inte bra!!

Shit varför måste facebook finnas!
På morgonen när jag vaknar får jag ryck och måste in på facebook och när jag inte har varit inne på facebook på ett tag måååååste jag verkligen in igen. Men herregud liksom...jag är beroende!!!! Shit vad ska jag göra, är det någon som har ett bra tips? Jag känner ändå att jag inte vill ta bort eller pausa mitt konto, bara bli av med mitt beroende.

                                          S N Ä L L A   H J Ä L P   M I G   N Å G O N  !




NU SKARU' VETA, ATT NÄR JAG VA UNG..





Var hos morfar och ingela idag. det var riktigt riktigt trevligt faktist! snacka jättemycke bra grejer. och jag har kommit på att jag tycker de ska bli kul att börja skolan (herregud!) jag vill lära mig saker lixom. men nu ska jag bara slänga in lite bilder fårn idag, jag hinner inte blogga mer för jag ska plugga lite till moppeprovet som är på tisdag.
/susanna

AND THE SPIES CAME OUT OF THE WATER

Länge sen. Herregud det känns som om vi gick i Idres backar igår.
Det är verkligen sant det Sussi skrev för ett tag sen, man fattar verkligen inte hur fort det går. Allt bara rusar på i en så jäkla hög fart! Det går inte ens långsamt när jag har tråkigt längre, då panikar jag bara över att jag inte gör något och tiden tickar skrattretande fort ändå och då tänker jag bara på hur the time of my life krymper för varje sekund liksom, haha! Tick - tack, tick - tack, gör - nått, gör - nått.. Brukar inte vara den hysteriska personen, och jag vill inte kalla det här hysteri heller, men nått vettigt känner jag man borde göra. Men det blir antagligen bättre nu när jag börjar åka iväg på saker och skolan börjar. Rutiner och måsten att göra (:
Hörs från Värmland imorrn! Nu ska jag kolla film med bror min :D
AGNES

PROSPEKT'S MARCH EP

Lyssnar på Prospekt's March EP. Coldplay. Därav rubriken. Dårå.
Idag är det chill. Gårdagskvällen var trevlig! Kollade Dumma mej och Black Swan med a, FelixKlaraSaraJossanBrorsan som sagt. Felix och Klara som över (somnade 5 woopwoop trött.se) och idag har jag dammsugit hela övervåningen och bilen (!) tjänade 75 kronor.. Generös familj jag lever i vaa? :D Nu tänkte jag fixa ner ytterligare lite musik till min ipood och inte så mycket mer (: Imorgon åker jag på min superlyxia charterresa (eller nått sånt) till Sunne!
AGNES
Svar till den anonyma kommentaren till detta inlägg: Vi drar till Italien den 7e augusti! (:

2011-07-31


Haha

Hjälp imorgon är det redan augusti, sommaren har verkligen gått fort!
Idag gick jag och familjen ner till stranden för att sola och bada, men det varade inte speciellt länge.
Det började typ att spöregna redan efter bara en timme, fast nu ser det ut som det ska bli sol igen...konstigt väder?

Just nu sitter jag och längtar tills imorgon och lyssnar på coldplay låtar, häärligt!
Snart blir det lunch och sen sola och bada igen kanske? Vi får seee
Hadetbrafolket


DU TOG VÄGEN ÖVER SJÖN FÖR ATT SE NÄR ISEN SPRACK






Lite nya grejer. ringen från knallemarknaden, 50 spänn. de vänstra skorna från diechman, 249, jag vet, kass affär men jag gillar dom! dom två andra skorna är från sko-artur, också kass affär men herregud de duuger! kängorna är till i höst och vinter och kostade nog 700, dom andra kosta 40 spänn, halva priset. helt sjukt billigt och helt sjukt dålig kvalité men whattevaa..!
/susanna

MUSIK TÅNG OCH BAKÅTVOLTER





Träffade vendela idag innan hon åker härifrån. (herregud sommaren är snart slut!) det var iaf skitkul. verkligen jätteroligt. dock är jag en riktigt fegis. ooh. jag vill inte va nån nojig prutt som baa åååh neej de törs jag inte! uääk! men jag kände mig som de idag. ett: vågade bara dyka från absolut lägsta höjden. de vill säga 15 centimeter. två: vågade inte kolla hur djupt det var. tre: vågade inte göra framåtvolt från trampolien som jag har gjort förut och klarat mig utan skador.
jag vill inte va nån mes!
så nu ska jag upp och titta på vänner och äta ur min godis påse(muähahaahäa köpte godis idag från godishuset jag skrev om förut, hohoho ett kilo godis för 60 spänn. uuujää!)
/susanna

HILARIOUS

HOLAHOLA MIS AMIGOS! Update från soffpotatisen! Sitter med FelixKlaraSaraJossanBrorsan och
kollar Dumma mej. DET ÄR DEN BÄSTA FILMEN SOM NÅGONSIN GJORTS! No kidding alltså!
Det var nog allt. Hoppas ni har en bra kväll! HEJ HEJ (:
AGNES -the master of onödiga inlägg :D

AND MY HEAD TOLD MY HEART LET LOVE GROW

So this is what jag köpte igår, allt på superrea! Shortsen från H&M kostade 75 spänn, halva priset (y) fortfarande osäker på om jag ska ha kvar dom dock, de sitter lite mysko på ;s Tröjan som jag köpte på Gina Tricot (jag vet att ni har likadana Fanny och Sussi, men ni får tyvärr leva med det) har kostat 199, ja fick den för 49 pix! Sista i butiken, min storlek woopwoop! Mjukisarna kommer från BikBok och är suupermysiga. Har kostat 299, nu 79. Kap med stora K:n! Just nu håller jag på att fixa musik för min resa till Sunne och Italien. Hela Mumford & Sons album finns snart i min ipod! <3
fyfaen, världens finaste sång och video & världens bästa band efter Coldplay!
AGNES

MIN BROR KOMMER BLI STOR FOTOGRAF

här var vi glada. humöret på topp!
snabbt dagens outfit bara, rätt enkelt sådär.
bilden har min bror tagit, nyss fyllda 11 bradär!
Shorts/Avklippta Cheap Monday Jeans
Tshirt/Gammal från Zara
Klocka/Ur&Penn
Solisar/H&M


QUORNFÄRS OCH MICHAEL PHELPS

GOD MORGON. Satan vilken update vi haft idag! Och jag har inte ens börjat! Sitter i alla fall i köket vid pappas dator (därav inget inlägg med bild eller annat skoj.. bara tråkig text, helt enkelt.) Äter quornfärs och har varit fastklistrad vid sim-vm hela morgonen som går nu, blir så sjukt taggad på att simma och satsa igen när jag kollar vm! Idag ska jag visa vad jag köpte igår och försöka komma på ett system som gör svaren på kommentarerna lättare på vår blogg.. Just nu svarar olika personer olika på samma kommentar och vissa kommentarer besvaras inte alls.. HEHE. Det går bra nu! Skriver mucho mas mas luego! :D (mycket mer mycket senare.. typ)
AGNES

