller liknandee) och jag måste säga att jag är megataggad på det! Tror jag har bestämt mig för Two Door Cinema Club's 'Something Good Can Work'. Nu ska jag bara hitta ackorden och lära mig hur man spelar ackorden också (; ska slå alla med häääääpnad hur bra jag kan spela på gitarr!.. d:
AGNES

sånt himla härligt band! lätt ett av mina favoriter! Och den här låten är ju som gjord för att göras
om! visserligen pratar jag väldigt snabbt själv, men att sjunga tydligt såhär snabbt funkar bara
inte, så jag tänkte dra ner på tempot och kanske ändra lite ackord, vi får se! (: nu ska här dansas!


SICKET CHARMTROLL



Har bestämt mig för att lära mig gitarr. bli bra lixom. kunna spela.
har faktist skickat in min skitgitarr för att fixa strängarna. det fanns ju bara fyra stycken grymmt ostämda strängar förut men nu så. mamma tyckte jag skulle köpa en lär-dig-spela-gitarr-bok också och de kanske jag ska. lära mig grunderna lite sådär.
men hittade iallafall det här klippet och blev skitinspererad.
jag är också väldigt sugen på att fixa iordning mitt rum. skrivbordet, bokhyllan, garderoben. allt är bara kaos.
men natti natti nu. måste göra matte och sen sova. prutt. /susanna


ITALIEN 2011


MÅSTE LÄGGA UPP DENNA IGEN!


Första dagarna av sommarlovet </3

Min tandställning är btw sönder. Det gör ont. Jävla skit!

GODISMONSTER

Goddag. Helgen har spenderats på landet med susanna hellström, vi har sprungit, badat i havet (sista gångerna för i år, eeh rip) chillat, lekt med lykke, dödat spindlar och kastat popcorn.. ungefär. Det var suuupernajs sista sommarhelgen lixom, nu blir det mörkt och kallt! Idag har jag avrit sjukt trött och sen jag kom hem har mitt blodsocker varit nere på botten, var på såå dåligt humör! heeelt sjukt.. var tvungen att panikcykla ner till konsum och köpa godis, choklad (nej det är inte samma sak) och läsk! Nu är jag hemma och har ätit lite och mår illa :/ Har maaassaaaakvar hehe, köpte nog lite för mycket. Men det var KRIS!


Jag och nicole vid fontänen i assisi </3

EN SÅN HÄR FJÄDERMUS

Jag på träningen i torsdags!

..eller på Menorca 2001 när jag lärde mig simma (:

 

Snaaaart åker jag och Erica till träningen. Lite taggad faktiskt (: Nuuu var det inte länge sen jag uppdaterade men HERE WE GO! Rubriken citerar förresten Nicole igår, grillade med henne, Rasmus, Philip, Ronja och sen tre tiill men vad säger några namn liksom, det var en jävla trafik på fladdermöss igår nämligen som Nicole så fint påpekade men utbrast istället FJÄDERmus. Det går ju det också! Det var i alla fall trevligt och jag stupade i säng så fort jag kom hem. Idag har jag köpt en superdupermegajättemysig stickad tröja på Vero Moda också. Den ska jag visa. Sen. HEJDÅ!

AGNES


MAN VET ATT DET ÄR SÖNDAG NÄR

fast jag åt inte en stor. så ni vet.


-Man åker frivilligt med mamma in till Sickla för att göra absolut ingenting,

-Man åker med pappa först till Tyresö, sen tillbaka till Sickla igen (kupongerna gällde ju bara på sickla.. ajaj!) för att köpa mat till lilla farmor, bara för att man ville ha en ost och skinkpaj till lunch,

-Man sitter framför ugnen i 25 minuter medan skinkpajen sakta med säkert blir varm (micron står i bilen, vi har haft visning idag igen,)

-Man försöker beatboxa lite efterblivet i takt till timerns tickande,

-Man bloggar om allt tråkigt man gjort idag

-Man inte vet vad man ska göra förrän bussen till träningen går typ klockan sex..

Kanske borde ta och skaffa mig en hobby... Typ dammsugning. Have fun!

