HUR LÅTER EN HUND SÄG WOFF!

Jag DÖR vilka fantastiska dagar vi haft i Göteborg! Så extremt goooo stad över huvud taget och Where the action is med Daniel Adams Ray (ERICA FÅNGA HANS TRUMPINNE!), Glasvegas (så grymma!) och COLDPLAY (H A L L Å!) (m. fl.) var AMAZIN!!! Shit alltså fatta att vi stod längst fram (okej, för nicoles skull; det stod faktiskt nån människa mellan mig och staketet men jag kunde ha rört staketet om ja velat..) av drygt 25 000 människor på Coldplay är då faan inte illa! Jag dör fortfarande lite!
mitt redigeringsprogram ville inte tillåta mig att skriva på bilderna men, många av bilderna ja tog blev faaktiskt rätt braa (liksom jupp. längst fram satteeee!......joduharsagtdet) så jag tillägger att DET ÄR SUPERMEGAEXTREMCOPYRIGHT PÅ DESSAA!

Men nu är vi alltså hemma igen och jag taggar sönder för Italien och Sussis landställe nu. Vill såå iväg igen! :D nu ska jag sova. imorgon ska jag rensa bilder som satan!
agnesssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

WTF


Shit, har vaknat typ 12037242194 gånger i natt och trott att klockan var 8.00. Usch vad jag hatar att gå och lägga mig dagen innan något kul, för då kan man ju aldrig sovaa!!!

Aja nu är jag iaf vaken och snart tar jag mitt pick och pack och drar till Göteborg, häääärligt!
Nu kan ja iaf börja blogga eftersom jag har fått tillbaks min älskade dator. Woopwoop, nuuuu blir jag ju jätte taggad på Göteborg!!!


Ha det bra folket
/ F a n n y

DON'T PANIC

1. Utanför vasamuseet. Superkul vare där. Heheh. Jeeej!
2. Påfågel på skansen! Jeffla balla asså!
Nu ska det käkas pizza, sen middag oja! SEN MÅSTE JAG PACKA FÖR DET HAR JAG INTE ENS BÖRJAT MED FÖR SJUTTON GUBBAAAAR! TAGGAR SÖNDER! ..för ingen har väl missat resan till Göteboooorg vi drar iväg på imorrn..? Har min superschyssta packlista att gå efter också!
agnessss

IMORN BÄR DET AV TILL GÖTEBORG

LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET! Idag var jag och nicole inne i stan (jag lyckades självklart missa bussen också -.-') och tänkte handla lite nödvändigheter. Vi kom inte hem med något som var tänkt från början, menmen.. är nöjd ändå! Här nedan får ni ett collage på vad jag hade tänkt ha på mig/vad jag skulle vilja ha på mig på tisdag då vi ska på Where The Action Is och COLDPLAY! :D

allt är ifrån bikbok förutom skorna och väskan :)

HURTIGRUTTEN

Jag var ute och sprang nyss! *applåder*
Inte för att det gick så bra, det gick skitdåligt faktiskt. Efter typ 700 meter fick jag så otroligt ont i halsen!! HELT SJUKT! ville bara dö, nästan. La mig ner bland alla myror på den barriga marken och spottade blått slem. Fy vad det inte var trevligt. SÅ ett tips allihopa - gå inte ut och spring!

(anledningen till att slämmet var blått var för att jag åt blåbär.. JA! Första blåbärna för i år! Dom finns i skogen!)

Nu ska jag in till stan med nicole och köpa lite smått och gott inför göteborg! ASSÅ JAG DÖR JAG ÄR SÅ ÖVERTAGGAD!!!! det ska bli så gryyyyyyyyyyyyyymt! Har börjat packa så smått och ladda ipoden och kameran för imorn klockan elva sitter vi på tåget! :O:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D hehe.. övertaggad japp.. Såg just att jag hade pengar kvar på kortet, LYCKA. Trodde det var 100% slut, men icke då! Nu ska vi handla wiho!

Tumblr_lmmjdavvho1qbrwbmo1_500_largeTumblr_lmvilgukpl1qdtmtzo1_250_large
pics från.. weheartit ;)

FAN missade precis elit, kolla klockan :(


TAGGAR VASAMUSEET OCH SKANSEN /AGNES

NUSÅ, PÅVÄG TILL DJURGÅRN. HA EN BRA DAG! (ATT BLOGGA PÅ MIN MOBIL ÄR OMÖJLIGT... MAN KAN INTE HA SMÅ BOKSTÄVER, ELLER RADERA DET K.. MAN* SKRIVIT)JÄKLAR, HÄR BLEV MAN HUUUGE EGI... EGO* wELL WELL SÅHÄR SER JA UT NU', PÅ MIN FINA BUSSTUR. HA EN BRA DAG HEJHEJ /4

LÄGGDAGS

Småego bilder från midsommar, nya glasögonen där ser ni! 30 pix på hm, redig rea!
mitt fina sår syns fortfarande så fint så!..

