MÅNDAG



huset är omålat








ja jag fotar random människor i backen..









Ser ni va fint det är! :D

försten, tack så mycket NATHALIE för vi vann dagens blogg :D

/susanna

SÖNDAG



mitt rum


bor räättså nära backen asså..

här va alltså jag o erica i fyra timmer när vi va här på jullovet..

rätt mäktigt att äta frukost här..



Herregud va bra skidåkning det var igår! helt sjukt! vindstilla, nån minusgrad, sol, inte isigt eller valligt, inte mycke folk. Hur bra kan bli? asbra! :D

Tänkte göra så nu när vi e här i idre, att jag tar bildbomb från varje dag. Igår hann jag inte in på datan så vi tar söndag idag istället :)

/susanna

BETWEEN-SKI

(hehe.. istället för after-ski dårå.. lite roligt, hihi! ..eller?)
OOOOOMAAGAAAH i love fjälllennnnn! SATAN va skönt det är, och det är så jäkla skönt väder! Jag och Fanny har åkt ner tillbaka till stugan nu efter några åk sådär. Alla är vi här också. Alla snelahestar alltså. Nu kom erica tillbaka från backennnn också. Då blir det lunch! :D sen bär det av igen :) HA DE BRA!
-agnes
vi kör på blått i backen.. (y)

CHILLIN HERE IN THE CAR

HOLA HOLA MIS AMIGOS!
Nu är vi påväg förstår ni! Sakta men säkert tar vi oss UPPÅT! Uppsala nu med slutdestination IDRE!
I bilen sitter jag, Ericus och Fanny här bak. Trångt äre. Å varmt. Men det rullar på bra! Två datorer och en dvd-spelare har vi. Plus mobiler, ipods, böcker och tidningar så vi lär inte få tråkigt i alla fall :p
pigga och glada cheyer!

HA EN BRA BÖRJAN PÅ LOVET!
-agnes

TUSAN VA SNYGGT

Pull&Bear British Style Jacket, Zara Pants, Creamy Wedges From Allegro.Pl
http://lookbook.nu/#more

/susanna

SÅHÄR SKA DET INTE GÅ TILL


nej, jag har inte konstig arm, jag har snurrat klockan.

oh, nu fick jag feta insperationen att skriva ett långt inlägg där jag berättar allt som jag tycker om typ sj eller nått annat skit. Men så är inte fallet. Utan jag köpte den här klockan, en Royal för va vare.. ääh.. 400 spänn, den var billigare än jetset klockan (Y) men nu har det blivit såhär brunt och konstigt på den! lixom, vi har ju inte haft asmycke brunkräm på oss och sedan gnidit oss i ansiktet, de e ju askonstigt. Och nu går det inte att använda klockan längre! fy tusan asså, måste lämna in den eller nått..

FRUKOST




Min nutella är helig.

får se hur mycke skidåkning det blir idag, det är riktigt blåsigt! fortfarande jättefint med blå himmel och sol o allt, men såå blåsigt! inte kul. Inte kul alls!

/susanna

GÅRDAGENS OUTFIT





linne - ginatricot / kofta - vera moda(kanske) / jeans - weekday / halsband - indiska

/susanna

NY VÄSKA


den har långt axelband även fast det inte ser ut som det..

gud, jag behövde såå en ny väska! Helt galet. Jag har fått gå runt med en vagabond tygpåse som jag fick gratis när jag köpte ett par skor förra sommare. Den sög verkligen. Men nu har jag köpt en ny, den är och den är från Åhléns (och jag bryr mig inte om jag har stavat fel) och kostade 399. Tyckte det va rätt dyrt men jag hoppas att jag kna ha den rätt länge istället då :)

/susanna

TITTA VA JA HITTA



En jättesöt egengjord drömfångare! Jag hittade den när jag gick hem från skolan och jag veet, jag borde ha lagt den på en ellåda eller nått sånt men den var ju så fin! Men när jag går till ner till där jag hittade den om en vecka sisådära ska jag ha med den och lämna tillbaka den. Lilla barnet som gjorde den kanske e jättelessen vid det här laget! gu va hemsk jag e..

/susanna

NAILS


sveriges kortaste naglar haha, NEJ jag biter inte, jag har spelat gitarr.

jag förstår mig inte på folk som orkar bry sig om sina naglar! Mina är alltid trasiga, korta och fula, men jag gillar det faktiskt ändå. man ska ju lixom inte vara rädd för att andvända sina fingrar? I alla fall så målade jag naglarna idag för jag hittade ett nagellack nere i tvättstugan vid micron (hehe ja) och målade naglarna medan maten värmdes. Rätt dumt, för ni kan jag inte spela gitarr utan att det kommer förstöras :(

| erica

I CAN SEE YOUR FACE DROP

..told you not to leave me alone..

ja ni ser rätt, två olika strumpor!
halsduk - bikbok, t-shirt - monki, förstoraförfula jeans - gina

har packat idag! Imorn drar det iväg till idre, åååh jag längtar! SJUKT PEPP PÅ SNOWBOARD! ska nog ta och köpa mig en också, jobbigt att hyra! Ska snart iväg på en förträffligt fin middag hos Herr och Fru Bolling. have a nice evening!

SPORTLOV FÖR DET MESTA

HEJ! Nej jag har inte börjat uppdatera.. riktigt ledsen över det men nu är ALLA JÄKLA PROV OCH INLÄMNINGAR KLARA OCH DET ÄR FREKKING SPORTLOV! H Ä R L I G T ! Imorgon bär det av till Idre med de allra schönaste människorna. drygt 6 timmar i bil med oss.. Får se hur det går ;)
Tror uppdateringen kommer va sådär halvbra under sportlovet.. Tar med datorn upp i alla fall.
HA DE GOTT IGELKOTT! -agnes
Jag förra sportlovet..

VINNARE AV VECKANS BLOGG

DEN HÄR UNDERBARA TJEJEN :D

DEN HÄR UNDERBARA TJEJEN :D

DEN HÄR UNDERBARA TJEJEN :D

DEN HÄR UNDERBARA TJEJEN :D

DEN HÄR UNDERBARA TJEJEN :D



/susanna

VEM TUSAN ORKAR?



