TONIGHT WE ARE YOUNG

Idag har vi hunnit sova längre än vi skulle, åkt en himla massa i ostbackarna, haft kramp i alla fötter som finns, ramlat i alla gupp som finns, (Susanna) gjort illa rumpestumpen, ätit våfflor, blåst bort, åkt störtlopp samtidigt som vi stod stilla, bränt oss i ansiktet, handlat godis och läst böcker. Tror det finns mer att skriva, men det där var allt jag kom på. Vi ska laga vår egen middag ikväll och kanske besökas av susannas sysslingar. Hejdå från fjället!


NICE


HÅLL UPP HÄNDERNA

Ännu en dag med superfint väder, nu ger vi oss strax ut i backen ser ni! Vi hade som plan att stå fit for fight nere vid liftarna 9.00 i morse men det blev inte riktigt så... Igår var vi i simhallen, Susanna är är bäst på frisim i hela vida världen nu! Jag har ont i heela kroppen men här ska åkas! Ha en fin dag!


I DON'T WANT TO FOLLOW DEATH AND ALL OF HIS FRIENDS

Mina lår gör ont, mina tår på höger fot är bortdomnade till och från, mina vader har fortfarande inte fått tillbaka allt blod efter pjäxorna, men det gör inget. Vi har det så oerhört bra här uppe! Åkt skidor hela dagen har vi gjort, kollat både hoppning och dressyr på tv, (man blir för sjutton nervös när de hoppar!) ätit en härlig lunch och sovit en liten stund. Ny chillar vi galet med te och ska eventuellt åka långfärdsskidor ikväll. Life's good!

Här är en bild på utsikten från Susannas hus här idre. Fyi :) så oerhört fint!


EUFORISKT

Hejsan från bilen upp till Idre! Här sitter vi och läser om andra världskriget och Susanna surar över allt godis till extrapris som hon inte fick. Ha en trevlig början på sportlovet!


RUN FORREST, RUN

Har faktiskt aldrig sett Forrest gump, until now liksom. Jäääävligt bra film om man nu får uttrycka sig så! Bubba i mitt hjärta <3

Imorgon drar vi till Idre hela gänget! Vet inte hur mycket uppdatering det blir, men det är väl inte sådär jättemånga som bryr sig? ;) såg att vi haft 6 besökare idag, trevligt! Tack för sällskapet !


INTE DET VÄRSTA, DET OTÄNKBARA

Idag har jag genomfört den bästa redovisningen i hela mitt liv. Väldigt stolt! Vi var grymma!! Skriver från min iPhone nu, high tech! Snart ska jag på middag hos mina grannar, själv, utan mamma och pappa... Hjälp mig. Hoppas detta funkar nu, annars blir jag ledsen :(

GICK DU PÅ FREDRIKA BREMER?

Här är en bild på min katt som satt ute i regnet och väntade på oss i tre timmar. Hon var mycket blöt. Obs, på den här bilden är hon inte blöt. Den är från i somras, fyi.
.
Jo, stavantrofén gick väl hyfsat. Fick lite för sent reda på vilka två lärare som faktiskt gått på Fredrika Bremer, men annars så! Min iphone har inte aktiverats än och det stör jag mig på något ordentligt. Går runt med två telefoner som en idiot och leker viktigt med en "mobil" och en "handdator", typ. Är också grymt taggad på Ahmeds NO-lektion imorgon hähiho, har dessutom den största redovisningen i hela mitt liv om förintelsen imorgon, hjälpmig. Men det ska gå asbra, ska äga som sataaaaaaan!

mitt rum är stökigast i hela vida världen

Nyss hemkommen från stavantrofén med en fin tredjeplats i bakfickan och 1000kronor i klasskassan.
Känner att jag faktiskt bidrog en hel del när jag och Susanna sprang omkring och frågade om de hade norska skogskatter och letade efter tavlor. Vår klass var dock bara 2 poäng ifrån ettorna vilket var väldigt surt. Menmen, 1000;- är bra alltså.
Annars så ska jag nog sova nu, för är så otroligt trött och somnade förut idag. Dessutom måste jag orka upp för en härlig NO-lektion med Ahmed. Det kommer nog att vara ytterst givande, får inte komma försent!

Här är jag, nicole och agnes från när vi var med Fanny och åkte skidor/snowboard i lördags. Taggar Idre på lördag! wohooop

NO WAY, NO WAY, NO WAY

Dagen i ära, fettisdagen alltså, har jag fått min efterlängtade iphone. Apdåliga bilder med fult ljus och överredigering är vad ni får, hoppas det duger! Nu väntar jag bara på att mitt nya simkort ska sktiveras vilket är typ aldrig. Sen blir det fest!
.
Käkat en drös semlor (fula ord (drös, semlor) och jag ljuger, har bara ätit en, men den var stor) idag. Semlor är liksom gott en gång om året, idag alltså, megagott! Har dessutom gjort klart mina ritningar på tekniken och ska göra klart skrivarbetet NU. Tänkte bada med det skiter sig, får duscha. ForYourInformation sådär! ((:
.
Lyssna på detta,<---(LÄNK) fina grejer!