Idag besökte vi nya huset vi ska flytta till i oktober. Börjar bli klart för sjutton! Gräsmatta och allt! Efter det åt vi tårta hela paketet hos farmor i hennes minimala lägenhet. Erica var med och farmor fick ta och prata engelska hon med! Lite.. halvbra (HEHE) sådär mennee.. De gick väl.. Å de va kul att lyssna på! ;d
Nu ska jag;
-skriva feta packlistan till Göteborg,
-läsa ut min bok,
-sova i vettig tid, (VASAMUSEET OCH SKANSEN IMORRN TAGGAA..)

HUVUDVÄRK

Har inga bilder att visa från midsommar men.. jag var i strängnäs av alla ställen!
Vad gör man i strängnäs?
Var 500m ifrån jacob, men ahnn aldrig ses, åt god mat och umgicks med fina släkten! Alltid kul att träffa kusinerna! :D var lite sorgligt att åka (jag och pontus var mitt uppe i en mycket viktig cod"match") jag sög.. Men det var kul! Hade fått sova över men kände att, njae, strängnäs lixom.. haha


Här får ni en enorm bild på mina fina kusiner, Pontus 15, Willy 18.    /erica

påväg till stallet


chill på midsommarängen /susanna


SO FROM MIDSUMMER THENNN

Det var fint. Vi var vid Tyresö slott och firade. (På den lilla bilden, jo jag vet. Inte supercharmerande, men alla bilder pappa tog på dansandet S Ö G. förlåt. men sant.. Eller de var bara lite.. ännu mer ocharmerande då)
sattee. klänningen är från hm. halsbandet från jc. för de som undrade. inte för nån gjorde det..
menneee..
JAG KAN SPELA JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG PÅ GITARR NU! Lärde mig på 20 minuter! Men lite hjälp från Ben dårå. TACK FOR HJELPEN! Zzzuuperstolt! Nu äre bara att bli pro!
goodnightsleeptightdontletthebedbugsbite!
agnesss

GUITARRA

supercool med duvan där heheheheheh vavavaa? :)

Vi har stämt vår gamla gitarr som aldrig funkat. Så nu har jag bestämt mig för att bli pro på gitarr! Jag har en hemma liksom, WOW! Så efter allt traditionellt midsommarfirande idag (superkul att lära amerikanarna små grodorna, bilder kommeer) har ja mest suttit framför diverse guitar for beginners-videos på youtube. Men icke! JAG FÖRSTÅR KNAPPT NÅNTING! Herregud, är det jag som är trögfattad eller är den såhär komplicerat ?! Ben, en av amerikanarna, har i alla fall lovat å hjälpa mig lite med gitarrspelandet senare idag, så vi får väl se hur det går!.. Nu lagas det feta smoorgoosbooerdet där uppe och jag är supertaggad på jordgubbar med glass och grädde sen! GLAD MIDSOMMAR!
agnesss

KLÄDDUR

haatar att ta "klädbilder", ser alltid så tiillgjoort uut!
hatt fr åhlens, shortsdress fr indiska, linne fr bikbok
HOHHOOHOHO GRÅABEN.SE :d
ni gillar mitt spark-sår? :D
okeeeeej så idag var vi och shoppelishoppade i da swedish mall med amerikanarna. Jag köpte hatten, shortsdressen och linnet. känner mig rätt redo för WHERE THE ACTION IS OM FEM DAGAR NU! HERREGUD VA TAGGAD JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! HELT SJUKT!!!!!!!! shit jag dör lite här borta, om fem dagar står jag och lyssnar live det här:
SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!! jag dör.

STOCKHOLM

copyriiight... om ja ens behöver säga deee..
agnessssss

JAG BEHÖVER DESSA SKOR T. VÄNSTER I HÖST

4700924136_cbe684809d_z_large xoxo Erica

MEAN GIRLS OCH EASY A

Jag ser väldigt mycket film just nu känns det som men jag måste bara tipsa er!
Om ni gillar Meangirls lär ni nog gilla Easy A, dom e rätt lika, fast ändå rätt olika.. bra iallafall.
dessutom är Lindsay Lohan och Emma Stone jättelika!!

JAG MÅSTE UTRYCKA MITT HAT


Dessa russinpaket är FÖRJÄVLIGA!

1. DE GÅR JU FÖR FAN INTE ATT ÖPPNA! tryck här står det sedan dra.. men det går ju inte? TITTA VAD FINT DET BLEV..!!

2. Om man ska ha ut 3 russin ramlar hela burken ut, GOTT MED EN STOR RUSSINKLUMP I YOGHURTEN! nej!!

Jag hatar dig din lilla russintant!! Mvh Erica


HAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHH


herregud! den bästa ica reklamen genom tiderna! tack endåååå trevlig heelg

FROM YESTERDAY

from yesterday, ser ni hur svullen läppen var? speciellt på nummer två! det är mindre svullet nu, men de har blivit värsta sårskorpan och det ser FETT läskigt ut! Ser ut som värsta munsåret, superäckligt! Borde skaffa en skylt där det står typ "jag lovar, det är inte munherpes eller nått. jag blev sparkad!" på..
idaag har jag varit turist i min egen stad stockholm med amerikanarna. pretty fuun! kommer mazzaa bilder på stockholm sen. för er som.. aldrig. sett. stockholm...