/susanna

LA PIZZA LA PIZZA

pizza blir det till middag idag! ÄR SJUKT HUNGRIG! :D

vilken är er favoritmat? min är nog tacos :) | erica

FRIDAY


mm vi sitter här och blir tjockisar! jeeeees :D nutella oboy grädde och toast! mums :P

Idag i skolan hade vi typ tre prov, fast jag gjorde spanskan igår så jag fick sitta i ett litet rum och jobba.. jag ritade en jättefin bild istället!

NU SKA VI SPELA GUITAR-HERO! nu rockar vi!! <- isach
| erica


DR. MARTENS

1460 8-Eye Boot1460 8-Eye Boot
hmm.. tror jag vill ha ett par sånna här! Stora och klumpiga som elefanter men ååh så jag vet inte! tycker om dom iaf! Tror att man antingen hatar eller älskar dessa skor. De är kanske lite "emo" men väldigt praktiska och bra!


ååååh vad fint | erica


TSIOU TSIA

hej. jag har tränat och pluggat lite. måste plugga mycket mer. klockan är jättemycket. jag kollar kinesisk film på kalan 2. kulturell chey (Y) dom s'ger tsiou tsia. bloggar imorrn. promise <33333
gonatt å så.
-agnes

PLUUUUGGG

hej då bloggar om två timmar eller så, om ni undrar asså..

/inte susanna

HOS FRISSAN

Sitter hos frisören just nu och bleker utväxten lite extra, det blev även lite "fläckigt" förra gången men det fixas nu. Idag blire pluuugg! Har spanska prov, no läxförhör och stor svenska inlämning. Har iaf läst klart min klassiker, de tre musketörerna. Läs inte den för guds skull, om det inte e så att ni typ levde på 1600 talet. Jag fatta inte mycke av den där boken asså, oh tänk att jag ska skriva massa loggar där man ska reflektera o skit. Men nu ska jag inte komma här och deppa med skolan o sånt, om en dag ere sportlov! :D då ska jag upp till Idre igen men den här gången följer Erica med Fanny istället och agnes följer med också! jetepepp :) /susanna

GÖTEBORG









så sjuuukt taggad på Göteborgs resan som jag, erica, agnes, fanny och nicole ska dra på i sommar :D

/susanna

FÖRRESTEN....

...har ni sett en snyggare tårta eller!? hade ju tjejmiddag i lördags, och slängde ihop denhär på en halv höft sådär ;) (yep, ni får stå ut med mina astöntiga uttryck!) god blev den också! så går det när man fyller år på alla hjärtans dag ;)

-agnes

DAGENS OUTFIT



skjorta - ginatricot / jeans - weekday / armband - fått av farmor

/susanna

TILL FANNY


LEGEND OF THE SEEKER

Nej. Legend of the Seeker suger. hihi! eller jag vet inte. inte så insatt ;p väntar spänt på att simpsons och scrubs ska börja. SCRUBS FTWWWWW. astöntigchey.se@com.. Ikväll ska jag plugga järnet. HEELL YEEAH. Skippar träningen för detta. Better be worth it! (å andra sidan är jag noll pepp på att träna också men yahyah!)
bild från spanien i julas, i sooo wanna get back here nu! :(
-agnes

:D



ja vet den e lång men du behöver bara titta bara på början :) SPONGE BOBBLE

vi funderar på att skicka in lakkopipo :D

/susanna

SHIIIT



hitta den här på Isabel Adrians blogg. Fy tusan va fin! :D

/susanna

TRÄNINGSTRÖJA


i want thiiiS! jag behöver den här! :D fin va?
Nu ska jag gå ut och skotta -.- seeegt! väntar på att pappa ska komma hem och göra mat åt mig, han kommer aldrig och jag är hungrig. Kom hem från dansen för ett tag sen, har världens huvudvärk och måste plugga. KUL KVÄLL!

| erica

DET HÄR GJORDE MIN DAG




så sant den där andra..

/susanna

DET ÄR COOLT MED FARFARS GAMLA SCOUTTRÖJA





/susanna

EFTERLÄNGTAT



-Det handlar om att bjuda på sig själv agnes, bjuuda. okej?-
NU blev allt tjejerna glada när jag la upp litä ppiltter! eller? :D
-agnes

MAAAAAAAAAAAT

god mat en TISDAG. det gillas GRYMT och nu är jag MÄTT! :)
kanske lite svenska och sånt nu. vore rätt bra! dessutom ska jag lägga ut bilder från i lördags då jag som sagt hade enna liten middag för mina keera vänner! fyllde ju år på måndan förra veckan ;p
-agnes

COOLCHEYSKLÄDER

okej, inte för man typ ser jeansen alls eller så, men;
pannband, halsduk - bikbok tröja - h&m - jeans - JC ringar+armband - h&m (för övrigt en födelsedagspresent från mina ascoola sjyssta kompisar!)
-agnes!

MELLANMÅL!!!


plus pancakes då ;) LÄTT GODASTE

nu ska vi plugga som in i norden! Massa saker i skolan den här veckan innan sportlov och prao!
PÅ SÖNDAG ÅKER VI TILL IDRE! tjuhuuu :D

JUST NU







Gu vad jag älskar sofis mode! den har för tusan allt. Det är ju inte bara mode o sånt i den, utan massa bra grejer! Jag älskar när dom intervjuar en tjej från tyskland, skottland, london eller nått annat land och dom berättar om sin modevärld och sånt, de e askul :D Snälla, om ni inte köpt sofis mode, gör det! Den kostar bara 15 spänn med aftonbladet :)

/susanna

DAGENS OUTFIT


tröja - monki / jeans - weekday

/susanna

PANCAKES


dagens lunch! :D tastiie
|erica

VARFÖR

varför har man this..


när man vill ha this..

pic: me

/susanna

NORMALA MINER


hehehehe.. aja orkar inte sencurera eller vad det heter...

DAGENS OUTFIT! haha
byxor - åhlens, gamla för 50;-   t-shirt - topshop      halsduk - bikbok 50;-

köpte mörkbrun halsduk igår för 50;- som kirrat! Har inte haft nån halsduk på hela hösten/vintern och inte förra heller. hmm?? hur kommer det sig..

