MUSIK TÅNG OCH BAKÅTVOLTER

Träffade vendela idag innan hon åker härifrån. (herregud sommaren är snart slut!) det var iaf skitkul. verkligen jätteroligt. dock är jag en riktigt fegis. ooh. jag vill inte va nån nojig prutt som baa åååh neej de törs jag inte! uääk! men jag kände mig som de idag. ett: vågade bara dyka från absolut lägsta höjden. de vill säga 15 centimeter. två: vågade inte kolla hur djupt det var. tre: vågade inte göra framåtvolt från trampolien som jag har gjort förut och klarat mig utan skador.
jag vill inte va nån mes!
så nu ska jag upp och titta på vänner och äta ur min godis påse(muähahaahäa köpte godis idag från godishuset jag skrev om förut, hohoho ett kilo godis för 60 spänn. uuujää!)
/susanna

|KOMMENTARER
Postat av: Mandy

Tycker det är grymt att du kommer med en åsikt - alla ha sin smak, självklart gillar inte alla det jag gör. Har fler låtar, många olika, säkert gillar du någon - http://www.ubetoo.com/MandyBeem (bara att scrolla ned så kommer du se några små bilder, det är låtarna) Ge dem en chans ifall du vill. Här är även en a capella version av en Beatles låt http://mandybeem.blogg.se/2011/june/i-will.html xxxxx

2011-07-31 @ 00:01:19
URL: http://mandybeem.blogg.se/
Postat av: i i d z. [PHOTOGRAPHY]

sv; hihi, tacksåjättemkt! cc:KRAM!

2011-07-31 @ 00:22:42
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Postat av: ida

sv: tack , ingen orsak ! :D

kram

2011-07-31 @ 00:50:30
URL: http://iiiden.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMNET:
GLÖM EJ?

E-POST: (HEMLIGT)

BLOGG:

KOMMENTAR:

TRACKBACK
RSS 2.0