VILL NI HA MERA VIN?

Jag är död. Helt slut. Och täppt i näsan. Ändå bloggar jag.
Kom ganska nyligen hem från Ericus och hennes systers studentmottagning. Jäkla massa saker har jag gjort. Privata servitörer och diskare har vi varit hela kvällen. Gjort bort mig en aning men det ska vi inte gå in på, rätt typiskt mig. faktisk. ont i ryggen och ont i fötterna, herregud vad vi sprungit! Men det var rätt skoj och jag har tjänat ihop minst... 70 vuxenpoäng ikväll alltså! Supermogen med all disk och servering. Trevlig har jag varit!
kom just på att ja måste skriva en slöjdrapport imorgon. inte lika glad nu. allt var ju över?
nu stupar ja i säng. palla bild till inlägget.. hehe.
gonatt!

HIMLA TREVLIG DAG





fick min födelsedagspresent idag. (eller. jag bestämmer att det här får bli min present, även fast den kom en dag försent och utan ett grattis men ajaa) en htc incredible S black oooooooh! fi faan asså. asball. och praktisk! hmf.

blev lite prinsesstårta och faligkorv på moset. gött. Sedan också en mycket fin dag. också väldigt trevligt att vi hade vårt sista prov idag (ooh yeeeeh!) som faktist. gick. rätt. bra.
till min stora förvåning.

Agnes kom precis förbi. vi snacka om allt i tre år sen gick hon. de va trevligt :)

/susanna

MORNING POEM

Tumblr_leqizjr4i21qf20sto1_500_large
weheartit.com
vi läste dikter på engelskan. sen skulle vi välja en och läsa upp.
jag minns fortfarande min. den ägde;

MORNING POEM
Woke early one morning,
the earth lay cool and still,
when suddenly a tiny bird,
perched on my window sill,
it sang a song so lovely,
so carefree and so gay,
that slowly all my troubles,
began to slip away,
it sang of far off places,
of laughter and of fun,
it seemed his very song,
brought out the morning sun,
I pulled back the covers,
and crept slowly out of bed,
and gently shut the window,
and crushed his freaking head,
I'm not a morning person

MISS FLOOOOOW

Nu är vädret tillbaka gaiz! Vill egentligen bara schlänga mig på cykelk och åka och bada menattee, ska skriva det sista skolarbetet i hela åttan nu och seeen ska jag hjälpa till på Annas student (jomensattee se föregående inlägg)!

Har haft allmänt missflyt idag, sista prover gick.. njae asså.. Bättre än matteprovet igår i alla fall. Det gick helt och hållet åt helvete. Förhoopningsvis sänks inte mitt mvg i historia om ja får vg på dehär. Allmänt lökigt i stor svart t-shirt i stekande sol på idrotten, och när ja slutligen kom hem efter en hothothot cykeltur letar ja efter mina nycklar i en fullproppad rygga (tappar mobilen och posten jag höll i händerna) bara för att hitta dom i bakfickan. Ibland har man inte da flow helt enkelt.
nu ska jag
Study_large

STUDEENT


Ful bild på systrarna med tjockt hår.

Idag skickade jag in svenskan, nu är det klart. Sen hade vi samtal om boken vi läst, spanska och DET SISTA PROVET I HELA ÅTTAN. Hur skönt? Gick så jävla bra också!! tror jag..

Jag gick hem vid lunch för jag orkade inte vara kvar -.-'
inte.. haha nej men jag gick hem och bytte om och åt GOD lunch, och nu ska jag strax iväg till Systers skola (ni ser uppe t. vänster) och kolla på hennes utspring. För idag tar hon STUDENTEN! :D

congratz | erica

IT'S DANCING TIME

ooh maah gard folks it's summeeeeeeer outside my windoooow!

SUSANNAS FÖDELSEDAG! ville bara göra det klart.
Jag och erica var världens snällaste kompisar på jorden och bakade en feet tårta med jordgubbar igår till Sussi som hon fick i en kartong med en nalle på i skolan idag. Alla var suuuuperavis. kanske. men den var suuupergod i alla fall! Efter det har vi varit allmänt carpe diem och spionerat på folk i älta med sussis megakikare från hennes tomt superhögt uppe! ta och gör det någon gång. och skrik på folk ni känner.

JEFLIGT BRA FÖDELSEDAG

Har svävat omkring litegranna hela dagen asså. Gick idag till skolan för omständighetens skull(fast de va för agnes hade stor väska med " s i m k l ä d e r " ) Sen soft engelska. efter det mycket högtidlig födelsedags lunch(17 mackaroner), sen slöjd matte so. Fast. bröt so:n och gick och tog en spruta. en livmoderhalscancerspruta. den gjorde inte så jefla ont. SEN SÅ NI. att ni ska veta sicken härlig eftermiddag jag haft. först satte jag över och gjorde klart matteprov, jäääättetrevligt.., men sen bar det av hem till felix. vi skulle till han och hämta fotboll men de kom sig så att vi hängde lite på hans rum. hans gröna rum. sen gick vi längs med stockholms gator. hmf. kom till slut hem till mig iaf, där åt vi mackaroner och prinsesstårta med mycke grädde. Sen skåda vi utsikten. länge och väl. myycket trevligt. Nu är jag glad och kommer va de ända fram till påska!



tjohej /susanna


I'm back bitches!