VECKANS BLOGG - FINAL

japp, här har vi valt  7 finalister. Rösta på den du tycker har bäst, finast, coolast, whattavaa blogg. Och ni finalister, jaga röster. Vinnaren presenteras i slutet av veckan. Man får rösta på sig själv och göra reklam på bloggen och allt annat som skulle kunna vara regler, allt e tillåtet :D


1.http://linnslife.webblogg.se/


2. http://nicoleperez.blogg.se/


3. http://felliciiaa.blogg.se/


4. http://oliviasphotolife.blogg.se/


5. http://tildaholm.blogg.se/


6. http://glasartad.blogg.se/


7. http://saandraastrom.blogg.se/

/susanna

INGEN SHOPPING

ne, nu försov jag mig så fördärvat att jag vakna en timme efter bussen som vi skulle ta går. så jag fick stanna hemma idag. Nu sitter jag o lyssnar på musik och "gör läxa", hehe. Höll på att göra ett collage igår när jag gjorde "at agnes place" inlägget men somnade nästan så jag då gjorde jag klart de idag istället :)'



/susanna

HEHEHE

mm. guud va fint statistiken bara sjunkit och sjunkit de senaste dagarna! Vi får banne mig ta och rycka upp oss! i alla fall jag ska det. Den nu kommande veckan! NI SKA FÅ SEE :)
Trevlig kväll igår ja jo :) tackar så väldigt för alla fina presenter :) bara ett år till nästa födelsedag, TAGGA TILL DE NU 8D ! idag tänkte jag äta upp resten av tårtan och sedan träna bort allt :D japp så får det bli :)
HA EN BRA TRÅKIGASTE-DAGEN-I-VECKAN-DAG! :D
-agnes

AT AGNES PLACE

Ida va ja, erica, fanny, nicole, izabella och jossan hos agnes och fira henne. Det var mycket roligt och agnes, både pizzan och tårtan va jättegoda :) ne men de va roligt och jag gick väll från henne vid ett och då fastna jag här i min säng med datorn, rätt cosyy faktist.. och nu slocknar jag snart. Då ska jag sova och drömma om sommar, och nu kom jag och tänka på låten som e på alfons åberg introt eller så. GONATT .. toppen uppdatering ida asså..

PS(fett fult, lixom.. va står ps för? pankskrutt.. ) imorn ska ja till stan med helena och shoppa lite i ungefär tre timmar, lite ovärt men ändå. tror ja hittar nått DS. (onödigt också..)

VÅR SOMMAR


MYSIG MORGON

ojeeh! är sjukt sugen på nutella just nu, men det lär man väll inte få äta om man frågar susanna ;( Såg på sunes-sommar igår. den är himla bra alltså! Idag ska vi in och köpa present åt aggis som har fyllt år och ska firas idag! Det är jättesvårt att hitta bra presenter! ;o

Hoppas ni får en fin dag! här är en jättefin bild! | erica

SUNES FREKKIN SOMMAR!

nu har vi bänkat oss med tjockisgrejer och FETASTE FILMEN!
puss! god fredag! nu är skolan slut!
-agnes

:)

Hur har ni haft idag? för oss har det vart bra!
tog bussen hem från skolan men fortsatte till stan, drack varmchoklad och gick på toa på ett kontor, gick på apoteket och buttericks sen drog vi till kungsträdgården och åkte skridskor för att sen dra till tacobar och käka middag. Haha dom på tacobar hatade oss! först fick fanny avslagen cola och dom blev skitsura när hon sa till och sen fick jag aldrig min mat så jag sa till och då trodde dom att jag bara sa att jag hade beställt fast jag inte hade betalat. men det hade jag juu? -.- Sen köpte vi gottigott och tog bussen hem! På bussen satt vi breve nåra asjobbiga jätterolliga konstiga människor som va från göteborg eller nått. Dom satt och skrattade åt alla fula namn på busshållsplatserna häromkring! feet elakt :(

såå nu vet ni ! :D  | erica

SÅÅ COOL

den här videon som erica visa mig för nåra dagar sen är så djävulskt cool! man fattar lite mer hur himla stort universum är, fast ändå inte..



/susanna

VA TUSAN?

jag hitta den här tatueringsbilden här och jag fattar verkligen inte hur det där går ihop? lixom, ja ser att det är nyckelbenet, men vilken vinkel ere? vilket håll ska man vända huvet åt för att se den "på riktigt"? och va ere där i vänstra hörnet? ne ja fattar nada..


/susanna


BUDDHAAAAAAA!

nejtack. jag kollar mycket hellre på lilo och stitch. film tvåå :) jag bokstavligen drunknar i läxor.. spanska, so och no prov inom en snart framtid, engelskainlämning imorgon och svenska bokarbete klart nästa fredag. det sistnämnda ligger jag aningen efter i... väldigt mycket efter i. heerregud! Religionsprovet imorgon alltså, jag tror jag dör. Bristfärdiga genomgångar med dålig lärare. jej. Gonna make this. NAET.
ha en bättre torsdagskväll än mig! :)
-agnes
41mcvbgbhjl_large

TANDIS

igår var jag hos tandläkaren, det gick väldigt bra faktiskt!
2524673477_cb42c6436e_b4_large
AAASÅM bild från weheartit.com :D
-agnes

LEJOnKUNGEN

är lätt bästa filmen! disney överhuvudtaget ägar :D
satt och tittade på den för fem sekunder. såå fin!!
Tumblr_lfrcso96mp1qd94f5o1_500_large
5169188996_9485cf3561_z_large
ska snart dra iväg på träning också! rätt pepp faktiskt ;o eller nee..

| erica


SOMMAR OUTFIT



från bikbok och hm



/susanna

SANTA'S LITTLE HELPERS



Hej hej hej. I höstas var jag i Santa claus village i Rovanemi (nån såndär staving ungefär) i finland. Och då hitta jag dom här tomtarna som jag tyckte va supersöta men jag köpte dom inte. och nu ångrar jag mig och så ångrar jag mig ännu mer bara för jag tänkter på hur mycke ja ångrar mig. Nu så skicka jag iaf iväg ett mejl till dom och frågar om jag kan få beställa dom.

man säger ju de

"man ångrar mer de saker man inte gjorde än de som man gjorde."

jättefint och poetiskt..