Drömmen om landet

Jag sitter i Fannys trappa med iPaden medan Fanny och Nicole tittar på drömmen om landet <3
Snart ska vi dansa.
Idag har jag spelat bandy och sugit. Hade svenska nationella muntliga också, det gick asbra. Jag och Kevin ägde på att ordbajsa.
Vi fick fisk idag till lunch. Det var inte gott. Stackars fisk son dött i onödan.
Susannas gamla bild

Kändes förjävligt illa men det börjar bli lite bättre nu min vän




En cigarett förkortar livet åtta minuter
Den här dagen har förkörtat mitt liv med 1440 minuter
Och ingenting har jag gjort

Förutom att vara i skolan och ritat lite på min bild
Ingenting på spanskan och
ingenting i slöjden
och framförallt ingen profil

Men det är skönt

I DON'T GIVE A DAMN

Så mycket jag borde göra, så lite jag gör. Har pluggat so i 20 minuter i alla fall, flitigt värre! Måste göra tekniken, och det nu. Å andra sidan är det drömmen om landet på ettan, min nya favoritserie! :D Ska lägga mig tidigt också, ååå varför gör jag aldrig saker i tid? Vaarför?
1329568124-79532_large

I HAVE THE TIME OF MY LIFE

Dirty+dancing+2_large
Idag tränade jag fett bra och kollade Dirty Dancing, det är så jäkla bra.
Stört bra.
Asso shiit liksom.
Ses imorgon.
Eller så gör vi inte det.
Sov gott hur som haver!

PARTY ROCKAR TILLS VI SLUTAR

Nyss snöade det supermycket, helt stört mycket faktiskt, nu snöar det ingenting. Shiiit, god natt!
.
Litet tillägg: Okej, där vart jag rädd, var helt säker på att någon försökte ta sig in i huset och typ dyrka upp alla lås och dörrar på samma gång, det lät superhögt i hela huset! Eller att någon gick omkring och välte saker på tredje våningen, SUPERLÄSKIGT. Så läskigt att jag gick in till mamma och pappa och sa att någon gjorde inbrott. Tydligen var det bara snön som föll av taket.. men HERRE VAD DET LÅTER !

SÄG NÅGOT OM EN TJÄDER

Tumblr_lz97anwkyg1r69xy0o1_1280_large
weheartit, som vanligt dåå!
Tjenahejsangoddag, idag har jag åkt skidor i Flottsbro hela dagen tillsammans med mah brothers EricaFannyNicole! Inte speciellt kul att höra allt om den resan men det var oerhört kul och nu är jag slut i hela kroppen. Inte skrattat så mycket på länge heller tror jag, satan vad roligt det var! Ikväll ska vi chilla galet och kolla melodifestivalen, bara dåliga artister med ikväll, tror det kan bli kul! Imorgon bär det av till kyrkan herrans tidigt, taggtagg. Ha en bra kväll :)))
.
Kom på att jag just skrev ett såntdär tråkinlägg exakt om vad jag gjort idag. Kul!

jag vill skriva en roman om verkligheten

Det är fredag, fredag!
Igen
Som vanligt

Idag har jag ätit en jättegod Sub, pratat skit, handlat en svart transparant skjorta och vandrat omkring i staden. Nu väntar jag på min mat (mamma) och sedan ska jag rocka hela natten, ye.

Annars har jag inte så mycket intressant att berätta, alls. Trevlig helg!

DET VAR DÅ SJÄLVASTE FAN

Okej, nu ska jag klaga på mig själv. Kortfattat;
.
JAG. SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUR FAN KAN MAN GLÖMMA SINA SUPERVIKTIGA TEKNIKSAKER, ALLA RITNINGAR OCH INSTRUKTIONER SOM FÖR ÖVRIGT SKULLE VARA KLARA I ONSDAGS OOOOVVVVVAAAAAAANNNNNNPPPPPPPÅÅÅÅÅÅ SKÅPET!?!??!!??! JAG ÄR SÅ KÖRD!
.
Tack på förhand, ha en trevlig dag!