REN OCH SKÄR LYCKA


Hittade just scrubs season 8. DETTA ÄR KÄRLEK! <3

.

två bilder jag tänkte ta till weheartit barraa :)
agnessss

TACK FÖR SPARKEN JACOB

mysbild. jag vet. först hade jag grus i ögat också! (y)
träffade mina kära simkompisar ett litet tag nu på kvällen, trevligt kan
det tyckas vara! dock fick jag en härlig liten spark från jacob på läppen
när han skulle stå på händer, = inte lika trevligt. gjorde rätt ont faktiskt,
nu sitter jag med en påse is på läppen, de svider en del. hade på nån sprit-
sak också. sved som fääääen. men det blir nog finfint serni! ser ut som om ja
varit i slagsmål. yeeeah uuhu you know what it iis..! blackandyellowblackandyellow
snackat engelska hela dagen. känns konstigt. imorgon blir det vasamuseet och sthlm sightseeing!
i'm sooooo looking forward to iiit!!!! :D

JAG FYLLER ÅR OM 2 VECKOR


och jag vill ha en australian shepherd (aka. aussie) haha susanna det är denna som är lik Effie!! Eller? :p

SWIMMING IN THE OCEAN

från i fredags. havet alltså! sjuuukt kallt men ändå rätt härligt sådär! nu har vi fått besökarna hit va. amerikanerna. det är kul!!!! Känns så sjukt coolt att de inte känner till varken svenska språket eller svenska kulturen lisom! ..typ!
socialt att ja sitter vid datorn då va? ;)

HEJ HEJ BLOGGEN

ikväll ska jag grilla med gamla simmargänget (hahha låter som vi är penisonärer) men det regnar :( Hoppas att det slutar för annars har vi ett litet problem! Nu ska jag visa er en sjukt cool video och sjukt bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=EqWLpTKBFcU&feature=BFp&list=WL46196001E094ED1E&index=1

TE ÄRR Ö TE TE

=trött! länge sedan jag vaknade kvart över åtta... Eller okej det var häromdagen när ja skulle till fikus land men ändå, så grymt seeg! Somade vid halv tre och så upp åtta på det. Amerikanerna som kommer idag landade kring sju, så om nåra minuter vimlar de av folk i detta hus! Lite nervös faktiskt. Känner att min engelska kommer vara lite ringrostig och att det blir helt sjukt pinsamt om jag inte förstår vad herrskapet säger.
nu kör vi folks!
agnessss
kulinlägg.se!

HAHAHAAAAAAA

Tumblr_lddjujxw8z1qftjf4o1_500_large
HAHAHAAA är det bara jag som har så dålig humor eller är det här helt
sjuuuuuuuuuuuuuuukt roligt?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??! :D :D :D :D :D :D

HÄR SITTER JAG OCH GRÅTER


Jupp japp, såg just denna. VÄldigt bra! det regnar ute och jag äter en äcklig banan. Jag vill sätta på mig min regnjacka och då promenad i regnet, men jag antar att ingen vill joina mig. Om 3-4 h kommer sussi hem!!! :D då ska hon få berätta ALLT om kreta! :D

HOLY SHIIET

okej vaaad hände igår..? NIO besökare woopwoop!
-kan ju bero på att mina jäävla kompisar inte uppdaterar
ett S K I T! UPPDATERA FÖR FAAAN!

Iiii alla fall var det kul på landet. Jag och Erica badade i havet (superkallt men rett kul, de kommer picc's!) och jobbade häkken av oss i trädgården. Vi gjorde en växtvideo. Ni kommen garva läppen av er, hihi! Idag ska jag spela the sims 2 heela dan! och kaanskekaanske eventuellt picknicka med nåra vänner. inomnhus.. Och städa. För imorgon kommer Amerikanarna.
agnessss

GODER MORGONEN

hej alla superpigga superglada läsareeeeee!
för mig är det inte mänskligt att vara uppe 8.48 ett sommarlov, men idag ska jag åka med ericus å hennes familj till ingarö där hennes farmor bor. eller.. där hon numera har landställe. rätt taggad sådär! det blir en dag på landeeeet liksom! tror att sussi kommer hem imorrn! då blir jag glad! :D
nytttt med melissa horn! godis för mina öron!

vi kanske hörs aaav!
haveaniceday!
agnessss

FÖR ATT INFORMERA

jag har lärt mig samson på piano ikväll!!!
och jag håller på att lära mig fix you!!!

ska finslipa samson lite, sen kommer den upp! :) | erica

JAG MINNS NÄR DET VAR BÄTTRE VÄDER


jupp. bild från i söndags. dåå var det minsann bra väder..!

fint väder. så  fint att man kan sitta inne och spela the sims 2. det gör jag och ericus. vi har varsin dator. Jag spelar the sims. hon gör lite stuff sådär. faen om det inte blir sol snart igen alltså! jag dööör! och snart kommer sussi hem brun som en jekla pepparkaka och här sitter man som ett spöke. åååå jag kan se det hela framför mig...