AGNES


INGEN ÄR ENFÄRGAD

HEJ. Bildlöst inlägg klassas oftast som tråkigt inlägg, antagligen också vad detta inlägg kommer ses som, men det är i alla fall en Update. Tränade igår för första gången sen i Juni. Vi fick simma i en halvtimme och maxade igenom allt (observera att vi körde i typ normal fart vilket numera motsvarar max... om ni fattar,) och alla fyra var helt d.ö.d.a efter insimmet. Det går bra nu!.. Skolan är igång, läxor och allt sånt. Helgen är återigen helig och något att se fram emot (på sommarlovet är ju alla dagar en helg, typ.) och jag är återigen dödstrött varje kväll, även denna. Så med de orden hälsar jag er god natt så uppdaterar jag förhoppningsvis imorgon!
AGNES

FEST PÅ RUMMET

Om du hade kikat in genom susannas fönster för någon timme sedan hade du sett fyra halt galna tjejer som hade världens part och dansade sjukt snyggt! Det var inte vi alltså..

Tårtkalas har vi haft också och massage stund hehe.. iallafall så snart ska jag träna! :D

söt hund, hejdå erica!

FISKTASTISKT

afrekkinmaaazin, återigen en bild från Coldplay, Glasvegas osv på WhereTheActionIs, återigen skriver jag det, (pratiskt taget..) längst fram av 25 000 fans. Stört. DreeeamComeTruuuue ! COPIRAAJT -Nej men om sanningen till varför jag lägger upp massa bilder just därifrån är att det bara är dessa som är redigerade och aldrig visats på bloggen förut. Tog nämligen bort mitt redigeringsprogram och kan inte få tillbaka det. Det går inte att ladda ner det igen till min dator.. Gladare tjej får man alltså leta efter..
Första dagen enligt schema, jag överlevde faktiskt överraskande bra. Inte lika tpl och depp över skolstarten längre faktiskt och jag är sjuuukt taggad på att börja träna imorgon! Sjukt! Men som sagt, första dagen och vi har redan fått 'läxa', att till imorgon förstå vad Konservatism är för nått.. Går på fem minuter !..elleeeeer?.. Dessutom borde jag börja fundera på ett musikprojekt vi ska ha den här terminen också, men det kan faktiskt bli kul! För de som undrar åkte jag in till stan och fikade med Sara direkt efter skolan. Hittade till Jensen västra eller östra eller södra eller vilket det nu var helt själv! Värt inlägg med värd information idag känner jag.. elleeer?..
SkitIDetGonattOchSovGott
AGNES

INTE SOM IGÅR DIREKT

Den här bilden tog pappa på Menorca år 2001. (obserera med en analog kamera.. Utan redigering nu också sattee, kvaliten är ju inte megabra) Jag var då 5 år men jag minns faktiskt resan och den här platsen bilden är tagen på. Det var en mycket trevlig ö! Dit vill jag tillbaka. Kollar på bilder därifrån som pappa lagt in i datorn här uppe just nu och det ser verkligen ut som en riktig paradisö från vilket resemagasin som helst. Vattnet är klarblått på varenda bild, jag och min bror superler och maten ser sådär semestergod ut!
Ingen aning om varför jag inledde inlägget så, men där ser ni i alla fall, åk till Menorca!.. Skola från 9 till 13 idag hur som helst. Ganska ovärt idag också, mentorssamtal samt en flummig diskussion utan lärare om klassresa och spexfoto. Gick runt med ett 'fml'-mode hela dagen (no need to egentligen, men herre min gud va hemskt det kändes att vara tillbaka i skolan!) Känns inte bra alls att vara såhär skoltrött redan innan man börjat gå enligt schema. Hur ska det här sluta?.. Åkte till Östermalm med Fanny och Nicole efter skolan där Fanny skulle på en modell-grej (låter superexklusivt när man lägger till 'grej' visst? haha!) Kände mig allmänt missplacerad med min Zara-väska och weekday-klädsel... Är nu trött -igen och tänker ta det extremt lugnt innan morgondagen då man börjar 8.15 tjoho glhf fml want to die GOD KVÄLL! (:
AGNES

IT REMINDS YOU OF REALITY

Coldplay i Juni. Ta. Mig. Tillbaka. ..Nu! -copycopycoopyriiight-

Fattar knappt att det här var i början av sommaren och att den nu är typ slut.. Eller, på ett sätt känns det som evigheter sen vi stod där, praktiskt taget längst fram av 25 000 fans, och skrek halsarna av oss till Coldplay, Glasvegas och Daniel Adams Ray. Har hunnit med så mycket annat extremt kul under sommaren att det ändå 'förträngts' lite, men seriöst, jag minns superväl när vi tänkte på konserten och tyckte att det kändes hur långt bort som helst! För att inte tala om Italien, det är ju liksom ett halvår kvar, typ! Nu är allt över, skolan har börjat och det är svårt att greppa hur fort saker egentligen går. Inte helt redo för skolan än!
Nu har jag hur som helst genomgått mina första 45 minuter på detta läsår, för jo så var det. Klockan nio tvingar dom dit oss för att sedan skicka hem oss kvart i tio! Inte ens om man vill får man stanna kvar i skolan och se hotfull ut när de nya sjuorna kommer! Kändes ju jättevärt att sitta hemma och göra ingenting sen (visst, hade kunnat göra något vettigt, men jag tror faktiskt aldrig jag varit så trött och seg i hela mitt liv som idag.) Imorgon går vi i alla fall till ett, känns lite mer värt om man nu ändå ska upp vid halv åtta.
..jag som skulle somna innan elva, för så trött var jag ju.. jo tjena.
AGNES