JAG FINNS HÄR OM DU VILL HA MIN HAND



allt från monki. inte gitarren då.. meeen..

klockan är arton:tretton, det är mörkt och jag sitter i min säng, det känns som om hela världen snurrar, jag lyssnar på dan viktor, jag ska snart börja med tekniken, hela världen snurrar fortfarande, jag är ensam hemma, snart kommer jag att känna mig dyster.

herregud man blir yr alltså... allvarligt talat. tynglagen får komma och göra sitt jobb nu. det känns som att jag hänger upp och ner. varför? kanske håller på o bli galen.

nä men nu får det väll ändå räcka.

nu blev det lite bättre.. nä förresten. det känns på riktigt som att jag sitter fast i en loop och hänger upp och ner och försöker hålla mig fast.

så himla läskigt! och det slutat ju inte heller. nu nu nu när jag skriver det här känns det som de. shit.

okej det här har hänt förr men inte såhär mycket. shit pom fritt! nu snurrar det mer. som om jag är i en tvättmaskin och trycks ut från mitten pågrundav centrifugalkraften. herre min gud jag dör.

I'M FALLING, FALLING FREE

Tumblr_lzcqd0m6so1qmowaco1_500_large
Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Halvt nöjd med livet, väldigt neutral känner jag mig.
Nästan lite off, borta liksom. Måste verkligen sova, jag dör så trött jag är.

en enkel fråga. Varför gör vi detta?

Skolan stryper mig. Idag hade jag engelska redovisning om UK, var väldigt nervöst. Imorn har jag presentation och frankrike och england under ww2. Sitter och chattar med min grupp och försöker komma överrens om hur vi ska göra. En av oss är sjuk och presentationen är halvklar. J-a-g-d-ö-r. Mina stödord är typ 3 meter långa, tillråga på allt frågade min idiot till tekniklärare idag om jag satsade på G. ALLTSÅ VAAAAA? Gud vad jag hatar honom. Sen har min stickning fuckat upp (igen) och jag vågar inte be om hjälp en gång till för det är pinsamt. Jag ligger sjukt långt efter i bilden, har spanskaprov imorn och måste planera en idrottslektion.
Sjukt ointressant, men jag känner bara JSclkasndowdf - just nu.

LET IT ALL GOOOOOOOOO

Tumblr_ll83lqiytq1qe7gpro1_500_large
Ge mig Ge mig Ge mig Ge mig Ge mig Ge mig
Nej idag jävlar ska vi inte käka något onyttigt! (Säger hon som just tryckt i sig en tårtbit som var kvar från igår)... Hrmhrm, igår fick jag två trisslotter som jag skrapade idag! Vann inte ett piss, MEN TVÅBITAR HÅRT PAPPER ÄR ALLTID BRA ATT HA! Nu ska jag släppa loss och go crazy. Hur vet jag inte, hejdå!

OCH DET ÄR ÖVER, JUST LIKE THAT

Tumblr_lonoanypnh1qjyb7so1_500_large
Det har varit en lång dag. Nu vill jag bara stilla somna in till ljudet av delfiner. Ärligt.
Min födelsedag har varit jättetrevlig och jag är nästan lite rörd av hur många som grattat mig, bara på facebook liksom! (HAHA, känner mig som värsta forever alone, "fett många har grattat mig på facebook! JAG ÄR NÅGON!!" typ..) Chillade med mig själv framför datan där ett tag, men det är lugnt. Hade fett kul ändå! Sist vill jag tacka min UNDERBARASTE VÄN PÅ HELA JORDEN JACOB FÖR DEN GRATULATIONEN MED ANTAGLIGEN MEST ARBETE BAKOM GENOM ALLA TIDER! Du är bäst, jag älskar dig! God natt på er alla :)

Tack gode gud för du inte var en av dem !

Ja vet en person som fyller år idag, rättså passande dag också! Hennes föräldrar fick en liten kärleksgåva från Gud för 16 år sedan( nej gud finns inte. Skrev bara så ).
Idag har hon andats 15,2 miljoner andetag sedan hon föddes
Ätit ca 17520 stycken måltider.
Du har svalt i genomsnitt 240 insekter medans du har sovit.
3 personer dör årligen av att ha prövat ett 9V batteri mot tungan -Tack gode gud för du inte var en av dem !
100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen - Tack gode gud för du inte var en av dem heller !
Fallande kokosnötter dödar fler människor än vad hajar gör - Återigen, tack gode gud för att du inte var en av dem!


Så grattis min älskade vänn och var tacksam över att du inte var en av dem !

Jake.





MÅSTE BARA FÅ TILLÄGGA

...Min bror är rätt söt ändå, eller hur?
Kommer in och ger mig en fin födelsedagspresent (bild ett) och skriver till mig på facebook från andra sidan väggen (bild två) ska tydligen få en till present imorgon, SPÄNNANDE!