sussi: heeeeeeeeeeeeeeeeeej jag hade det supermegabra på kreta och det var sol varje daag och gud ja ville bli brunare men jag är ändå helt okej brun tycker jaaag... OJ! vad har hänt med ER?!
vihärhemma: jomen det såattsägaa... regnade lite..
sussi: HAHAHAHAHA LOOSERS! nu ska ja gå å ringa alla nya coola bruna kompisar ja fick på kreta. vi ska ha ett party för alla bruna!!!! HEJDÅ!

lovar att det kommer bli EXAKT så.. japp!
good luck have fun!
agnessss

AND HERE IT IS

WOOPWOOP ERICA LYCKADES FIXA SKITEN SÅ NU FUNGERAR DEN!
VIDEON ALLTSÅ! VÅR COOLA VIDEO! DÄR VI VISAR VÅRA GRYMMA SKILLS PÅ CYKEL!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!
SO LADIES AND GENTLEMEN! HERE IT FREKKIN IIIIS!

DET VAR SOM SJUTTON

värst va vi har besökare fastän ingen uppdaterar eller skriver nått vettigt.. howcome..?

fler superlånade bilder från igåååår! :)
nu har jag och erica gått stavgång. fatta! stavgång! i typ två timmar eller så.. DET VAR KUL! typ. rätt tröt iaf. Känner mig lite mer nyttig nu! suuperskönt att ha motioneerat lite. min och ericas superbra film hare iofs inte blivit bättre med. vet fan inte hur vi ska göra alltså.. den är så braa! :(
nu funderar jag på att spela sims hela kvällen å sen bada. å sova. fett mys. rätt glad nu.
kommentera om ni ändå kollar in folks!
agnesssss

MESDAG


bild från igåååår! (isabella tar kortet och emma hade precis gått)
fy FAN vilken seg dag! rätt soft egentligen men jag mår ILLA när jag tänker på hur LITE jag rört mig och hur MYCKET jag ätit. FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! så jääääääävla död jag känner mig. lever inte. finns inte. hemskaste känslan i världen. känner liksom. ingenting, eller ja vet inte, men fyfaaaaaaaaaaaaan. igen. sen har ja å fikus försökt ladda upp en å samma video i drygt ett dygn nu men DEN VILL INTE FUNGERA NÅNSTANS! JAG BLIR SÅ SUR! ibland känns det mesta bara så JÄKLA DÅLIGT! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ursäkta..
agnessss

GLAD NATT


yeeaaahhH! jag just nuuuuuuu!

tycker erica beskrev min dag rätt bra. sover hos fanny nu ikväll, vi har. kul. osocialt kul. inte för att nån brydde sig ALLS men här ska uppdateras!

härliga kommentarer i förra inlägget! ja fö sjutton! fortsätt så! :D :D :D
fast ändå, kul att ingen länka till nån egen blogg, olika ip-adresser på alla tre kommentarer, återkom gärna!!
haha. låter som om de här e de första kommentarerna vi nånsin fått å ja e fett pepp på å svara så snart som möjligt å ta de på fullaste allvar. nejmensatteee. vill gärna veta vem som är så övertänd på axel ;)

PUSS Å SNUSK

GONAAAATTT
agnessss

RUBRIK

Idag så vaknade jag och agnes av att axel ringde haha för vi skulle på bio och se KUNG FU PANDA 2!!! fyfan vad bra den var alltså! :D Men innan vi åkt ein så gjorde vi en film (sjosala crew) när jag och agnes cyklar lite, kommer upp här snart.
Innan bion åt vi macdonalds och jag tog dubbel cheeseburgare, hur god som helst! Ät det någon gång, min nya favorit! Nu ikväll har vi grillat med härliga flickor, det var suupertrevligt! Nu ska jag sova för imorn väntar en SLAPPDAG. Pjamas hela dagen, hur skönt? ;)

SOMMARLOV

såhär tycker jag alla borde inviga sina sommarlov:
-äta köttfärspaj och kyckling med jordnötssmör
-bada med kompisar
-åka hem till sig med erica axel och felix
-planera att ha ett the sims 2 geekande men somna istället
-åka och äta picknick-middag med sin lillebrors klass helt oinbjudna
-åka hem till axel och spela wii
-planera att gå på filmkväll
-skita i den och völja en film på statoil i 30 minuter
-inse att man visst inte fick hyra filmen
-stå vid ältavägen i regnet i en halvtimme
-åka hem extremt genomblöta
-äta nesquick-flingor med mjölk och kolla på Arthur och Maltazard (tvåan!)
-spela the sims 2 till filmen
-kolla på Kikis expressbud (SÅ BRA FILM!)
-spela mer the sims 2 till filmen och dö av trötthet
-spela lite mer när filmen är slut och kolla how i met your mother
-kolla på discovery och blogga
Det är nämligen så jag och EricusFikus har invigt vårat!
GLAD SOMMAR PÅ ER!
nu somnar vi här jag och erica!
agnessss

STÅR OCH CHILLAR

bild från igååår, står och chillar med mina coola kompisar från simningen. ..som iofs står rätt långt ifrån mig på bilden.. så de ser ut som dom inte gillar mig. men de gör dom! tror ja!..