FÖR IMORGON BLIR EN BÄTTRE DAG

Idag var första skoldagen, den sög och var helt sjukt ovärd! 45minuter lixom, sen åt vi lunch och kolla harry pottah och sen tog vi sönderkonrads byxor (tack, hjälp, förlåt) och sne åkte jag med sussi till stallet och sen åt jag hos henne och det var en ganska bra dag ändå, sen efter skolan alltså. Känns så stört att vara tillbaka, orkar inte!
Imorn ska det bli bättre iaf, jag lovar mig själv det!


Bild från en regnig dag på mallorca när vi väntade på att få gå in i ascoola drakgrottor, känns så långt borta. Saknad. Erica

VÅRA FINA VÄNNER

Bild från idag! Tove, Jacob, Jag, Ericus och min broder lite snyggt på hörnet där!
Superoredigerad och paint-förminskad bild, observera mitt superofina leende!..
Ska (inte alls på order av Tove själv!..) bara skriva ett litet inlägg tillägnat mina och Ericas finfina vänner Tove och Jacob som så villigt kom och stöttade mig, erica, casper och william under våran fina konfirmationscermoni!.. Det var verkligen nåbelt och ädelt och massa andra ord jag inte vet vad det betyder av er att komma och både vi, herren han själv och alla enfödda söner tackar er i faderns, sonens och den helige andens namn och alla andra namn med för den delen! PUSS MINA FINA VÄNNER! <3 AGNES

SISTA DAGEN I FRIHET

Min konfirmations oooutfit då! Klänning.Vila Väska.Zara Klocka.Ur&Penn Skor.Converse
IMORGON sätter jag mig första potatis, för att följa föregående inläggs trend. Skolstart! Ny årskurs, nytt schema, ny mentor, nya rutiner men samma sköna klass. Känns helt okej, för mitt sommarlov har varit hur jäkla bra som helst och jag kan knappt vänta till sommaren 2012!.. Och 2013! (osv).. Ska faktiskt bli lite kul att träffa alla igen och även om jag bara tycker det är 'kul' i två dagar in på terminen kommer det snart ett höst och jullov snart! Bara att hålla ut! Nu ska jag ta en sista promenad i det fira med Erica.
AGNES

KONFIRMERAD OCH KLAR

Orkade inte redigera dessa bilder nu men det får gå ändå! (:

NU har man allt satt sin sista potatis!.. Nej men här tar tiden som konfirmand slut! Eller så, kan numera kalla mig officiellt kristen eller nått sånt osv osv. Känns riktigt trist för vi har haft en så sjukt bra konfagrupp, men det har varit en trevlig dag med ett supernervöst rollspel, en ännu mer nervös solosång i kyrkan, några väldigt korta farväl och en trevlig middag med familjen på Vapiano. Hade som sagt ingen mottagning utan fick lite små saker av farmor, mamma och pappa och pengar av farfar. Jag är nöjd och tänker definitivt söka till ledare på konfirmationen!
AGNES

HEJ KIOSKMONGON

Got to love 'kioskmongo' !
Häj såhär såg jag ut idag. Klänning 50 riksdaler på hm,
Halsband 29 på bikbok, tröja 150 från bikbok den meed.
Rejäla kap må jag säga !

En liten funderarfråga, varför samlar man traditionellt sett hela jekla släkten och får mer presenter än på julafton när man konfirmerar sig? Herregud det var ju bara kul att lära känna nya människor och åka till Italien, nu ska man belönas för det också! Mer sånt tycker jag! Ge mig en present varje gång jag gör nått kul! Nej men ärligt, jag ska faktiskt inte ha någon mottagning. Har inte mycket släkt (farfar har skickat ett kuvert med pengar, gissar jag) och inte en så kristen familj över huvud taget, men ändå vill lilla familjen dra iväg mig till Vapiano, ge mig en väska och ett kors. Inte så att jag klagar, ser fram emot det en hel del, men jag funderar fortfarande.. Varför? Vännerna mina firar ju för sjuttsingen med fler personer än på sina födelsedagar! Är vi verkligen sååå kristna? :d
Nu har jag i alla fall köpt en klänning till imorgon och är ganska taggad! (;
Alla creds till dig om du läste hela inlägget och faktiskt refflekterade över vad det stod!..
AGNES