SEXTONDE GÅNGEN GILLT

Idag är det alla hjärtans dag, dagen för alla töntiga turturduvor där ute som ska ordna nån töntig middag med sin käresta och tända eld på hela huset med alla doftljus, (okej, skojade bara, ni har det säkert jättetrevligt allesammans)
.
.Idag är det också exakt ett år sedan jag lät en av skolans symaskiner tränga igenom hela mitt finger+nagel och exakt ett år sedan jag nästan svimmade uppe hos skolsyster 3 minuter efter händelsen. Sist med inte minst så är det exakt 16 år sedan jag tog mitt första andetag i den här världen. Idag fyller jag 16 år.
.
Vaknade ytterst trevligt med mina vänner Fanny och Nicole, sedan var det skola. Fick pizza till lunch som Hannah (<--- LÄÄÄÄNKISH) var supersnäll och betalade typ 99.999% av och nu sitter jag själv, dunkar musik och har födelsedagsfest med mig själv. Äter special-edition alla hjärtans dagspannkaka också. Som jag gjort själv. Som det är bild på här ovan.
.
PUSSAR OCH KRAMAR TILL ALLA PÅ DENNA KÄÄÄRLEKENS DAG, -MIN DAG :D

Ha den äran min vän!

Idag är det inte bara sista dagen för gymnasieintagningarna och lla hjärtans dag. Det är även min kompis födelsedag, och nu är jag först med att gratta henne. Hon fyller 16, nu får hon spela CS, Battlefield och Halo. Hon får övningsköra, starta eget företag och rösta i kyrkval. Hon är så betydelsefull.
I ungefär tio år har vi känt varandra nu, häftigt tycker jag. Glad alla hjärtans dag på dig!

Desire of having is the sin of covetousness - william shakespeare

.

HÅKAN BRÅKAN

Åh, jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag kommer säga det om och om igen; den går fort, tiden! Orkar inte ens tänka på hur länge sedan det var jag tog bilden, jag blir rädd!
.
Här sitter jag återigen och gör allt annat än vad jag borde. Låter Håkan tränga bort alla tankar på prov och presentationer, plikter och gnagande tankar på vad som borde göras. Stickade väldigt mycket på min vante idag och den kanske kan bli lite fin, hoppas det.

Ylle vantar och ylle sockor

Kära fötter, ni kämpade bra idag.
Supermysigt väder måste jag tillägga, visseligen började jag blöda näsblod 3 gånger under min spatsering.
Jacob.

JAG MÅSTE ÄNDRA HISTORIEN

Tumblr_lxwi3lyrpi1r4m5g9o1_500_large
Jag är sen till skolan idag också, NO SHIT!? Lika bra att ja det lugnt, jag blir sen ändå (;
När jag kommer hem vill jag se på Monsters Inc, hoppas jag kommer göra det. Ha en fin måndag.

GÖR DET OM OCH OM IGEN

425518_1827271459551_1773261691_889584_1507846114_n_large
åh, mitt hjärta tog ett skutt och mina mungipor gick i taket när jag läste den här!

viftvift

I drömmen är det så enkelt.
I verkligheten är jag så feg.

NÅGOT SÅ STORT ATT VI ALDRIG KOMMER FÖRSTÅ

A593e9b1e20e49caf2db8ed2581b1e474e444852_m_large
Lycklig dag. Life's good                                                                                                                     weheartit
Man borde inte oroa sig så mycket.
After all så lever man bara once.

ok det är dags att vinna allt

När man inte har tid eller mod vill man göra allt.
När man äntligen har tid och mod måste man göra annat.
Jag måste rita på min bild, jag har ritat ingenting såhär långt och det har gått ungefär fyra lektioner. Jag måste skriva om engelsk musik och engelsk mat. Jag måste träna spanska-glosor. Jag måste lägga in NewBody beställningar. Jag måste skriva SO-texter. Men framförallt måste jag sova.
För resten kanske ni har märkt att Jacob gästbloggar lite? :)


DET ÄR DAGS FÖR SÖMN ATT TA MED MIG

nu ska jag skriva om englands geography. sedan ska jag sova. och drömma. och vakna. och gå.

Tumblr_lybz4ypzst1qa5045o1_1280_large
det roliga är ju att pippi är med..


Ack, sömn. Vart tog du vägen?

Idag har jag fått gitarr fingrar med finfina blåsor på och nu ska jag sova med mössa på!
BTW ! Mössan är blå och jag är helt slut så godnatt alla fina.
Jakei bake!

Jag vill vara helt själv, ensam med mig.

Jag tror att man uppskattar vänner o kärlek mycket mer efter att ha varit ensam.