SISTA DAGEN INNAN SKOLAVSLUTNINGEN IDAG!
Började halv ett fick gå kvart i två. Städade No-sal 2 och skåpen, rätt ovärt. Efter det gick jag fikus å fanny hem till mig och gjorde köttfärspaj. Eller fanny åkte och badade, jag och erica körde matlagningsprogram för fulla muggar och ni aaaaaaaaaaaanar inte hut gott det blev! :o min bror som för övrigt inte äter nånting åt hur mycket som helst! Sen åkte vi och badade ändå och ingen bryr sig så jag slutar här. hehe.
Inte alls så taggad på sommarlov faktiskt :/ känns inte som läge än.. vet inte varför. MEN DET SKA BLI KUL ÄNDÅ :) puss å snusk gonatt från agnesss!

Dum.Dator.Kan.Dö.Tycker.Jag

Shit vad jag hatar min dator!
Kan ju inte göra någonting typ. Sååå kommer nog bli tråkiga blogg inlägg från min sida, eftersom kan ju inte ladda in bilder :/



/ F A N N Y


DET SUSAR I SÄVEN

hiheheo om man får va ego. bilden ser kul ut. hehe!

Shitt va de blåser!
Eller ne inte så mycket, men en del. Har blåst rätt mycket hela dagen. Samtidigt har jag hunnit vakna hos fanny, åkt på simavslutning i Tyresö slott och badat i Öringe med Erica och Jacob. Det var la kul! Erica tog tusen bilder. Kanske hon visar sen, hehe! Faktiskt rätt taggad på att gå till skolan imorgon, sista dagen liksom, börjar halv ett och så ska vi bara städa liksom.
Åååååh kollade just på en sjukt läskig och konstig och rätt bra film, Onda aningar hette den för de som bryr sig. Rätt bra som sagt.. Hehe. Och den var inte svensk. Så ni vet.
ps. sussi är på Kreta nu. att hon inte skrev de på bloggen innan hon åkte asså.. besviken, besviken!  ds.
AGNESSSS

TVÅ SÖTA BILDER P ÅMIG FRÅN IDAG, SÖT VA?



haha nej jag skelar inte påriktigt, en liten konst jag kan sådär ;)

Idag har vi haft simavslutning i tyresö slott. Trevligt med picknick och lekar. Sedan drog jag och agnes och badade med jacob (casper skulle vart med men han va med några andra, ovanligt!). Lägger nog upp lite bilder därifrån senare. Sen så har jag och agnes ätit grillat här, jag har haft sjukt ont i magen för att ha ätit för mycket mat och nu ska jag sova. Skola imorn ju! Börjar halv ett.. haha värt

Åh herregud, detta var typ det sötaste


samma Elliot som i "high five for first kiss"! Gud, så söt.

GRATTIS KUSIN !!!


Har tillbringat hela dagen i Eskilstuna/strängnäs. Min stilige kusin Willy som ni ser på bilderna tog studenten! GRATTIS! Har ätit så sjuukt mycket mat så jag tror jag spricker, umgåtts med trevligt folk, sett på utspring och flak, svettats och haft trevligt.

Ps. såg 6 rpdjur idag varav 1 var halvdött/skadat/överkört
ps2. Klev på en geting nu när jag kom hem, gjorde faktiskt inte så ont!?

SMAKAR BAJS

Finns det ärligt någon som tycker dehär är uppriktigt gott? Eller åminstonde som ibland kan känna sig typ supersugen på just en sån här ibland ..? Personligen tycker ja de smakar som typ vilken frukostjuice som helst och sen är ju läsk och typ saft 100 gånger godare?
...bara det att förpackningen är så FÖRBASKAY COOL! O.o :D
tror konnebonne, mamma å pappa köpte en hel kartong sånna här idag. Då kan man sitta å känna sig rätt cool nåra dagar framöver! supernödigt inlägg. hejdå :)
agnesss
vill också ägna detta supernödvändiga inlägg till axel och hans onda tå!

VIOLET HOUR

sommaren 2008 åkte min familj å erica till mallorca. det var kul!

Idag är en väldigt tråkig dag. Jag har inte gjort någonting. Får gäster ikväll och så ska man sova hos Fanny. Ha så kul ni alla där ute! Enjoooooooy summer med lite bra musik!;
the violet hour - sea wolf,
en låt från soundtracket till new moon.

MIDNATTSLJUS

inte alls kass kvalite. jaaaaaag å mamma nu för 19 minuter sedan.

Vi har haft kasS uppdatering idag. herregud!
Å snart blire sommarlov och ingen kommer hinna uppdatera, haha!
Men jag ska vara rätt hemma så de blir nog en del inlägg ändåå.
Idag var det friidrottsdag. Det var ganska kul. Men varmt. Jättevarmt!
Sen badade jagericafannyfelixaxelkevin i drevan.
Aldrig badat där förut. KUL! Sen va ja me Fanny. Sen Nicole å Fanny.
Nu ska jag sova. Kolla va ljust de e. Superljust!
Gonatt!

sportbh-bränna är ju inte så charmigt

Jag har sportbhbränna. Och linnebränna. Och rödbrända axlar. Och ett fett blåmärke på låret.