Dagens outfit


Shorts- Levis      Virkatlinne- Ingen aning      Läderarmband- Monki      solglasögon- H&M

Nytt


Jeans skjorta - Levis             Läderarmband- Monki                 Linne- Monki

Klänning- Bondelid               Långkofta- MQ


Lite nytt från Onsdags
/ F a n n y


NOW IT'S SAID AND DONE






gårdagens solnedgång. Såg himlen från vårt fönster i huset och och tog kameran och sprang ut på klipporna. Och det var så mycke vackrare i verkligheten. mäktigare.
/susanna

FISKARNA SIMMAR I VATTNET



tröja monki, shorts monki, skor sko-arthur, sån där svart sak man har istället för bh monki

Herregud. Gårdagen alltså. började med att jag helena och mamma åkte till åkersberga där vi skulle ta gardasilspruta, livmoderhalscancer, och efter de tänkte mamma att vi kunde gå in lite snabbt i centrumet. slutade med att vi var där i fem timmar. seriöst! åkersberga centrum. fem timmar. de är nästan duktigt. sen till råga på allt (ha, till råga på.. fult) så skulle vi ha åkt till ett stort godishus som har över femhundra sorter men de glömde mamma. jag gillar godis. men vi ska dit igen idag eftersom helena glömde en påse och jordgubbarna i en affär. blev mer sur över jordgubbarna än över påsen. Kan förresten visa lite grejer jag köpte. mestadels saker till italien (tagga!) juste! som ni ser på andra bilden har jag satt fast nitar på bakfickan. kan inte riktigt säga att jag är nöjd, eftersom att nitarna suger och har lite fel färg men men, de duger!
/susanna

NEJ, ÅREN HAR NOG SLITIT HÅRDARE PÅ MIG

trevlig bild från Vaxholm i juni
GOD KVÄLL. Tänkte bara göra en onödigt liten update såhär på kvällskvisten. hihi tönt,
Nu ikväll har jag; Ätit alldeles för mycket, druckit alldeles för mycket läsk, gjort för lite saker jag borde göra (ex: byta lakan i min säng, rensa ut min itunes, planera en smart packning sunne-italien m.m..) och sett på halva Truman show, helt klart en av mina favortifilmer! Nu kom helt oväntat pappa och bytte lakanen i min säng, sikket sammanträffande! En sak mindre att göra. Måste ha nån tur-period just nu.. Kanske ska gå och köpa en trisslott?..
AGNES

TJENARE MANNEN

TJENARE MANNEN! Så svarade en tant i sin telefon när vi stod i toalettkön på burger
king, jag, Sara och hennes kompis Kate. Det är inte varje dag man hör en tant säga så
vill jag lova! (: Sen såg vi Maria Montazami med familj på NK där dom satt och käkade
lunch. LITE STARSTRUKK SÅDÄR ! Men nu är jag hemma från staden med tre nya plagg
och en flaska dyr läsk från NK. Hagrids buttcrack (observera att det där var en svordom)
va mycket rea det är överallt! Nu ska jag spara allt jag äger och har till Italien!
SO LONG BITCHEEEES ..oomgtönnnnnttttt!
AGNES

BLOMMAOR

gammal bild jag glömt bort helt.
supernöjd nu i efterhand faktiskt!
den vill ja banne mig ha i en liten ram i mitt nya rum!
mega copyright på denna!
Det jag borde och kanke tänker göra nu ikväll innan jag lägger mig är:
- Laga hålet i min nya favorittröja från hm.
- Måla naglarna, har tänkt det sen de gamla från skolavslutningen började falla av..
- Läsa min bok om hur man räddar världen.
Nått speciellt ni tänkte hitta på ikväll? (:
Såintemigattfrågasakeribloggen..
AGNES

H E L P


hej, jag skulle behöva lite hjälp med hur man ska matcha dom här shortsen. jag gillar dom men har lite tappat suget för dom nu när jag inte vet hur jag ska ha dom. så. visa framfossingarna(hehe fult) och tipsa. kanske länkar dig om jag får ihop en snygg outfit ;)
/susanna

KORRE

Korre. På. Skansen.
Dagen började klockan 10, (yes jag ställde klockan, skulle vara vid badet 11. hade aaaldrig kommit upp annars, haha!) katten satt i ett träd utanför, jej! Fick locka ner henne och sånt dårå. Vädret helt okeej va! Sola och bada med saramarkusfelixklara hela dagen sådär. Vi hade glasskrig och pratade om Hagrids buttcrack. Det var trevligt! JUSTE! Höll på att glömma! I morse när jag letade i stora garderoben hittade jag en sånhär cool tyg -och mocka rygga! Rärr sliten å så bara men jag ska försöka fixa den. Fatta glad jag blev! Har letat eftet en sån men dom kan va så jekla dyyraa! Nu ska jag upp och äta mörk choklad med blåbär! HEJDO!
AGNES

MÅS [MEEOOS] -TYP

Känns som om det blivit rätt mycket bilder på fåglar och i synnerhet måsar från mitt håll den senaste tiden.. Kan inte hjälpas, bra coola är dom! Den här kaxiga och oskygga måsen träffade jag på Vaxholm.
Skulle egentligen lägga mig tidigt, släcka kring tolv ungefär. Men så blev inte fallet, uppenbarligen. Jag har just haft en fight med en ilsken mygga som vägrade sluta surra brevid mitt vänstra öra, fighten slutade med att myggan vann och imorgon lär jag ha ännu ett stort fett myggbett nånstans. Om vädret tillåter (haha! jag sa det igeen!) åker jag och badar med dom andra här hemma i staden, vi är i alla fall överraskande 5 stycken hemma! Wao. Nu väntar sängen och det är med detta inlägg jag checkar ut för dagen!
-Dammit va ja lyckades hålla mig lugn och sansad genom hela inlägget!.. Brukar bli rätt flamsigt framåt slutet, men icke då! GODER NATTER!
AGNES
ps, min dator tillåter inte att jag vill ha styckesindelning i mina inlägg.. därför blir all text oftast en enda.. jej!