Keep lookin' for God

Goddag ! Jag tror det stavas med två d... men who give's a damn ?
Mitt namn är Jacob Engelbrekt Husberg ( joo, fulaste mellannamnet ever jag vet ) och jag kommer klämma in ett inlägg eller två här på den absolut bästa bloggen i Norra Europa.
Mig finner ni varken i Älta, eller Nacka utan i ett land far far away... ne ba skoja. Googlar man mitt namn står det på skärmen Tyresö Strand + postnummer och sådant annat oväsentligt bajs. Men vill ni skicka ett brev hit så kan det ju vara en fördel med det oväsentliga bajset.
Jag går sista terminen i högstadiet med Nationella prov och massa andra mysiga läxor och matteprov ( För er som inte käner mig så fullkomligt hatar jag matte ). På onsdag ska första gymnasivalen vara klara också.... ye right ! Har nog lika mycket ångest som resten av Sveriges 96;or om inte mer!
Jag skulle bara vilja tacka Aggnes bagnes, Ericus fikus och den supersöta Susanna att jag får skriva något fint här ett tag.
Jaa... då var min bloggoskuld borta då. Känns faktiskt lite tomt, vill ha den tillbaks ;o
Jake has left the building !

FRED OCH KÄRLEK

Jag har antagligen bara mig själv att skylla, men jag är tröttare än någonsin just nu. Varför jag ens sitter uppe och skriver det på bloggen lär förbli en världsgåta och om mindre än 4 minuter ligger jag i sängen, det kan jag lova. Igår hade jag oerhört roligt och blev oerhört rädd och somnade oerhört sent vilket resulterade i total utmattning idag. Idag var också rätt kul, middagen var god (((((((((((((((: sov gott
392595_267406166658948_153183534747879_745819_1634477138_n_large
hehe. weheartit,

HUR FORT GÅR TIDEN?

behöver verkligen ut och ta lite bra bilder.

Jag har också bestämt mig för gymnasie och linje. känns mycket konstigt att man nu faktist vet var man ska gå i höst. hujedamig vad det inte blev som jag hade planerat..

Imorgon är det söndag. Har haft fetaste fredag och lördag och jag vill försöka göra nått bra utav morgondagen också.

Jag har idag lärt mig två nya låtar på gitarren. det känns bra.


En sak mindre att klara av

Nu har jag bestämt mig. Jag har bestämt mig för ett gymnasium och en linje. Det blir jättebra.
Har dock en hel del saker kvar att göra. Men nu ska jag göra mig fin och gå på middag hos en hemlig person. Så allt annat får vi ta senare, ha det fint ni fina.

YOU ONLY GO AROUND, AROUND, AROUND

Om en timme förvandlas mitt hus till en enorm festlokal och det kommer spåra helt och hållet! Kommer fett med gäster och we go rock this club like it's dynamite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! not, för det är bara (hemlig)s familj och hemlig som kommer på besök. Ska bli lite kul i alla fall, nu ska jag, min finblus och mina rosa/orangea strumpor börja plocka i rummet så HAAAAAENBRAAAAAAAAAAALÖRDAAAAAG!
grymt bra!

COPS ÄR VÄRLDENS TRÅKIGASTE PROGRAM

Tumblr_ls6k76afrl1qffwfyo1_500_large
Jag älskar Mumford & Sons
.
Äntligen fredag -igen. Går supermegadaaemnasfort numera, tiden alltså! Två av mina bästa vänner har gjort väldigt bra saker idag, den ena höll i en rolig volleybollektion och den andra höll i en väldigt bra predentation om andra världskriget! Själv har jag inte gjort något speciellt exceptionellt alls, var helt okej på volleybollen men annars så. Ikväll ska jag lana fifa hos Sussi med someofourfriends! Taggelitagg! Ha en bra fredag chohoo!

men kände mig så ensam i ditt sällskap

Vill hoppa på rosa sockervaddsmoln och sjunga sånger med min enhörning.
Men här är vi fast, tack vare gravitationen. Det är i och för sig också trevligt.
Nationella provet idag kan gå och ta sig någon stans långt upp. Lundin också. Newwave går fruktansvärt bra. Älskar vår aktie-tävling alltså. Förövrigt har jag redovsinning om andra världskriget imorgon. Är väldigt förväntansfull, det ska nog gå bra. Nu ska jag sova för lite, god natt.

UPDATE-MODE

Jag tycker att dagen har varit hyfsat bra faktiskt. Det jobbiga från svenska nationella är över och gick hyfsat bra, jag hade hyfsat kul i skolan och är hyfsat glad. Snart ska jag åka och träna. Kommer nog gå hyfsat bra! När jag kommer hem vill jag sticka på min vante, men det kommer jag nog inte hinna, för då ska jag sova.
Bedifferent-59766_large

BRASILIEN ÄR BÄST I VÄRLDEN PÅ VOLLEYBOLL

dagen blev inte riktigt som jag hade planerat den i mitt tidigare inlägg. Det gick rätt så bra faktist på svenska nationella. Jag skrev tre sidor om hur det är att vara ung idag. nöjd. Sedan var det ju denna so redovisning. På lunchen märker vi att killen som skulle ta ungefär halva redovisningen är sjuk och har gått hem efter svenska. kul. kul. kul. Jag blir tvugnen att ta det han skulle säga och jag hade inge papper och jag hade inte övat på det och jag freakade ut lite granna där. men snela hesten (hehe kläschigt där va) axel lånade ut sin dator och hjälpte mig få fram en text. snela hesten kevin hjälpte också till. Det gick rätt bra faktist. Jag kunde lite om det som jag blev tvungen att ta där så det va lurre. Fick inte veta vad jag fick på fysikprovet, det får vi veta imorgon. Och nu sitter jag och "planerar" min idrottslektion. jag ska ha volleyboll. jag har aldrig gått på volleyboll. hur fan ska detta gå?