Det är vad jag har fått idag på driidrottsdagen, och en del kassa resultat också. men jag är nöjd och det var kul! Roligt att umgås med tjejerna från andra klasserna! Trevligt folk ;)

Nu har jag tagit after-sun och hela jag luktar sommar! Mmm..


jag just nu.. ungefär | erica

WE GO SPORTING

Idag är det friidrottsdag och jag satsar på att slå skolrekord i 100meter häck, kula och framförallt höjdhopp. Tror jag har en stor chans där! För jag äger på friidrott.

okej, seriöst nu så nej. Jag är inte bra, inte bra alls. MEn lite kul är det och jag ska snart ta min massäck och springa iväg till agnes (hehe vi får skjuts till trollbäckens ip) vissa cyklar, men.. man måste ju spara på krafterna?

Ett litet problem bara.. mina skor är i skolan.. och min skåpnyckel borta. fiiiiita | erica

EMOTIONAL

det har varit en jävla ära att få simma med er!
(observera att jag menar hela jävla simsällskapet å inte bara de på bilderna)

Herregud vad det här är svårt. Grät hela vägen hem från träningen. Alla minnen, haha..
Faktiskt inte säker på om jag ska sluta helt. Det är en jävligt stor omställning... Men om jag väljer att sluta var det här min sista simträning. I alla fall i A-gruppen.
Men better times will come!
agnessss

JUST JUST NU



ni ska veta hur trevligt det här är.

/susanna

SPÄNNANDE


verkar himla bra alltså, även om jag inte riktigt gillar twilighthysterin. Och jag måste bara säga, gud vad ful rob. pat. är i den här filmen? ;o

UN ABISMO EN EL STATISTIK!

abismo = stup på spanska (y)

Rom. Och dit ska vi. herregud. längta.nuuu
bilder från weheartit,

idag är en vanlig dag. och jag har det bra. hyvsat iaf.
lite seg sådär och snart är det träning vilket jag för ovanlighetens skull inte orkar just nuu. Inte aalls faktiskt. Men nu kör vi. Tar paus efter den här terminen ändå. Nu är det bestämt.
För övrigt är jag rätt glad. Höjt mig i minst tre ämnen denhär terminen. Om jag undviker sänkning till 100% har jag 9 mvg efter denhär terminen och resten vg. N Ö J D! pluggis.seeeeeeeeee

GOD EFTERMIDDAG!
agnesss

Det är sådär regnigt, fast ändå inte

Igår efter skolan skulle jag hem och ha int i huvudet. Men träffade susanna i backen och vi bestämde oss för att ha en mysig picknick på en brygga. Då kom det massa jobbiga 98or och förstörde min eftermiddag. så jävla jobbiga. Sen var jag på studentmottagning det var trevligt och mycket god mat. Var som en köttbulle sen när jag rullade vidare till Charlie och kollade fotboll och mös. Hereegu vad jag mådde illa. Sen hem och sova i alla fall.

Idag vaknade jag 9.50, 20 minuter innan lektionen börjar.. bra bra. Sen körde vi fotboll och jag sög men det var väldigt roligt i alla fall. Resten av dagen tittade vi på en tråkig norsk film och chillade. Så slapp vi sista lektionen också, sköönt!

Nu sitter jag här med en liten vovve, systers kompis hund, och käkar glass. Ska snart iväg på träning :|

lökiga tösar tittar på norsk film


today i'm wearing this (tröja monki, shorts hm)

oh. herre. gud.

idag på idrotten så körde vi fotboll. och vi satsa som faaaan. inte. men vi  g j o r d e   v å r t   b ä s t a! he.
nej men de va kul, gjorde viss nytta ibland. kanske. tror ja. he.
blev iaf himla lökigt ska ni veta. worse then ever. dusch. lunch. watch tv. norsk film som  s ö g.

nu ska ja in till nacka forum och göra syntest. kul kul. de är för moppekortet så ska man hålla på och göra sånt skit. asaa jobbigt. men nödvändigt. ska bli himla trevligt med moppekörtkort. kunna drutta runt lite.

tjing tjong
/susanna

heerligt



två härliga bilder från dagen innan den här. är jag på ena. lite småegoistiskt kanske. okej den översta här härlig.

/susanna

LITE IDAG SÅDÄR

Varit å chillat vid strålan med Jossan å Fanny. Sen kom sussi också, seeeeeedan åkte jag och familjen och åt på restaurang. För de som bryr sig. Det var visning här hemma. Inte för nån kom, ingen verkar vilja ha vårat fina hus :/ Fast jo vi har ett bud, för de som bryr sig. Men jag stannar gärna här. Börjar bli lite trevligt nu när allt är så satans städat! Nu ska jag snart bada och granska min bränna (y)

SNOOOOOOOORUNGAR

jag och susanna har umgåtts med jättetrevliga killar idag. INTE


dagens förenade ögonblick

 


EDIT FRÅN AGNES: asså det är inte ofta ja inte står ut. men nu gjorde ja inte de. sori sussi men worlds fattest ladie wants her lår tillbaka..