/susanna

BARCELONA

idag snacka vi om klassresan på mentorstiden. de blev ju röstning dårå och det va emellan Gotland, liseberg, dankmark, portugal och lite sånna förslag. Då vann Barcelona :D fast hur tusan ska man lyckas ta sig dit? erica har kollat runt lite och det kostar typ 70-80 tusen! de e helt sjukt, vem lyckas samla ihop till det lixom? sökte iaf på Barcelona på weheartit o titta va som kom upp..

Dsc_1543-kopia-700_117779435_large

4891901413_609fb48d52_z_large

5414829658_98d7a5ae76_z_large

3548863131_066ce73107_z_large

2693598076_eee251e7b8_z_large

Tumblr_lchw7cg6zk1qztjq8o1_1280_large

Tumblr_lbz990bpcw1qagg9wo1_500_large

Tumblr_ldqgziz66e1qe49xwo1_500_large

3092562270_379d3a0995_z_large

jaa, o de där ser ju rättså trevligt ut..

synd att man aldrig kommer dit lixom..

slut på lessna stunden! vi kommer säkert till nått annat roligt ställe om det inte blir barcelona :)

/susanna

OVER THE RAINBOW

jag vill ha vår!!
vill ha vårkläder, vårskor och solglasögon! vill gå till skolan utan att frysa, vill bli brun, vill cykla, vill ha en tandemcykel, vill käka glass (har en bj i kylen..) vill bada, vill ha sommar!!


söt hund! pic. me

| erica

MAUS

eftersom jag preciiiis fått ny dator så har jag inte bilder eller så på denhär, så jag har börjat ta gamla bilder från min förra blogg viilket passande nog var en fotoblogg :) å andra sidan är bilderna hyffffssatt gamla, men de duge ;) GAALET COOL mås från London hösten 2009 !
och två GAALET coola bugs i New Mexico från sommaren 2009 ;p
Nu ska jag bänka mig i soffan tillsammans med mina kompisar datorn och spotify. Lite plugg kanske man kan få gjort också, fast ja troor inte de ändåå..
-agnes

ZOMBIE

Lite såhär känner jag mig idag. Har inte sovit bra. Sovit för lite med andra ord. Inte gjort något vettigt idag (heller) och nu är klockan redan över tio.. Gudskelooov börjar man ju 10.10 imorrn! För övrigt känns det som om vi har minst en miljard saker att göra i skolan o.s.v nu också! Dessutom ska jag storstäda rummet, installera allt i min nya dator osvosvosvosv herreguuuud... jag dör
-agnes

GODKVÄLL


en liten bild på semlan jag åt igår och som smaka bajs!

Idag i skolan åkte vi skridskor, det var jättekul! :) godnatt!

| erica

GOOD

jorå, har vart mycke bra uppdatering nu på sistonde, men man har ju tusan inge o blogga om! aja, här e två random bilder som ja har fotat :)





/susanna

RINGAR

även fast jag har en hel del smycken måste jag köpa ringar! har inte sååå många fina och bra ringar så nu gäller det. så inkompitent jobbigt att ringar som finns på internet inte finns i affären när man kommer dit och tvärtom..

aja, här e nåra fina :D



Från: här här och här

/susanna

FÖDELSEDAG

+ en kalender.. (y) och massa saker som konserter som jag redan fått ;)
MYCKET TREVLIG FÖDELSEDAG! Glad alla hjärtans dag på er alla också förresten :) Kan men största säkerhet säga att det var en trevlig födelsedag! Cool klass som sjöng i matsalen och fin ballong på skåpet! sikka snälla kompisar man har! TACK <3 lite mindre kul vad att jag sydde mig i fingret på slöjden. Symaskiner.. Sånna maskiner.. för att göra en lång saga kort gjorde det inte ont först, sen jätteont och jag höll på att svimma. Sen apploderade alla (y)
-agnes

BALLERINA

kolla in ballerinan. vilket håll snurrar hon åt?


vilket håll hon snurrar åt beror på vilken hjärnhalva du andvänder mest. Det är olika för kreativa och mer logiska personer. Väldigt intressant! För mig snurrar den åt vänster, vilket håll snurrar hon åt för er? :)

| erica


<3

ALLA HJÄRTANS DAG IDAG | AGNES FÖDELSEDAG!


Tumblr_lfah74yjef1qg28mpo1_500_large
- source

| erica

FEMTON

God kväll och natt och allt vad det betyder min vänner! Klockan är 00.32 och det har varit min födelsedag i 34minuter :) 15. Känns bra :) FEMTON. AAe (: chillar men min nya vaio i sängen nu förstår ni ;) fick mina presenter idag/igår vasjutton.. den 13e :D visar lite mer och sånt imorgon :)
GODNATT PÅ ER! <3
-agnes

VECKANS BLOGG VINNARE

VINNARE ETT



VINNARE TVÅ



VINNARE TRE




om du inte vann så va med igen :)
Den här gången väljer vi lite fler vinnare och sedan får ni andra rösta på den ni tycker borde vinna,
skriv bara "jag är med" på det här inlägget :D

/susanna


TAKE A CHILLPILL


ganska lugn och heerlig musik för de som gillart' (:
(för de som inte fattar kan du klicka på bilen å komma till listan..)  (;

idag har jag inte gjort mycket. sov länge, det blev sent igår. ska snart åka på konfa-träff.
ikväll ska vi fira moi, haha. fyller ju år imorgon serrni 8D
HA EN TREVLIG TRÅKIGASTE-DAGEN-I-VECKAN (:
-agnes


KVÄLLEN I ORD

susanna och agnes hittar en buss-bit och vi sitter med den på bussen.
går in i salongen och ska hämta ut biljetterna, går nästan inte!
en ambulans kommer för en kille ligger på golvet och något har hänt, vet inte vad.
kära simmarkompisar kommer. LÄNGESEN
vi ser på en bra film där han skär av sig armen! så JÄVLA äckligt! kunde inte kolla!
går till McDonalds och skrämmer killen i kassan, eller han skrämde oss först!
går till tyresö-bornas busshållsplats, missar bussen.
Går till älta-bornas busshållsplats, missar nästan bussen.
Super-Erica springer som en blixt och hinner med bussen! (!!!!!)
alla älta bor hoppar på älta bussen.
världens snällaste busschaufför skjutsar tyresöborna till tyresö!
dom äter paj på McDonalds nu. Jag vill också ha!!

| erica


JUDITUNE


här är när min juditune:
http://www.comhem.se/mauritius/juditune/?id=smf2fjpwk5c4a9s

här kan du göra en egen:
http://www.comhem.se/mauritius/juditune/index.jsp?utm_source=sf&utm_medium=banner&utm_content=autotune%252520250x360&utm_campaign=vinterkampanj%2525202011%252520bredband%252520xxl

snabbt stabilt och jättejättebra BREDBAND!