PRECIS SOM DET SKA VARA

Tumblr_lyy0jywlp71qgx3ymo1_500_large
Det här, det är wao

DRACK TE NÄR JAG KOM HEM FRÅN SKOLAN IDAG, DET VAR VÄLDIGT GOTT

..
Tumblr_lvbcgdbsul1r0uo8ho1_1280_large

HUR ÄR DET ATT VARA UNG IDAG?


sitter och sticker ett blått ingenting och lyssnar på ben howard. han hjälper. mycket.

tagga nationella prov i svenska i tre timmar imorgon då då (y) har köpt vitamin vatten och fuzzy bubbles. ska skriva riktigt jefla bra så jag höjer mig. aa det ska jag. och sen ska jag kötta sönder alla med min asgrymma redovisning i so om usa under mellankrigstiden. sedan ska jag få veta att jag hade mvg+ på mitt fysikprov. sedan ska jag gå hem och planera klart min lektion och det ska kännas så fruktansvärt bra och jag ska känna mig så fruktansvärt säker. Sedan ska jag va så jävla glad.

vilken underbar dag det där skulle va..

tänk mindre, gör mer

Såhär kan det inte fortsätta. Det går inte.
Måste göra något.
'
Men har inte tid att tänka, måste sova.
Nationella prov.
God natt

GRÖNA TOPPAR, VIT HY

Strålande webcambild! Idag färgade jag topparna gröna, Fanny färgade sina rosa och Nicole sina blå. Färgen kommer vara borta imorrn kväll, men jag gillart!

det finns inga ord för det

Känner inte att nationellaproven kunde gått mycket bättre, det är nationellt prov. Jag har dansat, blivit ifrånkörd utav bussen och har sjukt ont i huvudet. Försöker att inte tänka på gymnasievalet varannan sekund och verkligen bestämma mig för något. Men så bestämmer jag mig, och så ångrar jag mig. Typiskt mig.
-tumblr
Nu ska jag läsa Jonas Gardell och tränga bort tankar, godnatt!

JAG KÄNNER FÖR ATT

Awkward-moment-black-and-white-funny-laughing-lol-favim.com-289222_large

Det ska bli så. skönt. att lägga sig och sova! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåh vad jag har längtat!

LIVET ÄR INTE SÅ ROLIGT SOM DET EN GÅNG VAR




det är inte så kul nu. men det blir bättre. det blir det alltid.

har haft en så  otroligt givande dag idag. skrev nationellt prov i svenska ett långt tag i morse. gick rackarna bra alltså. lång lunch, mm sej med curry det har vi ju aldrig haft förut.... sedan bästa spanska lektionen ever! jag lärde mig sååå mycket. ingenting. jaa jo sen var det ju skridskor och det är ju alltid kul att få visa upp sig på det man är sämst på. gjorde en tjusig ramling när jag och tre andra gjorde världens bästa konståkningsnummer. alla kolla. ingen kolla. alla skratta. ingen skratta. det gjorde ont. efter det matematica. himla givande det med.

nu jag skola taga tag i min volleyboll lektion.


I SENCE A RUNNER IN THE GARDEN

Tallest man on earth

När min gitarr lagats, då ska jag bli så här bra.

VARJE DAG

-lär man sig något nytt säger man ju. Idag har jag och Erica lärt oss att man alltid hämtar tallrikar till samtliga människor som ska äta mellis, inte bara till sig själv. Där ser man!
.
Något man däremot inte gör varje dag är nationella proven i svenska, vilket jag gjorde idag. Let's not speak about it though, satt och var kissnödigare än aldrig förr hela andra halvan av provtiden och fokusen skenade iväg en aning. Orkar inte tänka på hur det hela gick... Nu ska jag äta middag. God kväll


STOR halvful/halvfin bild på MIG MIG MIG (!!!!!!!!) från Göteborg i somras och daemn, jag saknar det.

Summerar veckan

Hittade det här här och tänkte det kunde vara en kul grej, mest för mig själv.