EDIT FROM SUSSI: tkr inte de va så hefla hemsk. du, jag har the worlds kindest friends so it's ok!

RED MOOOOOoN

Månen är röd just nu. Det vet jag för jag sitter på balkongen med min dator. Jag har myskläder. Och en film över benen, och ett tänt ljud på bordet. Mitt hår är blött för jag var just och dog en dusch efter att ha kvällsbadat med Sussi och Fanny. Shit det är inte ens kallt.
bilder från nån dag tillbaka då vi grillade här hemma,
Nu är det sommar på riktigt. Livet är härligt!
Bara några få dagar kvar i skolan.
By Golly It Is!

gonatt!

DEN E SÅ FLUFFSIG ATT JAG SVIMMAR


Ett skepp kommer lastat med egoboost


Solisar - Hm, Linne - BikBok, Manpurse - Jc, Jacka - Mammas gamla, Jeans - Weekday, Skor - Converse

Var på inflyttnings"fest" eller middag hos faster ikväll. Mycket trevligt, hade på mig detta. | erica

firar n. dagen med fung. int. på slussen


its in the water


Tshirt - monki, Solisar - hm, Manpurse - jc, Shorts - Hm

Dessa shorts är så otroligt sköna att jag skulle kunna bo i dom. Funderar på att köpa ett par blåvit-randiga också. När jag får pengar och har betalat av alla skulder.. fan

LITE GAMLA MINNEN


Idre Fjäll - 2010 03 03


New York - 2010 05 21



Caribien - 2009 02 12

Jag måste bort. långt bort. mot horisonten. nån annanstans.
nu.

Jag ska bort. långt bort. mot horisonten. nån annanstans.
snart.

/susanna

OBSERVERAS: BILDSTÖLD


tog en bild av nicole. Gud vad söta vi är eller hur? :D mest nicole dårå men
DTE ÄR SOOOOOOMMAR!!!!!!!!!!!!!!


BILDBOMD FRÅN NÅGRA DAGAR TILLBAKA


lite sånt härnt har jag hållt hus med :)

BORN THIS WAY

Heeeeej på er!
Jaa var ska jag börja, idag är det ju bb final och jag är sjukt taggad!
Hejjjaaa...S I M O N!
Så jävla skön kille asså, woopwoop!

Idag har jag solat och chillat och firat mamma och fått ett sjukt irriterande myggbett. Just nu sitter jag och dunkar musik och tittar på massor med gammla bilder på min dator, kan ju säga att typ alla gammla bilder är sjjjjuuuukt roliga. Hittade första bilden jag tog på Agnes, hittade också en sjukt rolig bild på Philip från typ början av 7an, en jätte ful bild på mig när jag sjukt fula glasögon och en rolig bild på erica när hon hade tandställning!
Haha gammlatider!

Smakprov kanske...



Fina cheyer för lääänge sen :)
(Hehe förlåt mig tjejer men jag var tvungen)

/  F a n n Y

AGNESPIECE

muffofluffo-bilder men de duger!

THIS IS MY EGENSYDDA ONEPIECE! Lite hängig mellan bena och den har ingen dragkedja, (det är knappar mellan bena så man kryper liksom in där hehee!) men grymt stolt är jag ändå! Nu ska jag bara skriva klart den satans supersvåra överkurs beskrivningen för å få... bättre betyg, så är jag klar för årskurs åttaa! :D
Ikväll vill jag sova hos Sussi. Ska nog bjuda in mig själv.. Jag har bara 1 minut på spotify kvar.. bajs!
AGNESSS

dålig kik på vad jag köpte



japp. detta införskaffat. plus en hatt. plus ett par skor.
och det är himla vacker bild också, tagen på kvällen med mobilkamera. oooh yeah!
också inlagt med mobilen, och då kan man inte skriva någonting här, askonstigt, så de här skriver jag tille fter :)

TAGGA GREKLAND!

/susanna

TREVLIGA KVÄLLAR

ganska ohäftig bild från igår. många som kommer vilja döda mig nu !

Igår var trevligt, idag var trevligt! Tog en promenix med Ericus till Hellasgården. Det tog en jäkla tid! På vägen hittade vi en humla som vi döpte till Billy Elliot, han hängde med till Hellas och tillbaka. Helt sjukt, världens coolaste humla! Nu ikväll har jag och fikus grillar me emma å victoria, simkompisar! det var treeevlans!
NU SPELAR SPANIEN PÅ KANAL 10! GOT TO SEEEEEEEEEEE!
agnesss

härligaste dagen asså


VARJE DAG SÅ SHUFFLAR JAG

såhär ser de flesta av mina egopics ut. japp!
WICKÄD DAG! nu jäääääääääävlar är det sommar på riktigt!!!!!!!!!!
bad och sol vid flaten hela förmiddagen med fikus sussi nicole elin w och sarisen, middag bestående av nacho-chips, dip och chicken nuggets för mig och erica hos nicole, sen kom elin r och isabella. Sverige - Moldavien var så tråkigt att kolla på att vi inte ens går in på det så vi åkte och badade i elin r:s jacuzzi! Och sprang runt i älta i bikini! Och hoppade i ältasjön! Den ni. Det var grejer de!
nu sitter jag i min egengjorda agnespiece och lökar sönder. Fan va bra jag är på att sy ändå.
livet är bra härligt-
sov gott!