HON LATMASKEN

Kan snart inte längre använda alla vadringar vi gjorde i Italien som en ursäkt till varför jag inte börjat träna än.. Nästan lite glad att skolan och allt drar igång på måndag, då ska jag anmäla mig till sprintgruppen, börja träna seriöst och så småningom skaffa gymkort på friskis! Idag har jag inte gjort nååntiing. Övat pjäsen till söndag med Sussi ett tag, ätit fredagstacos med mamma och konrad, sett på Eldorado med Nicole och Elin (<--länkaaar!) det var trevligt i alla fall (: Imorgon ska jag hitta en klänning att ha på konfirmationen och min mottagning som jag inte ens kommer ha (nej för jag har inga släktingar och inga familjevänner som vill komma. tyck synd om mig nu tack!) ooch tagga till rejält för söndag! Dessutom ska jag klura på något intressant att skriva i ett blogginlägg. Något som beröööööööööööör. Eller så. KIZ AND BAI på er alla!
Konfirmations-supergängeeeeeeeeeeet wehåå!
AGNES

Jag ser det regnar!

Det spöregnar och grannarna har kräftskiva, haha, skadeglädje. Har nyss varit ute på en mysig hundpromenad med pappa anna stina och lykke. Nu käkar jag vattenmelon och dricker vattenmelon, loka då hihi. I mitt knä ligger en liten vit snöboll. Hur söt som helst! Idag har jag städat och mätt massa mått i lillstugan här på landet, vi ska snart möblera och inreda, kommer bli så braa! Älskar våran lilla stuga! Stora stugan också, men det är så skönt att ha en egen stuga (med sin syster). Den har kök och badrum och vardagsrum också, så man kan lixom bo där :) Ska sova där inatt, helt själv, kommer bli lite smått läbbigt ;) fast anna och pappa sover ju i storahuset hehe :p

På måndag börjar skolan så jag njuter av det sista på sommarlovet nu här på landet, det är så härligt här! På söndag är det konfirmation också, jag skall spela piano.. ska bli skoj men jag måste erkänna att jag är sjukt nervös.. MÅSTE ÖVAA

Den här sommaren har varit helt sjuukt bra! Göteborg, Sussis land, Mitt land, Alla trevliga männsikor man har träffat, Grillningarna, Spanien och Italien. Antagligen en av de bästa somrarna.. evaa

/ Erica

Alltså en så söt hund! Lykke, från norge som bor här några dagar, som en liten snöboll :)

Så här lär jag och agnes se ut på söndag :)

I LOVE YOU FIVE

Bild från vägen till Colosseum.
Bli stilla, låt tystnaden föra dig nära. Närvaron finns där, en kraft som vill bära.
Det där var början till en av låtarna vi ska sjunga på vår konfirmation på söndag. Har ju alltså legat i hårdrepetition för den STORA DAAGEN (sååååå taggaaaaad asso shiiiiiit!)... idag också. Sitter just nu och råövar på alla låtar och alla mina repliker i teaterföreställningen vi ska ha också. Känns verkligen inte som jag kan dem just nu, men nu kör vi! Ska antagligen hem till Fanny och kolla Harry Potter ikväll. Vi har en liten marathon, har sett ettan och tvåan två kvällar i rad nu (: shit, kom på att jag måste kunna alla mina repliker. Imorrn. Herrejesuuuuuus! HA DET!
AGNES

ASSISI

Utsikten från takterrasen på klostret i Assisi. Herrejesus (missbruka inte herrens namn!) va trevligt det var! Hade inte bangat på at stanna en vecka till!
Helloo, kul att folket uppdaterar! Igår sov jag 13 timmar non-stop. Ganska rejält trött efter flyget hem från Italien med andra ord. Erica och jag somnade halv tre igår och gick upp åtta idag för att ha förberedelser inför konfirmationen på söndag. Vi ska träffas halv tio i kyrkan varenda dag tisdag-onsdag-torsdag.. Fast tisdag var ju.. idag. aaa.. Ganska så väldigt trött idag med, upp tidigt imorgon också! Taggatagga! hade inte så mycket mer onödigt att skriva, GHLF CYA
AGNES