Vad sysslade du med?
Jag tittade på friends, sålde Newbody, var i skolan, tränade, morgontränade, blödde näsblod, var förbaskat trött, fikade hos mormor och dansade.
Vad gjorde dej ledsen? Att jag fortfarande inte har min ryggsäck och andra världskriget. Och min bilduppgift.
Vad gjorde dej glad? Att jag har så fina vänner som lånar ut friends och bra böcker som jag får läsa. Och vänner som ger mig Coldplay-skivor och Nalle Puh-filmer. Att jag kom hem sent en kväll och hittade världens finaste anteckningsbok, sms jag ahr fått, och när jag fick tillbaka min debattartikel.
Vad lyssnade du på? Mylo Xyloto, som jag fått utav Axel.
Vad drömde du om? Att jag sköt en tjej, en bloggare, i huvudet med en revolver och att jag råkade skjuta min väns katt. Ja, det är sant.
Vad åt du? Vad spelar det för roll?
Hur blir vecka 6? Bättre, bättre, bättre. Gör om, gör bättre heter det och det ska jag. Sen blir den lite nervös också för det är nationella prov och redovisningar och grejer, men jag är taggad.
Sedan var det någon som undrade om jag var bra på piano;
Jag är okej, eller, det beror väll på vem man frågar också. Men jag spelade från 3an till 6an. Ångrar lite att jag slutade nu för hade jag fortsatt hade jag ju varit jättebra vid det här laget. :( Men jag är helt okej ändå. Tycker om att spela.

UPPDATERAR

1. Jag uppdaterar bloggen.
2. Jag har idag uppdaterat min frisyr.
3. Jag har även uppdaterat min hårfärg.
4. Dessutom har jag uppdaterat (nergraderat) min mobil. Har nu mammas gamla Nokia, love!
5. Sist men inte minst har jag hittat min spanskamapp och uppgraderat mina chanser att lyckas bra i spanska.
.
Okej den sista sög men försök få in uppdaterat på samtliga ovanstående punkter själva, inte så lätt som man kan tro, det må jag säga! Nu hälsar jag eder en god natts sömn, ska göra all den spanskan jag missat nu och lägga in alla kontakter i min nya, fräscha, fräna, heta, coola Nokia. Älskar att kontakterna sitter i mobilen och inte på simkortet...
Okej, kvällshumor :))))))) -härifrån-Funny-message-smartphowned-text-favim.com-273637_large

panikatacker i lugnet

Jag vill köpa det här linnet ifrån bikbok, slänga min bilduppgift och läsa Jonas Gardell. Har seriöst stort problem med den här jävla bilduppgiften, får panik. Ångest.
- source

Vi är förlorade jag och du

Skriver i min anteckningsbok, stickar förbaskat ojämt, tittar på Nalle-Puh filmen, ser sista avsnittet av första säsongen av Friends och bäddar sängen. Har väldigt svårt för att rita på min bild, det blir bara aldrig som jag vill, är allmänt förvirrad. Vill bara träna träna träna just nu, 1h kvar.
"This is not the end, it's not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning" - Churchill

DOM DÄR JAG KOMMER IFRÅN

Vill mest bara ha sol, landet, vågor, fint hår, svarta shorts med nitar, min hatt, drömmar och livsglädje. men istället sitter jag ensam med massa plugg. SO.n är i alla fall check klar kapuff klubbad dealed with avklarad. Men jag har engelska och min egan prutt lektion i idrotten kvar. plus teknik, bild och slöjd. och en del problem som inte är dealed with. oj oj. lyssnar på håkan. han hjälper mig. han finns här.

nu tänker jag lägga in en sån där halvtrevlig bild för att göra inlägget lite längre så att man lägger märke till det istället för att man bara scrollar förbi den och läser mina fina vänners fina inlägg och vad de har gjort dessa fina dagar. good job.


det blev ingen halvtrevlig. det blev en härlig. på min bemärkelsedag förra året. gillar denne.
vi äter prinsesstårta.

bara gå

Jag har varit och fikat hos mormor och morfar. Jag är hungrig och ska snart gå och sälja Newbody. Mina aktier går bara bättre och bättre. 10 dagar kvar på gymnasievalet, 10 dagar till allahjärtansdag. Mitt rum är stökigt. Jag är stökig. Jag vill titta på min Nalle-Puh film som jag fick utav Jacob. Nu kom familjen hem. Hejdå.

DU VILL INTE, MEN DU BRYR DIG

IIIIIIIIIIIII'M THE REAL DEAL! Erica, jag hatar lördagar ännu mer än dig. Min morgon var sjukast i världen, har för mig att jag gick upp omkring åtta och ställde mig i hallen, tänkte äta frukost men kom på att det var lördag. Skolan dödar mig, långsamt och smärtsamt. När jag återigen gick upp fyra timmar senare var ingen hemma, så mycket för en mysig familjelördag! Inte för att jag är sådär supertaggish på familjelördag, men just nu har jag en foreveralonelördag och det suger ännu mer.
Den här bilden tog jag i somras, tror att en guide sa till mig och min gamla klass för en sådär sjuhundra biljarder år sedan att det sitter kvar kanonkulor i väggarna på de där husen efter gamla krig? JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MINNE! Nu ska jag fixa lite i mitt rum och sälja New Body. ADJÖKEN!