upps


Imorse när jag skrev det förra inlägget så funkade det inte att publicera hela inlägget, konstigt...
 Men kan ju berätta nu ist vad jag har gjort idag, jag har jag ätit massor med glass, solat, tänkt att bada i poolen eller i sjön, dunkat massor med härlig musik och åkt i en varm bil. Kul dag... jag vet!
Tänk att det fortfarande är 25 grader ute, helt sjukt! Ne men nu ska jag ut och hoppa studsmatta och sen äta mat.
Ha det braaa!
/Faaaannny 

Varmt

Shiit va varmt det är ute, jag dör!
Försökte sola lite men nej shit det går verkligen inte.
Idag ska jag ta ett dopp i

GODMORGON

Har precis duschat, agnes och nicole sover här. TREVLIGT! :D

Idag ska vi.. bada tror jag? Fast jag är sjuk så ska nog inte bada och jag måste in till Nacka Forum och byta lite grejjor. ://

ikväll spelar sverige-moldavien också Trevligt trevligt! Nu käkar vi frulle hejdå!

himla cosy


WHAT I GOT

Ni kanske vill observera att bilderna i mitt förra inlägg iiinte var på det jag köpt idag, utan var från 2004..
this is what I reeaally got ..+plus nått mer ja inte pallade ta korrtt pååå, bland annat ett par shorts i fel modell. klantarsel


woop woop, autoredigering till maaaxxxx!
klänning ja kanske ska ha på skolavslutningen
MYYYYYYYYYYYSIG tröja för 49 spänn på gina. skyndafynda liksom!
nu vet ni. det. i alla fall.
HÄR SKA GRILLAS!
agnessss

EGOIST JAVISST


Bilden blev något stor.. hehe

Idag ha jag köpt solisar, shorts, klänning, man-purse, bikini, linne och en tjockiströja. Är suupernöjd! Fats bikiniöverdelen är för liten och klänningen lite lång så ska byta bikinin och eventuellt byta eller sy upp klänningen. Nu vill jag bara ha en shortsdress, en hatt och massa softa t-shirtar så är sommaren mer än välkommen.
Kan visa bilder på allt sen ;)

SEGUNDO DE JUNIO

chachabitchesss
Kom precis hem från en tripp till Nacka Forum med Fikus och Nicole. Det var la skoj. Hade för omväxlings skull helt okej mycket pengar att handla för, men som alltid har jag kanske.. 200 kronor kvar nu? ... hela juni (y) tjejen som är bra på att hushålla med pengar.. Ikväll ska det grillas och badas! Vare sig det blåser och är kallt eller ej!
så det blev alltså detta på bilderna: två par tuffa glasögon, en helt sjukt fin paljettkjol, två vardagliga toppar och en par ooo såå sköna shorts! Armbanden är gamla :)

FREE FOR A WHILE

lilla jag idag, hihifokilooki. nae fysatan va töntigt de låter!

sussis balla t-shirt och mina svarta jeeans är från weekday och jeansjackan från bikbok,
Det är en fin kväll! Nu är vi lediga! Fram till tisdag i alla fall. HÄRLIGT! Har nästan gjort klart min OnePiece (inte riktigt en onepiece.. jag gör den själv. agnespiece!) i slööjden. Tog hem den för att sätta på de sista knapparna. Det kommer SÅ komma en bild när den är helt klar. SJUKT stolt att ja palla göra hela! Kanske sätter mig på balefjongkongen och syr.. Låter trevligt! Ha det trevligt. ni med. god kväll!
agnessss

PMS DAG NUMBER ONE

prutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

sådär ja, bajsdag har det varit, orkar inte gå in på det dock. Framåt eftermiddagen fick jag dock lite kreativitet, det är en skön känsla. Men INTE om man inte får ta ut den på något utan måste iväg och vara trevlig på studentskiva. Jag är så jävla trött och har så ont i halsen och huvet och orkar ingenting.

Fake a smile and pretend everything is fine.


FIN MORGON. MYCKET FIN



Såg de här när jag kom ut i köket imorse. riktigt coolt tycker ja. när solen lyser sådär och himlen är jättemörk. fick avbryta samtalet med agnes för att springa och fota (så de va dehär jag såg då när jag ba oh! agnes :P )

nä. nu ska jag ta och göra slöjd utvärdering på mina shorts som faktist blev rätt balla :D



/susanna

SOMMAR PÅ RIKTIGT

bild jag tog i Juni 2009. lite konstig fokus.

Nu är det juni. Juni = sommar. På riktigt. Satan va skönt det känns! Det enda som är kvar i skolan för mig är en jäkla liten slöjdrapport men den går på.. ett kick! Sitter och lyssnar på Håkan Hellström för fulla muggar, gick upp halv nio flr omväxlings skull, brukar dega till tjugo över nio eller så, börjar tio över tio.
Nu ska ja ha en superbra dag!
adjööken!
äey fy satan. bästa låten ever!

RSS 2.0