ONSDAG DEN TJUGOSJUNDE JULI TVÅTUSENELVA





oj oj oj, andra bilden alltså. smidigare cheey får man ju leta länge efter..
men det var iaf skithärligt att få lägga sig på klipporna här på landet och läsa.. äta bubblizz.. lyssna på vågorna.. och bada när det blivit för lökigt. sånna dagar kan man inte få för mycket av. efter dessa dagar jag haft själv här på landet är det riktigt trevligt att ha lite sällskap. mamma och pappa var i idre, helena i italien. man uppskattar sin famlij lite mer när man fått vara ifrån dom ett tag. om man har haft tråkigt det taget iaf..

ikväll ska jag fixa klart mina shorts som jag började med igår. tar nitarna från ett armband jag fick med en tidning och sätter som på bakfickan. blir rätt bra faktist.. förutom att nitarna är av kass kvalité. ska nog ta och köpa ett par nya shorts och nya nitar nån gång. ett par shorts som sitter perfekt och skitsnygga, bra nitar :)
/susanna

MORRISSEY

Morrissey. Helt klart en klassiker för mig, han har spelats flitigt här hemma ända sedan jag föddes, här ovan har jag lagt upp mina två favoritlåtar med honom, First of the gang to die överst och Irish heart, English blood nederst. Alltså. Klassiker. Grym. HÄR är en länk till honom på spotify också. Now go listen!
AGNES

JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN

på bilden : fina blommor. tagit bilden har : jag. jag är : agnes

WAZZAH!? Idag är det fint väder, just nu i alla fall. I morse var det lite molnigare, men vi tog oss till Årsta havsbad i alla fall, familjen och sara (: fick en del sol i alla fall och badade som tusan! Tänkte sätta upp som mål att bli brunare än min bror, precis som Sussi, men det är lättare sagt än gjort med hans asiatiska pigment.. Jag har i alla fall tydligare linjer än honom, det får duga! Just nu känns det lite som att mitt sommarlov är typ pausat. Jag gör ju inget! Åker ingenstans, är hemma och deppar med de få vänner som också är hemma liksom (inget fel på er, typ no offence!) (: ikväll har vi i alla fall grillat och ätit på balkongen i den 26-gradiga kvällssolen och det var väl om inte annat rätt somrigt ändå. Snart åker jag till Värmland och Fanny! Taggar till!
AGNES

GOODMORNING SAN FRANCISCO


lavender. som jag ska ut och vattna nu. det är fin väder idag.

älskar den reklamen förresten. för tropicana där, killen som går ut och äter frukost och så äre nån radiokille som snackar. i alla fall tänkte jag bara lägga in en trevligt bild.. eller bara bild förresten.. innan jag ska äta frukost och läsa harry potter i solen. och bli brun. bli brunare än min syster.
/susanna

TÄVLAR OM EN GOODIEBAG



tävlar om detta hos nattisays. snygga grejor. men nu måste jag verkligen gå. ska fixa ett linne och ett par shorts. får se hur det blir med tanke på att det är jag som ska göra de..
/susanna

SJÄLA

Fin felstavning på stjäla där sussi!

väldigt cool och nyfiken fågel i London 2009

Susanna har jobbat upp våra besökare ser jag! Och gett oss en jävla massa kommentarer! Dom få du ta hand om sen Suussiii! :D Själv har jag levt friluftsliv och gått över en mil idag men min kära vän Sara! Vi tog några stigar lite på måfå i Tyresö-skogarna och hamnade på ena sidan av Långsjön där vi stanna och hoppa från ett superbra klippställe! Sjövattenallergiker som man är sitter jag nu och kliar sönder mig själv. Fysatan alltså, jag ska aldrig mer bada i en sjö! Nu tänkte jag se vad resten av familjen har för sig, imorgon ska det badas och solas till max vid nått trevligt havsbad med familjen! Om vädret tillåter alltså. Och det där lät supertöntigt.. Om vädret tillåter.. hah.
AGNES

JAG SKRIKER, SKRATTAR, PRATAR, LER, GRÅTER


också kreta.







litet urval från alla dom låtarna som jag lagt till på min playlist. grymt bra låtar. blir alldeles glad av den här uppfräshningen. om ni vill veta vad nån av låtarna heter så fråga. men nu ska jag socialisera mig lite med min syster som kommit hem från italien idag. Vi tänkte kolla på Gladiator, för hon har blivit värsta intresserad av sånt nu när hon har var i colosseum. så hej då hörs imorn.
/susanna

K Ä R L E K




Assåååshiiit!
Idag hittade jag mitt livs kärlek...på en loppis här i skogen i värmland.
Helt sjukt, min stolek och bara för 20 kr!!!!!
Japp mamma nu sparade du massor med pengar. Jag kan inte beskriva hur glad jag är, har liksom velat ha shortsen huuur länge som helst och nu så får jag dom bara för 20 kr. Japp, jag tror att det här är den bästa köpet jag någonsin gjort. Nu så ska jag gå och klippa mina 501 till shorts, yeeyy!
Ha en trevlig kväll på er folket!

/ F A N N Y


KAN NÅGON STJÄLA MINA TANKAR


pic: från kreta resan i början av sommarn. fotad av mig.

jo, för att vara lite ärlig har jag inte gjort nånting än. det ända jag gör är att tänka på alla timmar som gått och som jag inte förbrukat. på allt jag borde göra och allt jag inte ska göra. på all tid jag spiller bort. istället för att bara göra nått! herregud jag sitter här i min stuga framför min dator och lyssnar på min musik och låter min dag rulla iväg och har mina tankar i mitt huvud. och de bara fortsätter! medans jag skriver det här tittar jag på klockan och tänker att jag gick upp för 6 timmar sen och inte gjort nånting. men är det så farligt om en dag eller två går till spillo? är det inte lite skönt att inte göra nånting? jo kanske, men då ska man ha tänkt när man går upp att "idag ska jag inte göra nånting". men nu har jag feeta pressen på mig att jag ska hitta på dittan och dattan och ha skitkul. ne inte riktigt men ni fattar? istället för att bara göra det som faller mig in så tänker jag och gräver ner mig i allt. och så skriver jag här på bloggen att jag ska göra det eller det. iställlet för att. bara. göra. de. så. adjö på ett tag. nu ska jag göra det som faller mig in.
/susanna

THIS MAKE MY DAY COMPLETE


mitt kaffe är blask.

veckorevyn är nog den tidning som jag gillar bäst förutom sofis mode och jag ska nog sluta prenumerera på frida och börja köpa dom två tidningarna när jag får lust. inte varje nummer lixom utan nått då och då. men för att inte gräva ner oss för mycke i mina tidningstankar så kan jag säga att jag ska sätta mig och göra testfrågor till mobedboken. och gott folk, listen up när jag säger det här. det finns ingen bättre sömnpiller än mopedboken. och mopedbokskursen är ännu bättre. 100% sömn garanti.
/susanna

EN DAG GÅR, EN NY DAG KOMMER


linne hm, halsband är present, shorts monki

 16 besökare igår. woow. inte. men de är bättre än va vi har haft förut i sommar. hehe. storbloggarna asså!
men idag ska jag g ö r a saker på riktigt! igår tänkte jag ju bara att jag skulle g ö r a grejor. men idag s k a jag g ö r a saker! hejdå nu ska jag g ö r a nånting.
/susanna