Lyckan går att finna i materiella ting

På min obäddade säng i mitt stökiga rum hittade jag denna inatt när jag kom hem. Blev väldigt förvånad och glad, för den är så fin, så perfekt! Nu ska den fyllas med bokstäver och färg. Nu idag så har jag vaknat konstigt, sålt lite newbody och nu ska jag antagligen ringa mormor och morfar och gå upp och fika innan Susanna kommer hem och vi skall sälja Newbody. Ha en fin lördag.
hatar lördagar.

DET HAR GÅTT FLERA VECKOR BABY

På söndag ska jag klippa mig. Taggad, det. behövs. Vill färga håret också, go wild and crazy sådär. Attans att jag inte är blond! Då hade jag gjort något i stil med detta för sjutton!
6561380397_49c8e6f56e_z_large
Men nu är jag inte blond så jag tänker väl färga det något i stil med detta,
Tumblr_lyff39a9h61qmxdalo1_500_large
Nu var ju då detta en svartvit bild, men mörkt hur som helst. Mörkt med liv i, om det nu
ens är möjligt... Hoppas er helg blir roligare än min för jag har ingenting att göra.

Feb. 2, 2012, 23.53;

Nu ska jag sova

HEJ LIVET, HOW YA DOING?

Jo, jag vet att det här är exakt den lista Erica gjorde för inte alls många dagar sen men ni ska bara veta vad jag letat efter andra listor utan resultat, vill skriva en jag med!



I sommar tänker jag göra oerhört mycket skoj så ni aaaanar inte!

Jag längtar till imorgon, för då är det fredag. Längtar också till Malta med klassen i vår, precis som Fikan. Stört.

Jag skulle vilja resa hela tiden. Se nya saker hela tiden och resa runt jorden för att slutligen slå mig ner i New York.

Bästa maten att äta är nyttiga saker, dessa är också de tråkigaste, speciellt all världens grönsaker, avskyr grönsaker!

Jag läser en hel del böcker, just nu läser jag en megatjock bok om filosofi. Slå det om ni kan!

Jag trillar för att jag ofta är rätt klumpig.

Jag är beroende av sällskap, socker, sömn och superbramusik (:

Bästa band/artist är väldigt svårt att avgöra för det finns allt för många bra musiker här i världen, men får man bara välja en väljer jag Coldplay. Coldplay i vått, Coldplay i torrt. Annars finns det en jävla massa bra band och artister här.

Jag ångestar över att sluta nian. Jag tror inte det finns en bättre klass än min, i hela världen. Vill bara kidnappa (typ) allihopa, gömma dem i en bunker under jorden och ha party där livet ut.

Jag önskar att jag hade lite mer pengar, lite snyggare kläder, roligare liv och var lite vackrare.

Mitt bästa ämne i skolan önskar jag vore idrott men det är det inte. Spanska tror jag, där är jag jävligt vass! Och So, och svenska. Och engelska. Musik också. Jag är bäst helt enkelt...

Jag tittar helst på fina saker som får mig må bra.

I helgen hoppas jag att fifa-lanet eller harry potter-marathonet blir av. Annars blir jag ledsen :(

Kvällar tillbringar jag helst i lugn och ro när det är vardag. På helger ska det vara helt spåååååårat!...... .... ...... mm, typ så

Jag skulle behöva lära känna en människa som vill köpa 23 paket med underkläder från New Body av mig. Vore riktigt bra.

KROSSAR DRÖMMAR JUST FOR FUN

Musik är jävligt härligt.
.
Såg på spotifys startsida att Radical Face kommit med ett nytt album och det lyssnar jag på just.
.
Like it.
.
Gillar man musik kan man börja på ett musikgymnasium, som Rytmus, till exempel. Fast då måste man ju vara bra på något instrument, eller superbegåvad på sång, och det är inte jag.
.
(I'm just not liksom).
.
Gick på öppet hus på Rytmus med Nicole ikväll, screw it säger jag bara, vi kommer aldrig komma in ): .
.
...lika bra det, nu kan jag bli torakskirurg istället, najs!
.
För att bli torakskirurg måste man dock studera, det ska jag göra nu!
.
Känner ni förresten för lite bra musik från just Radical Face kan ni ju klicka på en av bilderna ovan... Den till vänster är det nya albumet, den till höger är från 2007 med gal1 bra ändå!

RSS 2.0