THINK I'M JUST CRAZY

Petersplatsen. Eller? Visst heter den så?
Det var ett rent helvete att gå upp till toppen av kyrkan varifrån jag tog bilden i alla fall. Herregud. Står ni n¨gon gång och väger mellan hissen och trapporna i Peterskyrkan, - ta hissen..
Vet ni vad, jag trodde inte alls jag skulle sakna Italien så mycket jag faktiskt sitter här och gör. Känns megatrist att gå och lägga sig här hemma efter en middag bestående av rester och lite allmän presentutdelning av sakerna jag köpte i Italien. Fast det känns ändå helt okej eftersom vi kommer ses alla från konfirmationen fram till söndag en himla massa och förbereda för konfirmationen. Fastee, det var ju lite Italien som var grejen med det hela, nu är det liksom slut.. Nu är jag så trött att jag inte längre vet vad jag skriver om. Har varit en superlång dag, vakna upp klockan 4 i Assisi, buss till Rom, flyg hem och inte mycket sömn om vi säger så. GOD NATT!
AGNES

HOME IS WHEREVER WITH YOU

SÅ! VI ÄR TILLBAKA FRÅN ITALEN NU ALLIHOPA! Det var supervarmt, superjobbigt, superroligt, supermysigt, superhärligt och allt sånt där! Kommer megamycket mer bilder men så länge slänger jag in en bild på mig schhhääälv från takterassen på klostret. Megafin utiskt!
AGNES

Det här är så häftigt!



don't stop the party


- snyyyyggg bild
Hejhejhej!
Nu är det bara 4 timmar och 15 min kvar tills vi åker ut mot arlanda och åker mot ITAAAALLLIEEEN!!!!
Agnes och nicole och jag sitter just nu och taggar med italienska låtar och tittar på MTV. Vitänkte gå upp klockan kvart över två, men det känns inte riktigt som att vi somnat då än.. ni får ha det så bra så ses vi den 14e!
/ F A N N Y


PRIDE

Jag dog på hunden. Så SJUKT söt!
Idaaag var jag med familjen på pride innan jag åkte hem och rekordpackade ALLT till Italien på 1.5 timmar! Shit vilken konditionsträning! Nu ska jag gå till Fanny med mitt pick och pack, vi ska åka till Arlanda klockan tre inatt (y) woopwoop! Kommer inte sova mycket kan jag säga.. Blir inte så mycket mer skrivet nu, tror inte jag uppdaterar mer innan den 14e nu! HA DET BRA FOLKEET!
AGNES

Jag vill bara tillbaka till det där borta


NU TYCKER JAG ATT DU ÄR LITE VRONG


kul med mycket uppdatering på bloggen!

HÄJ! Sitter här med Fannys fot och kollar på Sunes sommar! Håller fortfarande fast vid att det här är den bästa film som någonsin gjorts! ..tillsammans med Monsters Inc.. Och Shrek. Och Lilo&Stitch. Oooch Hitta Nemo! Aaand we're moving on.. Vädret på topp idag igen! Stekt och badat har vi gjort! Köpt godis, imorrn ska ja simma en mil i sjön.. MINST! TJINGELING!
AGNES

b t w, sussi har mosat sina glasögon. woopwoop!

THEY TRY TO MAKE ME GO TO REHAB


egoister javisst(er) .. Vi JUST NU. hoho
Asså fy sjutton vilket kanonväder det är! Jag och och fanny har solat och badat sen frukost, efter 40 minuter på mage fick jag en snygg "klump-bränna" efter bikiniknuten. Vi tog med Fannys surfbräda och paddlade fram och tillabaka över sjön x antal gånger. Riktig träning det! Så nu kan vi tjocka hela kvällen med gott samvete! Vi är bjudna på middag hos nåra här ute vid sex så fanny fixar till sig och jag så orkar inte röra mig så jag går dit som en blöt katt (: Vet att jag ville ha rutiner för nån dag sedan, men det är jättehärligt här ute på landet när solen skiner och vi bara degar hela dagen! Ha de bra !
AGNES

ÄR DET FEST I SUNNE ELLER


BHCHOCK. blir lätt så på studsmattan.
VI HAR DET BRA HÄR I SUNNE! Har vindsurfat utan vind och segel i sjön och käkat supergod middag redan! Efter de hoppa vi runt en jäkla massa på studsmattan och brände kalorier vill ja lova! Nu glor vi solsidan säsong två och käkar kex och ost! Ha en trevlig kvääll! (:
AGNES


MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

 




Återigen. hinner inte blogga för jag ska göra mopedfrågor. så slänger bara in dom här bilderna.
jag kommer sakna sommaren.
/susanna

RSS 2.0