FRUSTRATION


Jag hade namnsdag i lördags, jag heter nämligen det unika namnet Emma i mellannamn. Jag brukar inte få namnsdagspresenter, men nu hade ur&penn feta rean på alla klockor också så jag frågade min käre mor om jag inte kunde få en. I namnsdagspresent dårå. Och det fick jag! -konstigt nog.
Gillar den myycket, enkel men snyygg! Dock är det herrmodell så den satt lite stort även på det minsta liksom så jag får väl gå och göra ett hål till längre in. Sen.
Nu ska jag inte sitta vid datorn mer. Jag ska dricka te och kanske läsa. Eller så.
Frustrationen beror förresten på att jag fått gå mellan photoshop om jag inte helt fattar och paint för å få ihop bilden... min dator vill ju inte ladda ner paint.net och jag får seriösa koncentratioonssvårigheteeer på det! bajsaaaaaaaaa!
AGNES

NOSTALGI

När jag var ny på facebook och man blev fan av både det ena och det andra gick jag med i ge oss tillbaka calippo shots ellervadfansidannuhette.. Det kanske var en grupp, inte vet jag, men det är inte poängen! Nu är de tillbaka hur som helst, 5 kronor styd på ica maxi, skyndafynda liksom! Så vi köpte varsin idag, jag och brorsaan, men gud vad besviken jag blev! :( Smakade bara smaksatt vatten typ, inte alls som jag minns dem!
Fast egentligen, vad gör det? Supercool förpackning anyways. Och det är tillbaka, det är huvudsaken! ;d

REGNET FALLER NER OCH JAG GRÅTER



the happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything

jag har världens sötaste hund. hon ligger nu och nufflar i sömnen och de rycker i tassarna. Och jag har en sån där dag som inte är tråkig men som man inte g ö r nått på. och jag vill verkligen g ö r a nånting. nånting bra, som jag är stolt över efteråt och ler mot varje gång jag ser de. känner för att göra smycken. eller baka nått(inte för att jag ler mot de men ändå). eller skriva ut bilder. eller sätta fina blommor i fina krukor.
just nu lyssnar jag på trevlig musik och fyller på med nya låtar till min playlist. går riktigt jefla bra alltså! ni fattar inte hur många bra låtar det finns som man inte hade en aning om existerade.

ne men nu börjar dan försvinna här. hejdå!
/susanna

SCHELLO SCHELLO



jag tänker på en dricka jag gjorde när jag ser den andra bilden. de va vatten med brutal mosad gurka i.

en grå himmel är också en himmel. den kanske inte är lika vacker som en blå himmel, men minst lika värdefull.
det kan komma regn från en grå himmel, men även en blå himmel kan ha svackor. stora moln som kommer och mörklägger hela världen. Vi gömmer oss för en grå himmel, ler mot en blå. vi gråter under en grå himmel, skrattar under en blå.
/susanna

gu vad jag känner jag vi bloggar agnes :)

SÅ ALLA BRATS KAN HOPPA OMKRING..

Okej, verkligen inte den sortens bilder jag brukar lägga upp på mig själv. Jag är så inte
bra på "se inte glad men inte sexig eller uttråkad ut heller"-blicken. eller så. Jag är gla-
d på bilder helt enkelt. Men jag gick igenom bilder i min dator och när jag såg denna sl-
og det mig att man kanske skulle klippa axellångt! Typ som det ser ut på bilden. typ. O-
kej, då vet vi liksom, men i en blogg skriver man vad man tänker. Just nu tänker jag på
något så egoistiskt, självupptaget och så långt ifrån världsbetydande som om jag ska kli-
ppa kort eller spara långt. Hoppas ni tänker på något intressantare som gör världen till en
bättre plats. Nu ska jag gå och läsa min bok "Hundra sätt att rädda världen" och lära mig
hur jag kan rädda världen dårå. Känner mig redan lite bättre till mods. Kompenserar för
mina obetydliga funderingar sådär då. Sov nu och utrota svält imorgon! God natt Sov gott
AGNES
jagvetsuperirriterandemedallabindessträckmedjagvilleattdetskullevaraennåroglundalikabred
textförbildenblevmindreäninläggsfältet.nuskajagfyllautlitesåjalyckasmedsammasakhärhejdå.

JAG VILL BARA GÅ HEM MED DIG




Idag var en blåsig dag och jag har röjt i rabatterna. ätit pizza och läst också. tänkt bra tankar och gjort bra saker. ska nu ta mig en bulle och kaffe. men då blir jag för pigg. tar nog te istället.
/susanna

FÅ PANIK, LUGNA NER, INSE, LEV

Sussi det är konstigt hur lika vi tänker ibland, jag skrev om exakt samma sak (tiden) i min tanke-bok igår kväll. Om hur fort det går. För det gör det verkligen!
två gamla bilder som blev nya i photoshop. aasnajs att ha det ju! 29 dagar kvar att använda det.. wääj! bajsig upplösning bara.. bajs!
AGNES

JAG VILL VA DEN SOM GÖR DIG GLAD


shorts monki, halsband jc och fixat själv

nu ska jag ner till mormor och äta kalvsylta. ses!
/susanna

TIDEN GICK LÅNGSAMMARE FÖRR




minutrarna spinner förbi så man knappt märker. knappt hinner se. timmarna rullar runt och slår en i huvudet med dess korthet. dagarna snurrar runt, runt i en fart som gör en illamående.
jag får lite panik över hur fort tiden går.
/susanna

ATT ÖVERVINNA SINA RÄDSLOR

Jag har alltid varit rädd för.. kvällar. Eller alltså, det värsta jag vet är egentligen när familjen lägger sig och man är ensam uppe och ska lägga sig. Det känns som att allt hänger på mig, jag är den enda vakna i huset och det är mina ögon och öron som ser och hör nu. Mördare, inbrottstjuvar och zombies kan ju alltså komma när som helst. Det låter superlöjligt men det är seriöst så... När jag var yngre och alltid la mig innan mina föräldrar fick jag panik när jag hörde att de borstade tänderna, snart skulle jag vara ensam vaken igen, om jag inte somnade omedelbart! Det har blivit bättre, och jag kan faktiskt sova även om jag är ensam numera. Så nu sitter jag här, kollar nån B-tvserie, helt ensam. Mamma och pappa la sig precis. Nu övervinner jag mina rädslor!
AGNES
ps SUSSI JA! Du får jättegärna skriva på dom! :D