ETTHUNDRATJUGOSJU TIMMAR


Buss till sickla och bio med härliga vänner är up next.
127 timmar - ska vi se. Har fått 6 oscars nomineringar och är baserad på en verklig händelse. Den verkar jättebra!

Idag har jag simmat, det gick rätt bra! om nån är simintresserad så fick jag 1.19 på 100 rygg och kom femma då, 1 tiondel från 4an. :)


DAGENS OUTFIT


jeans - weekday / tröja - hm

/susanna

IGÅR KÖPTE JAG THIS




weekday reapris: 60:- orginalpris: 400:-




weekday reapris: 100:- orginalpris: 400:-




hm 49:-


hm 149:-

/susanna

SÅ FÖRBANNAT GOTT







inte dom vackraste bilderna men den godaste pannakakstårta ever made! Ingredienser: x antal pannkakor, nutella, kolasås, chokladsås, jordgubbar, marsmallows, hallon, glass, strössel, grädde. riktigt jävla dundergott!

/susanna

FY TUSAN

vilken sjuttsingen dag de här har vart! Börjar med att man måste upp tidigt o gå till skolan, trots snökaos, och sedan komma till skolan där dom säger att det blir hemstudie dag. Ja då går vi till markus som bor jetenera o bra och tittar på film, har snöbollskrig och dricker varm choklad. Sedan far ja och klipper mig och möter sedan erica, agnes, fanny och nicole i stan. o där har dom gått och shoppat asmycke grejer.. men jag fick nåra bra grejer på dom två timmarna ja va där iaf! :) sen bussen hem, som aldrig kom(!!!), eta middag. hm, de e gott me tacopaj. Sedan hela faderuttan iväg till philip o se på skräckis och löka sönder. o nu e jag hemma och ska snart sova. oj, det här inlägget blev väldigt wb hej mitt liv e jättespännande.

och, iaf, under alla dessa saker var det himla snöovädret o bråka!

hata snö

/susanna

DAGENS OUTFIT


tröja - ginatricot / jeans weekday / sockor - skansen marknaden

och de här va då innan jag va till frissan, för er som undrar blev de blont och jag är jättenöjd me hur det blev :D
visar bild imorn.

/susanna

SÖTA BILDER FRÅN SC FÖR ÅR SEN


ROYAL ALBERT HALL

SL är ju lite trevligt ändå! :)
Inställd skoldag = film och snöbollskrig hos markus. En snögubbe hann vi med också!
Sen in till stan och häng i massa butiker i flera timmar. Åt på subway! fast fattade inte riktigt hur man skulle göra så min macka blev inge bra :(

iaf. När vi skulle hem (många kronor fattigare) så sket sig bussarna. Det var sjuukt kallt och bussarna var sjuukt sena. Tillslut kom vi iaf hem! Ikväll lär jag ha vääärldens tråkigaste för ska upp skittidigt och tävla imorgon, annars hade man kunnat vara med kompisar :(


önskar bussarna var som i london :)) pic. by me ungefär 2 år sen


SKID/TLAND

DET ÄR JU HELT SJUKT HUR SNABBT DET KAN GÅ FRÅN NÄSTAN VÅR TILL VINTER?!
Jag tror jag aaaavlider på all denna snö som fortsätter att falla! I förmiddags var det bara halt och fult. I eftermiddags var det snöigt och fult. Nu på kvällen är dep snöKAOZ! JA SKA GÖRA KAOZ ME DEN!
Fanny och Sussi följde ju då med mig och erica till träningen ikväll. Knaggligt på vägen dit, rett kul på simningen, sen hörrni.. på hemvägen.. HAHA! DET ÄR KAOOOZZZZZ JA! Vi fick gå ut och putta på bilen två gånger xd LITE KUL ÄNDÅ! HAHA! Sådär på kvällsfronten i störtsnöande och ishalka under denna jääkla snö. MYSPYS!

tack för ni lyssnade
-agnes


SNYGGT



/ F A N N Y


HEEEY JULIE !

torsdag! en förträfflig dag idag! :D
mitt pekfinger har dock gått sönder för jag spelade elgitarr :(
Sen gjorde jag lime-kyckling på kocken och herregud min och fannys kyckling smakade verkligen LIME!! asäckliggt!!
nu har jag ätit pannkakor och ska strax åka till träningen! Har btw skaffat mic till skype nu :D Ser ut som en äkta växel-tant.


en härlig oredigerad sommarbild bara för att det var påväg att bli vår och jag var lycklig, sen blev det vinter igen :(

SIMHALLEN

Tumblr_lg7v1s7ywd1qeljgio1_500_large

20080919213725

20100212-float_large

Tumblr_l73eq0socb1qa3vt1o1_500_large

sökte på swimmer på weheartit, de här kommer upp. den sista e ju sååå härlig!

ida ska jag inte rida, varför? därför. så jag ska följa med erica och agnes till deras träning och vara med när dom duvet "styrketränar". dom fuskar har dom sagt.. aja kommer bli jättekul, är astaggad, ska verkligen bli spännande o se va dom har för sig på eftermiddagarna.. naaaat!

hej då nu ska jag äta middag!

