TREVLIG KVÄLL


hittad på ellens blogg
HAHAHA jag.dör lite.
´
Tänkte inte köra nån jätteupdate vilket aldrig görs här numera,
funderar dock på att starta egen blogg snart men till dess blir
det lite update här och där på denna blog från mig :) Nu ska
jag fortsätta med min neverending engelskauppsats och senare
chilla med some sushi och efter det some friends. Kan också
meddella att jag, Erica och Nicole blivit utsedda till assistenter
på konfirmationen. H.Ä.R.L.I.G.T ! haaenbraafredaaaagpåeeer!
AGNES


TRÖTT PÅ MORGON PIGG PÅ KVÄLL

Tumblr_llz2sar4ru1qh7a1to1_500_large
suttit inne på weheartit halva kvällen och blivit inspirerad till MAX! både i kläd, foto
och allmän ILoveLife-inspiration. Sån sjukt härlig sida! detärocksådärjaghittabilden.
www.weheartit.com
.
idag har jag joggat. det var faktiskt rätt kul och jag låtsas tro på att jag kommer fortsätta
jogga i framtiden också.. skulle verkligen behöva det. dagen gick som vilken måndag som
helst. imorgon är det tisdag. undrar vad man kan tänkas hitta på då. det blir spännande! nu
ska jag lägga mig och plugga spanska. kanske tänka lite glada tankar och sedan sova gott
och vakna jättetrött och tpl med det är okej för det blir nog en helt okej tisdag imorgon.
puss.hej.sovgott.lifesgoodman.onceagain.hejhej.
AGNES

Fanny har en ny blogg

http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/
http://fannyhoglunds.blogg.se/KLICKA!! :)


STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER

Lördagar är nästan värre än söndagar. Speciellt om det är fint väder. Det finns absolut i.n.g.e.n.t.i.n.g att göra. Även om man har nått att göra på kvällen har man fortfarande den sega dagen att ta sig igenom. Familjen tycker allt ska städas och det måste storhandlas och i alla fall min familj går runt och surar allihop. Härliga tider!
Idag är det återigen en såndär lördag med fint väder och sol, men det är fortfarande bara 14 grader och jag är allmänt deprimerad. Har varit i Nacka Forum med pappa, bror min, farmor och Erica. Ett vinnande koncept!.. Har heller inga pengar, får månadspeng på måndag, så det var ju kul.. eller så. Ska i alla fall soa hos Tove med Erica ikväll och det kommer bli rooligt tror jag. Igår hade jag också kul, ramlade in hos Philip med erica fanny och rasmus där vi kollade film på kvällen och det var trevligt! Nu ska jag ta tag i nått tråkigt.
Hejdå till ett tråkigt bildlöst inlägg men lite musik ändå sådär!
Nytt med Den Svenska Björnstammen! Jag.Gillar!Mycket!
AGNES

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER


vi driver typ en fotoblogg. right? denhär bilden har inte jag tagit, utan min pappa. år 1985. Jag har som sagt ingen möjlighet att visa någon snygg redigering av mina egna bilder och jag gillar denhär. iofs också oredigerad med det är det som gör den cool. inscannad från en diabild. ball.

Jag har just genomgått de mest stressade 13 minuter i hela mitt liv! Smart och kontrollerande som man är, tog jag på mig ansvaret att boka städområden i kommunen åt klassen för att samla pengar till klasskassan. Anmälan öppnade 19.00 och hela tiden var det någon jäkel som var på och bokade mina områden liite innan mig. ALLA OMRÅDEN VAR BOKADE PÅ 13 JÄKLA MINUTER, FATTAR NI!? 13 ! Lyckades i alla fall boka feeem områden och det var ne bedrift vill jag lova ! Nu ska jag försöka slappna av och åka till träningen. GoodLuckHaveFun!
AGNES

FÖR DE MED LIKA DÅLIG HUMOR SOM MIG

Har inte uppdaterat mycke på sistonde, känner ingen direkt lust att göra det just nu heller (jag vill kunna redigera mina bildeeer! bajsdator!) men här är i alla fall en 10 sekunder lång h i l a r i o u s youtubefilm.

JAG HATAR WORDFEUD


bild som absolut inte passar till inlägget men som är fin.

fast jag älskar de egentligen. de är skitkul. Fast det är jävligt jobbigt att det inte finns nån ångra knapp för den andra när man suttit och samlat häcken av sig för att göra feta orden och den andra kommer och sabbar allt precis när man äntligen fått till de. jag grät. inte. men nästan. inte.

nu tänkte ja göra en kopp te(som smakar varmt kiss) och läsa en sjuk bok. den har feber. och är satan. Adjö.
/susanna


KULING PÅ INGÅNG

bara för att jag inte bloggar nånting kan jag visa några trevliga bilder som inte ens är trevliga.
/susanna

LUGNET FÖRE OCH EFTER STORMEN


i början av sommaren, på ericas landställe. tyckte det var en rätt trevlig bild ändå!..