KNALLEMARKNAD


short monki, linne bikbok



jarå. va på knallemarknad idag. en ytterst trevlig tradition vi har i vår famlij att gå på. Inte bara för att man kan köpa remmar där, utan också för att man faktist kan hitta snygga fynd grejer! inte kläder dock. hehe. men här till exempel, de jag köpte; väskan halsringen och halsbandet kostar 100 each, ringarna 50 kr styck och örhänget, som inte syns så bra alls men som är en fjäder, kostar 70 spänn. billigt för snygga och unika grejer! rätt dålig bild på grejerna men när vi kom hem från marknaden skulle vi direkt till stallet så de fick bli en snabb bild.
/susanna

SURARE ÄN DIG

Mitt redigeringsprogram paint.net har slutat fungera som det ska, det går inte att skriva på bilderna utan att hela skiten stängs ner. Så jag tänkte, jag raderar programmet från datan och laddar ner det igen. När jag tagit bort det och håller på att ladda ner det GÅR DET INTE! INTE ALLS! Jag har försökt sjuhundratusen gånger men det GÅR inte! Det blir error! No matter vilken sida jag laddar ner från! Har kollat virusprogrammet och allt med allt STÄMMER! ÅÅÅå! Det enda jag vill är copyrightskriva på mina balla bilder från Coldplay-konserten som ska upp på weheartit! Nu har jag nån 30 dagars gratis photoshop iofs, men där FAATTAAR JAG INTEE. Har provat i en timme men ja får inte riktigt grepp om allt! BAJS :( Här får ni en av bilderna i alla fall. Observera copyright.. Även om det inte står...
obeskrivligt !
AGNES

jag kan skriva på dom :) /susanna

NUMMER TVÅ

Det är dystert här hemma. Norska nyhetssändningar rullar för fullt på tvn. Både mamma och pappa sitter klistrade. Siffran av döda från ön fortsätter stiga, 84 i nuläget och så vitt jag förstår det är det flera saknade. Det är ju helt stört! Man har ju dessutom kommit fram till att det inte handlar om en direkt terrorattack, utan om en norrman. Vilken sjuk människa gör sånt här? Han har tagit livet av 91 människor och det kan bli fler. Nej herregud, idag, eller just nu, går mina tankar till alla de som drabbats. Att det är vårat grannland gör det hela så mycket mer påtagligt. Men man får inte låta rädslan ta över, den är vår största fiende.
Brukar inte skriva på dehär sättet, jag vet. Men nu blev det så.
AGNES

HUCKLEBERRY FINNS ÄVENTYR




nu ser det ut som att det är molnigt på andra bilden, men det är det inte..

igår tog jag kameran med mig och gick ut på bergen nedanför vårt hus och det var så fint! jag har aldrig varit där förut och jag förstår inte varför. sen när batterierna till kameran tog slut så hämtade jag harry potter och satt och läste. så fruktansvärt trevligt. sedan följde mamma med mig ner till klipporna där jag bada. fi faan va livet är härligt! 
/susanna

BLOGGING FROM BALLEN !

vardaglig tjej sitter på sin balkong, tar bilder på sig sjäälv med snaapstriip! kbryyyyyyyy!..
Näejmen jag måste bara få göra er andra som inte bor här avundsjuka. om nån sån nu ser detta.. Sitter på min 22 grader varma balkong klockan 01.09 med mina kära dator och mina kära päron i shorts och min balla New Mexico Lobos-tröja. Runt omkring blixtrar det, men just här finns inga tecken på varken åska, regn eller moln. Typ stormens öga :o ?.. Nu ska ja sitta lite mer här och må bra. Lyssnar på coldplay, "sätt rätt låt på rätt plats!".. Imorgon ska jag återse min kära vän Casper och även träffa Tove och Alle. För de som bryr sig alltså (:
AGNES

MIN TRAUMATISKA MORGON

Nu mina vänner ska jag berätta om min traumatiska morgon;
Jo, jag vaknar strax innan åtta av att det är ett himla liv i hallen utanför mitt rum. Förbaskat tidigt för någon som vanligtvis sover till tolv/halv ett. När ja kommer ut i hallen är den käre katten i full gång med att hålla koll på något som rör sig under soffan. Jääääkla kattskrällee! Då hade mamma släppt in henne med en mus i munnen (nej hon såg inte musen) och sen for musen in under soffan. 100% levande (y) fick hjälpa pappa att fånga den förbannade musen i en halvtimme sådär på morgonkvisten och katten var BARA i vägen. Tips från coachen: Använd inte en 15 cm djup platsburk när du ska fånga en mus som kan springa i 98534235 km i timmen, det funkar inte. Det tog oss cirka 28 minuter att inse det och byta till en djup kartong.. Det funkade direkt.
Annars då? Annars har jag baara solat i det extremt bra vädret och handlat billiga saker på LIDL! Och följt nyheterna dårå.
AGNES

OM NÖRDEN FÅR SÄGA SITT I NULÄGE

bild lånad från google, bara några timmar gammal
Jag måste bara snabbt få inflika, med ett litet inlägg, några få meningar om det som nu händer i Norge. Jag blir värsta nörden när sånt här händer, nyheter som rör hela världen liksom. Jag var likadan när flodvågen drabbade Japan och folket i Libyen gjorde uppror, skillnaden är att jag då praoade på tv 4as utrikesredaktion, he he. Sitter just nu och kollar direktsända norska nyheter på tvåan, känner mig aningen nördig och extrem, men helt ärligt, det här är något man ska ha någorlunda koll på. Skulle kunna skriva ner mina egna analyser och åsikter just nu, men du, slå på närmaste nyhetskanal istället.
det här är en tragedi. det är stort. det är stört!
AGNES
bloggar om mer vardagliga saker senare, kände bara att ja ville uttrycka mig.

HUR KAN LUGNET LIGGA SÅ NÄRA KAOSET


ni fattar inte hur härligt det är att sitta uppe på ett högt berg, titta ner över de här och läsa harry potter. och ni fattar inte hur nära fast långt bort oslo ligger, och bomber också.. sjukt att de händer. och nu händer det ju hos oss också. det händer oss.
/susanna

VÅGORNA, DOM KRASCHAR ÖVER DIG OCH MIG


Sprang ju igår, och så såg jag de här och de va så himla vackert. molnigt och regningt. ja jag vet, supervackert. men med dimman över havet sådär så var det så himla vackert. När jag kom tillbaka till huset bestämde jag mig  för att sticka ner och doppa mig, och de va ännu coolare. jag stod längst ut på trampolien och bara såg ut över saxarfjärden. mäktigt.
inte men de va vackert, de vare.
/susanna


SINGULAR: PELARGON, PLURAL: PELARGONER



trevliga blommor som sitter i en kruka på altanen.