/susanna

SANDQVIST VS HM


asså rätt lika e dom ändå! och den från hm e rätt mycke billigare, gillar den bättre faktist :D

/susanna


GODNATT



                   
nu ska jag gå o sova i min fina new york-tröja och mina fina garfield shorts. inte för att ja vart i new york eller gillar garfield men ändå! gonatt

|erica

SAGOLAND

gud så jag älskar den här låten! :D



/susanna

JAG DÖR PÅ LAKRITSPIPA


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godnatt! (:
-agnes

SNORHALT

Är det bara jag som verkligen tycker att vägarna är helt sjukt hala? Funderar seriöst på att åka skridskor till skolan imorgon, man glider ju bara omkring annars! Var sjutton håller sandbilarna hus? Näej såhär kan det ju inte gå till! Hörde dessutom att det kommer bli mer snö och skit nu. Jag som hade börjat hoppas lite på en tidig vår.. hehe, en sådär 25 grader och sol redan i mars hade inte varit helt fel enligt mig..

Nejtack snö, kom inte hit igen. Och snälla is smält.
-agnes



DAGENS OUTFIT


tröja - monki / jeans - weekday

tusan, vilken färg ska jag färga !?

/susanna

STITCH

Tumblr_lew6t9ou131qa4w2fo1_400_large
jag är kär i stitch!
har kollat ungefär halva första filmen med Lilo & Stitch nu efter skolan.
Herregud det är så min favoritfilm! så extremt FIN!
-agnes


NAMNSDAG

Godmorgon på er!
Vaknade nyss och nu sitter jag och tittar på Vakna med The Voice.
När jag vaknade såg jag att mamma och pappa hade lagt fram en pressent till mig eftersom jag har namnsdag idag och jag fick lite pengar. TACK MAMMA O PAPPA!
/ F A N N Y

CRAZZYYYYY

Hehehe whooho kom nyss hem från dansen och shit va trött jag va orkade ingenting, tur att jagharfått litemat i magen annars skulle jag nog va död nu. 

 Dagens bästa gick till när jag, Linda,Erica och Nicole skulle åka hem från dansen, vi gick på bussen och satt oss längstbak och vi tänkte va konstigt att bussen inte åker. Sen så börjar busschauffören att snacka och sa " dom som gick på längstbak kan ju komma fram", vi fattade ingenting eftersom ingen gick på längst bak. Tillslut sa en kille att vi skulle gå fram och visa våra busskort igen så vi gjorde det och då började busschafören snacka om jaa det e bra om man visar sina busskort nästa gång...
WHAAAAT vi gjorde det?? Haha han var nog blind för han hade skiit tjocka glasögon och så körde han skit dåligt!
Haha gladgubbe.se


Så jävla fin bild!
http://weheartit.com


/ F A N N Y


DAGENS OUTFIT


tröja - jc / kjol - bikbok / kofta - ginatricot

/susanna

GODNATTSOVGOTTVISESFARVÄL

Tumblr_lfm2pe43se1qdvd1do1_500_large
fotoo från weheartit.com
Jag sover för lite. det gör jag.
Jag sover mer än erica och susanna, hihi, men jag sover för lite. Så därför ska jag nu, klockan 21.43 (okej kanske blir lite efter det men det får ni ha överseende med,) stänga av datorn, stänga av alla kommunikationsmedel och gå och lägga mig. WÄI fett taggad :o imorrn har vi dessutom sovmorgon så man behöver ju inte gå upp så satans tidigt.

hoppas ni inte är lika trötta som mig. god natt!
-agnes


MJÖLK

jag vet inte vad det är. jag har problem!
5_large
pic. weheartit

jag har alltid druckit mjölk och gillat det men nu vet jag inte vad det är!! om det är mig eller mjölken det är fel på men har druckit ur 4 olika mjölkpaket och alla smakar skit och dom har inte gått ut!
;(

| erica


IN MY EARS

i mina öron just NU
       .. hoffmaestro! <3

treevlig tisdag alltså!
jag gillar tisdagar :o ganska mycket.. Ingen matte på hela dagen, slutar 14.25 och har ingen träning :o kan de bli mysigare? har varit hos fanny med erica och nicole (<--YESS länk) chillpill dära! vi hade kul (((: chatroulette in mahart hihi nu ska jag chilla gaalet hela kvällen och lägga mig tidigt! :) vi hörs :)
-agnes

NYTT ÖRHÄNGE


Nytt örhänge , gjort av mig!

VÄRME


en saaaknaaaad </3
-agnes

SVINDLANDE HÖJDER


pruttbok pruttloggar pruttsvenska!!!!!!!!!!!!

för alla som int evet läser vi klassiker på svenskan, jag läser svindlande höjder. helt okej bok men shit vad jag hatar att skriva om boken, nu ska jag sitta och skriva om miljön! possimpible <- länk

| erica


DAGENS OUTFIT


tröja - kappahl / väst - lindex / jeans - weekday

/susanna

EN TILL LEDIG MÅNDAG

Ja, idag är jag ledig igen. och alla ska träna eller whatevaa. Men den här dagen ska jag göra nått av bättre än den förra. Jag ska fundera på vilken hårfärg jag vill ha(ska klippa mig på fredag) jag ska plugga lite..måste.., äta nutella mackor, laga min mössa och jacka, välja kleeder för imorn, titta på fina saker på internet och allt annat kul som går att göra :D






fast det går att göra mycke roligare saker när de e sommar..

/susanna

DAGENS OUTFIT


-mongo som kollar på fötterna- ;p
tröja från hm - byxor från jc
-agnes

DAGENS OUTFIT


Jeans - Jc
Tröja- GT
ringar (syns inte på bilden)- London

Nej vadå långa ben?

/ F A N N Y

FUKINSÖNDAG

klockan är nio. shiiiet jag måste plugga. över nio till och med :o assoshiit! hatar söndagar! helt ärligt! så onödiga! eller nej, inte onödiga. men så hemska! "igår var det kul, imorrn kommer suga"-dagen! så går man runt och är fett deppig för det är måndag snart! äey fifan. Imorrn taggar vi för nästa helg! :D ha en jekligt rolig måndag!
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG! (:
-agnes


VECKANS BLOGG



ja, vi kör igång med en dåra vi också, skriv "jag är med" eller nått sånt så eru med :D

avgörs 13/2 alltså, söndag nästa vecka då vi drar 3 vinnare :D


/susanna

SOLSIDAN


ska bänka mig framför teven nu. haha fult det lät!!!
solsidan är GRYMTT!

| erica


JAG HAR INGET TRÄD







ja har en garderob. som jag delar med min syster.