Det stormar ute, och snart är det höst. Eller det är redan höst mer eller mindre, men just nu lyser solen och det är rätt fint ute! Så, lugnet efter stormen, lugnet innan stormen.. hösten.. Skolan är jätteigång nu. Läxor i ALLT och inte en jävla lugn stund. Jag har i och för sig inte ens börjat anstränga mig, åå vad det kommer straffa sig längre fram.. Måste verkligen börja ta skolan mer på allvar än jag gjort hittills!.. Gud vad jag saknar sommaren. Jag vill vara fri att göra vad jag vill på dagarna, gå i shorts och linne!
Just nu sitter jag och kollar Narnia, treeeedje filmen. Ska äta om några minuter och sen måste jag verkligen börja plugga både det ena och det andra! Vill återigen inte ha något annat än lov!.. Good Luck Have Fun! Nu ska jag äta för jag bokstavligen dör av hunger snart!
AGNES

900

NIOHUNDRA INLÄGG NU! Sedan andra januari, det är ändå ganska bra ;)
jag sitter här och äter bajsbollar, eller chokladbollar som man brukar kalla dom. Så jävla äckligt, har ätit typ tjugo stycken, lovar! Mår jäätteilla. Idag skall jag antingen gå i kyrkan eller dansa, kan ej bestämma mig!!!!!! har problem alltså..
Jag måste göra matte, det är kul inte. HEJDÅÅÅ :))
Varför känns det som allt var så mycket enklare förut?

HÄLSNINGAR FRÅN ROBERT WELLS DEN YNGRE

Kära vänner, det har blivit rätt uppenbart för oss allihop att jag inte bloggar speciellt mycket längre va? Precis, och det finns faktiskt många anledningar till det, .konstigtnog. 1.) Även fast jag tvivlade på det stämmer ryktet att det blir tuffare i nian än i åttan, får seriöst andnöd över hur mycket jag har att göra! 2.) (fan jag har glömt bort alla mina bra anledningar..) ... Har varit sjuk i en dryg vecka samtidigt som jag traskat iväg till både skola och simträningar vilket gjort mig ganska icke-bloggsugen. 3.) Jag är inte den enda som drabbats av höstsnuva, min älskade dator har extreema problem den också. Google Chrome är blockerat av brandväggen (hata hata hata mozilla firefox!) och det går inte att åtgärda just nu, youtube downloader har slutat funka och jag kan inte längre redigera mina bilder i något annat program än paint. You heard me, p.a.i.n.t. Paint.net går inte att ladda ner, jippie! Där ser ni i alla fall, hoppas ni har en lika fin period som jag just nu! (;

För övrigt har jag klippt av en jekla massa centimeter av mitt älskade f.d ändå rätt så långa hår och blivit Robets Wells bror eller något sådant. Håret är nu varken långt eller kort, skit.tråkigt. Men det behövdes, aldrig sett slitnare hår haha! ..skulle möjligen varit ericas hår isf d; .. Men det ordnar sig allt ska ni se, ska bara vänta ett år eller två så har jag lika långt och slitet hår igen! Nu borde jag ta tag i alla dessa läxor kanske, 40 sidor i världens sämsta bok here i come! Gonattelinatt! (: AGNES

retard face, ne nu ska vi inte vara sånna, fast jag måste erkänna att jag saknar mitt gamla slitna hår.. </3

INKÖPSLISTA, eller nått


9 11


STARSTRUKK OCH GALET BRA KVÄLL

HERRE MIN SKAPARE VILKEN GRYM KVÄLL JAG HAFT! Kul att inleda min bloggpaus (superkorta bloggplaus*) med ett inlägg som egentligen borde fått ett så mycket mer genomtänkt inlägg men vafan, here i go! Håkan Hellström på grönan först med underbart trevliga människor! Det var ju sjukt bra och härligt och allt dedär att jag DÖR! Inte nog med det stod självaste Mona Sahlin och kollade på, vilket jag var bland de första i publikhavet att observera och hon vinkade till mig MO HAHA, hur coolt!? Seeen såg jag Daniel Adams Ray (ska inflika att Nicole och Erica sa HEJ DANIEL och 'konerserade' med honom i sisådär tre sekunder faktiskt) och sist med inte minst när vi en timme senare (efter en jävligt trång och varm spårvagnstur från Djurgårn) satt på donken i Slussen ser vi vilka då om inte Mangemakers? HALLÅÅ. Jag totalfreaka, haha. De går och jag Fanny och Jenny springer efter som tre efterblivna daggmaskar och frågar mitt i ett övergångsställe om vi fick ta kort med dom. Mongoooon, men dom var så trevliga så det fick vi! Hade en liten konversation med dem också, kan nog kalla mig för en mangemakers-bästis nu!
PUSS OCH GONATT SHIT VA HÄRLIGT ALLT ÄR
AGNES

TITTA DÄR.


Hur fint som helst!


BORDE INTE SKIVA DET HÄR


Lite mycket just nu kanman ju säga.. måste ut och springa, bestämma låt till musiken lära mig periodiska systemet och massa spanska och engelskaglosor, läsa och skriva citat ur flugornas herre, läsa hkk och jobba matte. Och just det, på onsdag har jag nyhetsrapportering. Ska vara barnvakt också. Det här blir en bra vecka!

Nu ska jag sätta mig med mitt plugg och hellström! Hejdå :)

UTE PÅ HAL IS

Känns lite som att vi har en bloggpaus eller vad!? A jag orkar i alla fall inte uppdatera när ingen annan gör det eller tar tag i bloggen. Så länge ingen annan lyfter dig i kragen tycker i alla fall jag att vi kallar detta en paus. Punk slut, idag kommer min farfar och jag ska vara med Tove hejdå! ..fast jag vill inte att vi tar paus! ÅÅÅÅåÅ. Får se om NÅGON KANSKE SKRIVER SEN HALLÅ VAR ÄR NI MINA VÄNNER!??!?!?!?!?!?!???!!?
AGNES

RSS 2.0