hujedamej va roligt de va att få komma hem nån dag sådär. först bara låg vi i en park i några timmar och vi drack och vi åt och vi åt och vi drack. Sedan for vi hem och åt och hamnade sedan hos mig där vi såg harry potter fyra och sov över. mycket skratt. hihi. mycket prat. bla bla. men sen vaknade vi aaalldeles för sent dagen efter men vi hann ändå med en timme i nacka forum innan jag hoppa på bussen ut till landet igen. jag köpte godis. gott godis. men nu sitter jag och lökar sönder(fast ne men de är jefligt varmt) och ska snart äta lunch. det blir väll nån macka.
Jag har fått världens motivation och insperation och känner mig värsta kreaktiv! icke likt mig. till exempel så stack jag ut och sprang igår(wow!) och jag fotar(omg!) och jag bloggar(oh herrgud!) och jag känner mig himla sugen på att rita, skriva, göra saker! fast jag ritar förskräckligt så de ska jag nog inte göra. oh juste, lyssna på musik också. försöker upptadera min playlist och jag har hittat några riktigt bra band! kul kul kul. livet leker just nu.
/susanna

OM FYRA TIMMAR

om ganska exakt fyra timmar togs denhär bilden för ett år sen. alltså, den togs den 21 juli 2010 ungefär klockan 21.30 på kvälleen. känns väldigt sorgligt att man inte är där i år igen :(
jaaag har varit på roadtrip i sverige och träffat massa släktingar i småland och på öland! :) deet var tråkigt och kul! sen åkte jag förbi sportscamp och hälsade på felix på vägen hem och DET var nostalgi på hög nivå! :( sen dess har jag hängt med mina homies dårå och nu åker alla ifrån mig! :( ensam till 1a augusti typ, yeey! men nu ska ja inte skriva förrän ja har nått vettigt att skriva! :D
HEJDÅ FRÅN AGNES
ps. JAG HAR SETT SISTA DELEN AV HARRY POTTER OCH JAG DÖR VAD BRA DEN VAR! ds.

fint


tre fina bilder från we<3it. Hämtade hem dom till mobilen för att ha dom som bakrund, tyvärr så va dom för små och blev alldeles pixliga och fula. synd. /susanna

hänger i märsta sen två timmar tillbaka


DIGIMON DIGITALMONSTER

Jag har fått en hook-up på bubbelvatten, har inte gillat det förut men gud så fint det är. Satt och kolla på Juno (jättebrafilm) häromveckan och drack ramlösa citrus, det var mycket trevligt. Te har jag börjat dricka också! Har jag inte heller gillat förut, men nu så. Drack det igår när jag kollade på Charlie St. Cloud (jättebrafilm). hisshiss!
Igår var jag på landet och i förrigår grillade jag med agnes nicole och rasmus, mysigt!! Idag har jag läst harry potter (ska läsa om dom från sida 441 i fyran innan jag kommer hem från Italien om 3,5 veckor, för att utmana susanna) Och gud vad bra de böckerna är! Kommer bli en liten tönt igen nu.. är jag hela tiden. Skulle sett filmen nu i veckan men nicole (jag vet att du läser detta) SVEK MIG! skämt åsido, hihi. Nu får jag läsa böckerna igen också! I alla fall så satt jag på altanen med lättsaltade potatischips och min hemmagjorda cosmopolitandrink (haha) och mina solisar och njöt. Njutning.

PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL SPANIEN! Nicole också!! hehehe, nu ska alla tro att jag och nicole är skitcoola och får åka till spanien själva och parta massa utan föräldrar hihi. Fast, nej. Jag ska till maljorca (hehe) och hon till nånannanstans.. inte själva alltså. SEN ÅKER VI TILL ITALIEN!! Alltså jag är sjuukt taggad!

Men nu är momoomofa här och jag ska vara social och äta jordgubbar och glass. MM

Iövrigt då så var det sjukt länge sedan jag uppdaterade här och detta är ett rätt långt inlägg, var det någon som orkade läsa hela?


Tänk vad många människor på en liten yta. Tänk vad många olika frisyrer och ansikten och personligheter! Och alla är här för att kolla på ett band. Mäktigt.

TE Å SÅNT

ikväll är himlen: fin och rosa, jag: en aning egoistisk, teet: mycket gott och chaigt!
nu skypar jag med min fanny i värmland och ska snart dra och läsa lite boook eller kolla teveeee.
för er som undrade. nu vet ni!
agnessss

KILL ME FUCKING GOD

bild från WTAI i juni, se men inte röra ! (:
kul sommarlov här hemma. naet. bort ska man! men idag hade jag rätt trevligt ändåå. träffade rasmus och philip som hade minst lika tråkigt som mig, vi åkte till lidl på philips moppeed och tillbaka. den ni!.. jag sitter nu och geekar min glasvegas-playlist, clicck da picc för å komma till listan. den innehåller alla låtar med glasvegas som finns på spotify :) hähä! funderar på om man ska sluta uppdatera här ett tag, tills folk börjar läsa igen, och de andra börjar uppdatera, men ja gillar att blogga! :o så ja tror ja fortsätter, vare sig nån läser eller inte ;)
agnesssss

NICK & NORAH

Tumblr_l0ew6bn2hl1qzmfe7o1_500_large
Tumblr_l4zo0rb7nl1qzjervo1_500_large
idag gick jag och erica stavgång, satt på höbalar högt upp, fick kanske lite kondition,
vandaliserade en höbale lite, blev dissade av hästar, sjöng nästan hela shake that av
eminem och nate dogg fem gånger, kollade extramaterial till harry potter & fenixordern
och drack te. nu ska jag läsa klart nick och norahs oändliga spellista (bilderna lånade
från weheartit.com, i sin tur tagna från filmatiseeringeen av boken) sen vill jag läsa
harry potter & halvblodsprinsen, får se om jag orkar. hihi. haenbrakväll!
agneeessss

INTO THE RIVER WE DIVE

superdupermegamånga hoppbilder kommer framöver. justssaayin!

idag mår jag inte jättebra. ont överallt och så kliar det överallt för jag badade i strålsjön igår och duschade inte efteråt. jag är sjövattenallergisk.. eller nått sånt. hårert borde tvättas och jag har persiennerna nere. woppwopp! ska hitta på nått med ericusfikus sen. jag och mitt smutsiga hår.
idag har slutet på slutet premiär :( harry potter och dödsrelikerna del 2 alltså. åååå vad jag är depp över det också! här har man växt upp med harry potter, och alltid längtat efter fortsättningen, så tar det slut! äej, men kul sak det bli att se den! ska antagligen se den med min familj i småland. jeej! så ska man sitta där och storböla i slutet medan man har en våldslängtande och känslohatande bror brevid sig.. jodå satte!..
agnesssss

INTO THE STREETS WE'RE COMING NOW

måste få erkänna mig själv som mycket graciös. och just nu lite egoistisk, känns som man inte göra annat än lägger upp bilder på sig själv, charmerande eller inte.. men det får va! ;)
it's frekkin poooouring utomhus! regnet har varit av och på hela dagen, men jag har faktisssskt hunnit bada nån timme och solat nån nanosekund! varit med sara hela dagen och tänkte ha en harry potter marathon, vi har bara hunnit med femman och halva sexan.. men hon kommer tillbaka så det kanske blir av ändå! :) annars var det inte mycket, nu ska jag slå på word och skriva en krönika. lite spontant sådär. hupphapphepphihi hejdå!