/susanna

TÄVLING

jap, superbra uppdatering igår då råå.. fast ne. aja, det är i det förflutna nu. Idag har jag iallafall vart med syster som tävlade. Dressyr såklart och för er som är jätteintresserade så tävlade hon LA:3. Hon och Faustino var jätteduktiga och dom fick tillsist 61 procent så alla e nöjda och glada. Nu e jag hemma och fryser om mina händer och fötter och har alldeles för mycke läxor som jag måste börja med. hej då !

FOTO: ELIN MATTSSON
MODELL: FAUSTINO hihi

/susanna


SÖMNIGDAG

assoshiiit vilken kass uppdatering! ;) jag har legat på latsidan hela helgen, efter skidåkningen i fredags har jag både idag och igår haft en e x t r e m träningsverk på insida låren.. Herregud vad jag kommer simma dåligt idag xd Annars måste jag plugga rejält, vet inte hur myckt läxor, prov och inlämningar vi har den kommande tiden så det är väl bäst att sätta igång :p gaash va många besökare vi hade igår förresten ;o KULKUL (:
-agnes
daemn vad jag saknar spanien och sommarn! </3


INGEN RUBRIK


Pigg chey!


Hejhå!
Sitter och kollar på kläder och nu blir jag suger på att shoppa lite, hehe. Har hittat massor med snygga plagg som jag tror vill hamna i min garderob, men liksom när har jag tid att shoppa? Aldrig är mitt svar, har sjuuukt mycket läxor och träningar så nej shoppingen får vänta tyvärr. Men iaf...

Idag så har jag pluggat ofc och sen tagit det lugnt och nu sitter jag o skypar med roliga människor. Funderar på att sova snart eftersom jag ska jobba imorgon. Trååååkigt, eftersom jag kommer jobba gratis!! Ja säger bara det jobba aldrig gratis, fyfan! 
 
/ F A N N Y


HAHAHA

haha, den här killen e helt sjuk!

/susanna

I'M BACK!

Hej på er!
Idag har jag åkt snowboooord och frusit och skrattat och skrikigt Steffe till människor och haft skojj!
Haha sen så har jag trillat och gjort kullebytta och gjort så Sussi trillade. Jag äääger.
Nej men nu ska jag försöka uppdatera lite mer eftersom jag inte har bloggat på ungefär en vecka, såååå HEJ PÅ ER IGEN!

/fanny

DEHÄR ME UPPDATERING

det gick ju inte så jättebra för mig att skriva minst
två inlägg idag.. Det här är mitt första och faktum är att
klockan passerat 00.00 så.. hahahaha xd ååå SOPA..

(coola jag i liften idag! skoja inte fett het)
Jag har i alla fall haft en AWESOME dag
i SKIDBACKEN och SKIDOR med KOMPISAR (:
 det har vi alla her på bloggen dåra.
Sussi har ju tillome lagt upp lite bilder ;)
Nu ska jag sova, jag gick upp halv sex i morse,
är helt dööed! gonatt på er allihup!
-agnes


VÅRJACKOR FRÅN WEEKDAY


själv är jag väldigt sugen på en ljus jeansjacka - supersnyggt!

|erica


GITARR





har feta ont i fingrarna :( men gitarr är kul! :D

|erica

HM



massa snygga grejor från hm, vill ha allt :D

/susanna

DAGENS OUTFIT


fast snowboard då då..

nåja, lite annorlunda dagens outfit kanske. bilden tagen vid nyår.

/susanna

LITE BILDER SÅDÄRA

 







aah, bästa kvalité och allt. tagen med mobilkamera..

/susanna

I NULÄGET


PÅVÄG MOT KUNGSBERGET

Japp, då sitter vi här i bussen påväg mot gävle, kungsberget och det ska bli askul! Vi åker dit med skolan och de e som en friluftsdag och så får man välja typ bowling, skridskor, badminton eller skidor dåro, och de valde alla vi fyra. Så vi sitter här på bussen och taggar asmycke! Ska bli jättekul det här faktist, och Erica har hyrt bräda den här gången också. Nu är vi snart framme tror jag så hej då hare bra :D /Susanna

DÅLIGT SAMVETE


nu blev man skidsugen.. bild från www.weheartit.com

hej alla trötta! Jag skulle egentligen gå och lägga mig nu.. men så såg jag att datorn var på och whattahell, jag har inte bloggat ett skvatt idag ;o inte ok! minst... två inlägg imorrn, haha. (kommer vara borta till klockan sju ju..) Som sagt, Kungsberget imorgon! Här ska åkas skidor! sov gott nu alla! klockan är myyYycket! :)

tack förresten alla ni om röstar på oss om att bli dagens blogg här! Means a lot u know ;p

-agnes

GINA VÅR


lagom fina saker från gina
|erica

HELGENS BLOGG

Hej hej, nu ere så att vi är en av sju finalister till helgens blogg hos Sofia Händén. Jag blev superglad när jag såg det och skulle bli jätteglada om ni gav en liten röst, om ni tycker vi e värda de såklart :D

Tack så mycket om ni röstar :D

/susanna

LILLE EFFIE OCH LÄXOR

Nu så ska jag ut med hunden ett tag och sen när jag kommer hem serni, då blire läxor! ska lämna in gud-uppsats på måndag, ha gjort klart religions industreringsfrågorna, har engelska text och glosor, ska berätta om min tiempo libre på spanskan, måste läsa min klassiker bok på svenskan (!!!), ta tid när jag duschar och se hur mycket vatten jag gör av med per duschning. ja, det var la de tror ja, dream on att jag gör allt idag men men, en del ska jag väll hinna med. Oj vad intressant inlägg också, jeje hej då! :D

TAGGA KUNGSBERGET IMORN :D

/susanna


jag saknar solen..