LITE LÄNGTAN

chekka beachboysen!..
tänkte bara tillägga lite såhär på kvällslvisten att la familia här hemma har bokat en resa till Gran Canaria i vinter igen, samma ställe och antagligen samma lägenhet. längtar en del faktiiiiskt! kollade igenom gamla bilder dårå, och några av dem ser ni ovaaan. nu ska jag lägga mig 'tidigt' och läsa! hoppas på sool imorgon! den som inte ger mig sol ska få betala! gonattttttttt
agnessss

INGETATTGÖRAAAA

dos pics från sussis landställe i skärgåårn, jag som showar utsikten och mitt och nicoles nästan-hjärta. känns lite trist att vara hemma med dendär NÄSTAN-solen som aldrig riktigt utvecklas till nån riktig sol! idag har jag chillat med sara i stan, kollat nya huset och gått vilse på en byggarbetsplats. helt stört hur vi ens kom in där, ingen avspärrning där vi kom in, men sen när vi skulle ut var det avspärrat. sen tog jag mig friheten att gå förbi fikus och hota henne till livet om jag inte fick hennes minneskort med bilderna från ljusterö, men det behövdes inte för hon var inte hemma. så jag och sara traskade in hos henne (hennes mamma släppte in oss) och rotade fram kameran och i got the minneskort! hoppas det gick bra erica. du får det imorrn eller så! :D
nu tänkte jag göra te eller nått kallt kanske och kolla nått kul på televisionen.
ha ett bra liv fram till senare!
agnessss

ingen rubrik

Fan va svårt det är att skriva ett blogginlägg med bara en hand...ska göra mitt bästa iallafall!

Heeeeeej på er, kom nyss hem från sjukhuset eftersom jag var tvungen att kolla upp min hand eftersoM jag har fått ett getingstick. Haha min hand är huuur stor som helst´, det ser så jäkla kul ut!!
Men iallafall så har jag fått medicin så nu slipper jag velsnart ha den här stora fula handen (Y)
Snart ska jag fortsätta titta på Pretty Little Liars och sen blir det mat.
Haha det blev ett kort inlägg för orkar inte skriva med en hand mer!

hejhopp!

/ F A N N Y


JAG DÖR OM JAG INTE FÅR ÅKA TILLBAKA NÅGON GÅNG






Allvarligt talat. Det här är nog det närmaste himlen man kan komma.

Deppdag idag. rejäl. fast egentligen finns det ingen anledning till att deppa. men jag vet inte. man har sånna där dagar ni vet. och så försöker man lyssna på lite peppmusik men den ena låten blir bara deppigare än den andra.
Så. Idag då. hehe, har dygnat så är så jefla satans trött. hela faderuttan såg på harry potter sju, del ett och kan berätta för er att tre femtedelar av församlingen somnade ungefär direkt. och efter ett tag så sov alla fem på rad medans filmen rulla på. lite komiskt. men det var jag som såg mest utav den iaf men jag fattar den fortfarande inte. kanske för att jag inte sett sexan och är långt ifrån att ha läst alla böckerna(läser fyran nu) men den var väll bra ändå antar jag. fast riktigt deppig måste jag få lov och säga. lixom såhär att allt är annorlunda och jobbigt och fel och hemskt. elin och helena ligger och sover där uppe, jag sitter här nere och skriver det här och ska alldeles snart ut och segla. skitskoj faktist. se ya later! :)
 
/susanna


TITTA KARLSSON, FÅÅGLAR!

Fyra Fina Fåglar Från skansen.
agnesss

VARFÖR ?

stort ego med här rätt stort hår
tjejer ärligt, om ni inte uppdaterar och orkar göra nått för bloggen varför bloggar ni? här är man en flitig själ som uppdaterar och försöker hålla gnistan uppe men nejdå! statistiken stupar (till och med näär vi uppdaterar) och ingen gör nått åt de, kanske är det för att folk har semester, eller? :p
här i mitt liv händer inte mycket, hemma med halvbra väder, filmhyrande med erica å nicole. känner att det kommer gå lite i samma stuk några dagar, tills jag åker till farfar och sen fannys landställe igen. känns extremt pluggigt att säga det, men jag måste då erkänna, man saknar ju nästan skolan när det är såhär. har inget jag måste göra eller egentligen kännr för, haha. då har jag hellre skola (med sovmorgon och att sluta tidigt!) och träffar kompisar med saker att se fram emot, typ som helgen. näej nu får tjejen sluta deppa va? ;)
nu ska jag kolla due date med min brooooshaaa och äta.. kaka. eller nått!
tjingssss
agnesssss

BORTA BRA OCH HEMMA INTE LIKA BRA

TJENA. Nu har jag och Erica landat i Sverige igen efter våra tre veckor i London.. Fast nä, men vi har just åkt världens längsta bussresa med SL för andra gången (första gången var på ditvägen) med stora resväskor från Sussis landställe, Nicole åkte hem igår. Vi har haft det sjuuukt supermegamystigt och härligt och bra på samma gång och vädret hade faen inte kunnat vara bättre! Nu är jag superdepp igen för att man är hemma, ska nog ta och aldrig komma hem från saker, det är ju superhemskt! Nu ska jag kolla nån mysig film och äta min gott och blandat-påse och snällt sno några ostbågar från min bror! PISAOT!
agnessss

GRATULATIONER

bilder från Las Palmas i vintras.

GOD KVÄLL KÄRA VÄNNER! Idag/imorrn fyller min köre bror år! Han på bilden, nästan identisk med mig!... men samtidigt åker jag till Sussis land imorgon och hinner bara fira honom kort på morgonen, menn STÖRSTA GRATULATIONERNA TILL DIG BROOR! Nu ska jag fortsätta packa och kanske duscha om min mor tillåter. Hon tycker nämligen jag borde sova. NU. BUMS. FÖR LÄNGE SEDAN. UPP TIDIGT IMORRN.
yeeyee, GOD NATT



PLUSMENY

Sitter och dricker ramlösa i mitt coca-cola glas som jag fick när jag åt en plusmeny igår.. Herregud, funderar på att gå ut och springa alltså!

Just nu (förutom att dricka ramlösa dårå) så packar jag kläder till Susannas landställe dit jag och agnes (och nicole?????) ska imorn. Hoppas verkligen nicole kan följa med nu!

Idag skulle jag till allsång på skansen, men så blev det inte för vi orkade inte haha. Så vi fikade och spelade kort istället, det var trevligt :)

INGE SKANSEN FÖ FAN

Har laddat ner snapstrip till webkameran! och tagit bort snapstrip-loggan på alla bilder HEHIHO :)
Hejjjjj det blev inte skansen för ingen orkade. Köpte hur som helst en present till min broder och träffade simmarna, käkade lunch på wayne's och spelade kort! Rätt trevligt ändå vaaa, skrev värsta långa kortet till konrad också (jomen bror min vaa) och känner mig som norra halvklotets bästa syster! Hihi! Nu dunkar jag världens bästa playlists (min coldplay-lista, min glasvegas-lista och min the kooks-lista) på spotify med högsta bas och volym! Me gustaaaa! Ikväll ska jag kolla allsången på tvn!

ALLSÅNG FÖ FAN

tååååååååågbild!

HEJ! Idag ska jag på allsång på skansen med simmarkompisarna! Imorgon åker jag erica å nicole till sussis landställe. SKA BLI KUL! Imorgon fyller min bror år också. Jäkla bajsväder, på nyheterna skulle de minsann vara 25 grader och sol. Jomentjena! Här går vi med jeans och tjocktröja! Hoooppas ni har det braa och att ni har fint väder. kulinlä[email protected]/com.
ps. jag sitter och lyssnar på disturbed. haaaaaaardcoooore haaaaaardrooooock! dom suger. ds.


HEJ JAG FYLLER ÅR IDAG

:D:D:D::D:D::D:D:D:D::D:D:D::D:D

Har vart en riktigt bra dag, trots att det såg mörkt ut igår när jag insåg att jag skulle vara ensam hemma.. :( MEN världens kompisar räddade mig och gjorde min dag bra! Trots att det inte blev som de planerat blev det ju bra! Älskar er <3

Visar bilder någon annan gång på vad jag fått! Imorn ska vi till skansen, blir nog grymt!


JAMEN JAHA

man kan inte ladda upp bilder. eller jag kan inte ladda upp bilder. himla bra att man har suttit i en och en halv timme och redigerat grekland bilder och längtat och saknat och drömt och gråtit. nej, inte gråtit. men iallafall. jag måste tillbaka till Kreta, till precis de stället där vi var. de va helt underbart. och sen när jag kom hem kändes det som att vi aldrig varit där, som om vi bara hade drömt allt. men nu när jag tittar på bilderna så fattar jag att vi har vart där. att vi har,bara för en liten kort stund, fått se paradiset. en vecka bara, släppte dom in oss, för att sedan kasta ut oss till den gråa, trista, förutsägbara verkligheten. De var lite svårt att uppskatta sverige i början men nu när jag har hamnat i södraste udden av en av stockholms öar så är sverige rätt trevligt. svensk sommar är ju egentligen det bästa som finns. eller i alla fall en av de bästa saker som finns.

Men shiiit va poetiskt det blev.. usch.

hej då nu ska jag äta glass med grädde och jordgubbar och blåbär. blåbärna från skogen bredvid huset. jordgubbarna från nån som säljer jordgubbar längs med vägen. grädden från ica och likaså glassen. punkt.

/susanna

JAG GRÅTER BARA I REGNET


Första gången jag hörde den här, för några veckor sedan, tyckte jag att den sög, men nu har jag lyssnat lite mer och jag älskar den! Den är ganska bra lixom..


NICK OCH NORAHS OÄNDLIGA LÅTLISTA

Jag skulle sett den filmen klockan 6 idag. Fan att jag missade! Ville SÅ se den, har läst boken nämligen. Fis. Annars då, så fyller jag år om 2 dagar. jej, koffkoff. Idag så ja, har det varit okej. Köpt presenter till mig själv med mor och far, gått stavgång, klappat hästar, badat, grillat, varit hos hannah och kollat pokemon med några personer från klassen. Trevligt trevligt.


vill bara vara där, vill bara bort från den här skiten. känn ingen sorg för mig göteborg.. åh saknar!

PRUTTKORV


DAYLIGHT

ni får ursäka alla bilder från göteborg som kommer rulla in ända tills ja gör nått roligare... nästan lite surt att man inte köpte dendär lp-skivan.. har faktiskt en sån spelare !

Innan sommarlovet kändes det som om jag inte hade något att göra i sommar. alls! Nu känns det som om dagarna inte räcker till! Finns några lediga veckor här och där, absolut, och de försöker ja fylla upp med massa kul. Det är bara det att allt annat svärar mellan olika datum så jag vet inte när jag är ledig! This drives me crazy! Ska dessutom kanske få sommarjobba några dagar framöver, hur bra låter det när man inte vet när man kan jobba..? haha..

Idag har det varit fuktigt. Och varmt, fast mamma sa att det skulle regna. Men framför allt fuktigt! Shit, jag har lökat sönder! Träffade Sara i stan. Köpte inget vilket gör mig stolt över mig själv, men desto mer pengar la jag på fika.. Och desto mindre tid har jag lagt på träning.. men who cares, det är lov hallåå!

HUNDVAKT JORDGUBBAR OCH PRESENT

Stört deprimerat att vara i älta.. idag har jag vaktat två små vovvar. Gått på skogspromenad och myst, kulkul. Sen nu så har jag ätit lunch med farmor pappa och syster och fått två paket! :D Anna åker till frankrike på nån sorts festival/kyrksak så hon är borta på måndag. (JAG FYLLER ÅR DÅ SÅ ATT ALLA VET OCH GRATTAR MIG!!) hihi. kan visa sen :)

Jag har ett liiiiiiitet problem också. Eller gigantiskt snarare. Jag kan inte få in bilderna från kameran till datorn. Jag DÖR!


A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD

Kameran ville inte längre fungera som den skulle efter att Coldplay spelat, men såhär grymt var det!!
Idag har jag deppat med Erica och Nicole. Deppat över att vi är hemma i Älta igen. Fy helvete vad trist det känns, haha! Har suttit och lyssnar på Glasvegas och Coldplay hela kvällen också, ta mig tillbaka till i tisdags! Men det var rätt trevligt ändå, vi solade och badade. Åt picknick med Tove Jenny och Ericus sen också. Tog med oss pizza/pasta från pizzerian och picknickade! Jag åt spagetti utan bestick. Mina händer luktar fortfarande köttfärssås...
Nu är jag så trött att jag dör och jag tycker folket kunde uppdatera lite! Bränd är jag också. Como un cangrejo, som dom sa i spanskahäftet! Superröd på ryggen. Så går det utan solkräm... men det brukar bli brunt efter att de röda lagt sig iaf så de ordnar sig nog! godernatter!

RSS 2.0