DAGENS OUTFIT


jeans - weekday / tröja - monki / halsduk - vera moda

det blev slapp outfit idag för jag vaknade imorse alldeles för sent, astrött och med jättefult hår så det fick bli såhär idag. de e rätt najs ibland asså :D

/susannna

BANGBRUSBOOMERANG


dagens erooki-looki ehe. nej men såhär såg jag ut idag. TÖNTIG BILD

| erica

EATING SOME PANCAKES


just chillin here in my crib eating some pancakes.
| erica

SVERIGES MEST KÖPTA TANDBORSTE





|erica

FÄRGA HÅRET

nu är läget såhär att jag har mer än uväxt serni. Jag,enligt mig, är egentligen blond eftersom jag har vart det hela mitt liv. Sedan är det så att det håret som växt ut har vart väldigt mörkt och det back på huvet så då har jag slingat och under sommaren har det ju blekts. Så min helt orginalfärg är ju egentligen väldigt mrökt blond/råttfärgat, inte det vackraste tillsammans med ljustblont om jag säger så.. Men, nu ska jag göra en förändring, och det med bums! jag gör vad som helst bara jag inte har kvar det mörka i håret som jag har nu, sååå..

Jag skulle gärna vilja bleka håret. minus där då: allt hår blir i samma färg, inga skiftningar. Sliter blekningar på håret mycke, mer än annat? kontrasterna på utväxten är lika tydliga.

plus: Jag kommer trivas bra i det och bli nöjd eftersom jag gillar blont på mig.

Jag skulle också vilja färga/tona till kastanjebrunt. minus: har nooo idea om jag passar i det eller om det blir bra ellet nått! jag kommer bli blekare av det. fast det kan va rätt coolt att va blek..

plus: någonting nytt! jag har lixom inte haft annan färg än blont. Om man färgar som i min utväxt fast mer brunt och mer rött (annars blir väll det blonda grönt va?) så det får mer färg så syns inte utväxten lika bra.

SÅ, nu behöver jag hjälp att välja! ska till frisselifrissan på fredag nästa vecka :D

/susanna



Den till höger e ju då, som ni säkert ser, mörkare och den till vänster är ljusare än mitt vanliga hår :)


[email protected]/HOTMAIL

Nu är jag trött må ni tro! Har varit och tränat
och sedan degat framför tv:n och datorn.
Dör som FAEN på mitt internet som vägrar
vara snabbt och gör det näst intill omöjligt
 för mig att gå in på de bloggar som
kommenterat inläggen, det tar typ 10 minuter
att ladda en blogg.. Hm.. får svara sen (:

Nu ska jag gå och lägga mig så småningom..
Måste kolla igenom matten tills imorson också,
(jag för tre minuter sen: CHIPSPOMMESFIRTES
DET ÄR IMORRN VI HAR PROV!
)
-agnes

en sånhär säng vill jag ha :) ..fast näe, men ändå (:


O


suuuuuperfina ringar från HM - 50 kr :D

GLITTERLIM


det glittar. det limmar. det är glitterlim!!!!!!!! hih

| erica

15 OM 13 DAGAR


satsar på att önska mig lite i år.. förhoppningsvis får man ju allt då ;)
-agnes


OMELETT

Hej alla glada! FINT VÄDER idag eller hur? :o Helt seriöst, har varit blå himmel hela dagen! Tog till och med mina
älskade converse till skolan, något jag kanske iinte borde gjort
då det var både blötare och halare än gud vet vad..
Har i alla fall haft en rätt kort dag med feett soft lektioner. Nu har
jag varit hemma ett tag och till och med gjrot en omelett :o
första gången nånsin faktiskt! Blev... ganska god.

Nu ska jag göra nått annat och sedan åk och träna.
-agnes


DAGENS OUTFIT


tröja - ginatricot / leggins - jc

oh, gud vad jobbigt det är att fota sådanadära bilder! och på min kamerna måste man ställa in självutlösare inför varje bild.. aa, livet e jobbigt asså..

/susanna

PANNBAND


http://sofiahanden.blogg.se/


http://emeliagson.blogg.se/


http://agnesstyle.devote.se/

Jag kan tycka att sånna här pannband är jättesnygga och coola! det är bara, blir inte håret lite slimmat mot huvudet, eller exploderar håret efter bandet och värsta fluff då? och visar den inte utväxten väldigt tydligt om man har det? och, räknas det som en mössa som man måste ta av på lektionerna?

Men på dom här tjejerna är det ju assnyggt :D

/susanna

GOING TO BE MINE


hohohooo i loove them! ska bli mina :D:D:D:D:D Har ett par höga vita också och jag älskar dom!
| erica

Fina va? :) Vilken är er favofärg på converse?

DANCE DANCE DANCE


tönten her seeeeelf som inte heter anna men som har annas byxor.

Har så sjuuuuuuuuuuuuuukt mycket saker att göra ikväll! ;o
plugga duscha, sova okej låter inte som nå mycket men de e de!!

| inte erica

PRAO

Prao på TV kirrad nu då ;p grymt stolt
över att jag ringde! Nu taggar vi! (:
Har pluggat en aning nu också,
känner mig ännu mer stolt av den
faktorn ;) tänker nu göra några
tusen*host*sit-ups och baaadaaaa! ;o
det har jag iaf gjort mig väl
förtjänt av, right? ;)

B T W! TACK Anna-utan-blogg(?)
som tipsade mig om
hemsidorna i förra inlägget!
VÄLDIGT trevligt må jag säga ;)

HAVE A NICE NIGHT!
-agnes

<-- mitt badkar ;) ..naet


YES WE DO HAVE BLOGLOVIN

bloglovin bloglovin bloglovin
klicka på nån av bilderna och följ vår blogg är du vänlig! :D


MALA PATA !!!

-haha, mala pata betyder ungefär "OTUR!!" på spanska.. Tycker det låter så jekla kul xd-

Idag har jag och Sussi varit riktigt duktiga och övat NO inför imorgon så det stänker om det! Vi har också ätit kladdkaka som in i hellvette så efter detta datorsittande ska jag.. träna. heh. Anyway har jag sjukt mycket andra skolgrejor att göra, so x2, no, svenska, engelska, matte och spanska. Hell yeah!

så länge kan ni ju dräggla lite över en av världens snyggaste spanska fotbollsspelare :pppp
-agnes

MUMMA

Tumblr_lfr34rasqg1qb1gfto1_500_large
Tumblr_lfv8pmnecm1qbovkto1_500_large
Tumblr_lfxil3z1kw1qe5u6ao1_500_large
ska springa i väg till bussen och dansa nu! så länge får ni njuta av dessa fina bilder från www.weheartit.com
| erica


RSS 2.0