Lyckad människa jag är, känner mig som värsta tpl människan just nu alltså, men fan vad jag e trött på mitt liv, jag menar kul att när man springer i trappen och halkar och får ett stort jätte fult blåmärke, skriver vääärsta långa blogg inlägget och råkar radera, gör så att alla blir sura på än och sist men inte minst... sparkar på en vägg = sönder.... Skit kul liv, whooho! Ne men nu ska jag sluta vara tpl och istället ringa och störa en kompis och sen äta chips, perfect!

Btw har lovat agnespangnes att klara hela single ladies dansen till efter sommarlovet, party känner att jag kommer klara det hur bra som hellst... host, ne men vi får se hur det går :)

Tänkte bara visa en sjukt fin bild som är tagen på hemvägen från idre. Det gäller ju att bjuda på sig själv cheyer!

jETE fIN bIILD


Ha det brraaa

/ F A N N Y

MORS DAG, RIGHT?

när jag blir stor ska vi bo bland molnen

det är mors dag och jag har ingen mors dag present... går runt och verkar lite sådär halvmystisk så mamma ska tro att den kommer, den kommer liksom. tjennaa världens sämsta dotter? :d
seg söndag anyways. ska studera och äta lunch och bli beach 2011!
adjö,

12345678 ..!

Ikväll gäller det! Barcelona - Manchester United, kvart i nio på kanal 3, FREKKIN FINAAL! :) :)
SUPERTAGGAD! KOM IGEN NU BARCA! <3
ett litet minus mere hela då är att nåra av snubbarna man känner bettat på vilka som vinner, å förlorar deras lag rakar dom håret på ett eller annat vis. inte så jeekla bra, killar ska ha hår !
För öööööööövrigt har jag handlat lite stuff med Nicole i forum och kollat en hujedanemej dragagig ältafestival och en hejdundrande dragig hockeymatch med älta tigers! woopwoop!
Fikschar bilder på de ja köpt lite senare, nu ska jag käka och tagga hem till charls ingvar!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagnes
jäkla fult inlägg

FREAk

5061120121_e44e95b76f_z_large
Tumblr_lligjgrlal1qbvihuo1_r2_500_large
true words. true woords!
just. let. go.

Jag <3 weheartit = sant

GLAD

 

4155398415_fc691850b0_large

Tumblr_lg5sz4pwoe1qgegngo1_500_large

4935554195_93d8253601_z_large

idag är jag glad. fast ledsen. och sjuk. fast jag mår bra.

Idag vare mys revolution i skolan. eller. jag agnes och erica var supermysiga! de va segdag idag också. känner mig som en deg. nu ska jag äta deg. bränd deg. pizza.

/susanna


SON GRIS Y VIAJES

HOLA AMIGOS!

vet, vet, superego att lägga upp bilder på sig själv men så kom jag på att erica också gjorde det för ett tag sen och då kändes det lite bättre.
funderar på att byta lösenord och byta domän till snelahesten - agnes.. eller nått sånt? "da superupdater!" .. jag uppdaterar ju långt mycket bättre än fikus sussi å fanny iaf.. speciellt fanny. JALLA!
Idag är det chillpillfredag! Inte mycket inplanerat. MyyyyyYs på hög nivå med andra ord!  Jag fikus å sussi har gått med myskläder och haft status: mys i skolan idag också. MYSDAG!
har haft superdupermegamånga prov nu också. fast. tre. på två dagar! ;o sexxualkunskap på no:n igår, spanska och matte del A idag. Nästa vecka blir det meermeermeer! Härligt att allt pressas in nu de sista veckorna.. Kom förresten på att jag gjorde ett fel på spanskaprovet. Därav rubriken, skulle översätta "...hans katter är gråa och gamla" = son gris y viejos. Jag skrev gris y viajos = gråa och resor. så kan det gå!

PUSS & SNUSK!
agnessss

IT'S A FREKKING DOUBLE RAINBOW!!!

extremt cool mobilbild. aah nööu!
CHEKKA VAD JAG OCH ERICA FICK BEVITTNA IDAG EFTER EN JÄKLA MASSA REGN!!!!!! IT - IS- A - DOUBLE - RAINBOW - FOLKS! SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITT!!!

har ej (jag har börjat byta ut alla "inte" till "ej" .. dessvärre. låter ju helt stört..) kunnat uppdatera för vi har haft en jeekla massa visningarkom och då har datorn inte packats tillbaka upp ooosv. but life goes on och helt plötsligt sitter man och kollar rotatouille med erica och sin lillebror.
har ni förresten tänk på hur mycket mer amibitöst det låter att säga "vi kollar på filmoch pluggar" istället för "vi pluggar och kollar på film"..? liksom.. det låter mycket mer som om man tänkte kolla på film och kom på att man kunde plugga lite extra. eller så.. annars låter det som om man tänkt plugga med bestämde sig för att kolla på film också, = oambitiöst. så vi kollar på fillm och pluggar!
agnesss

DET REGNAR NU



dripp. dropp.

/susanna


SHORTS



Köpte detta idag, fast bikinin är lila. allt från hm. 99:-/129:-/99:-

/susanna

TISDAG



Idag är en rätt bra dag. okej med lektioner, dock jobbig svenska lektion.. sprang hit och dit bara, bra spanska  repetera inför provet, kul so.. vi håller på med franska revolutionen - muy interesante, aaaasa äcklig lunch.. eller smaka aldrig, konditionstest på idrotten som gick rättså bra, jättechill engelska.. lyssna på john lennon och log och hade trevligt. Sedan for jag och agnes till sickla och var turister. Vi snacka engelska hela jefla tiden. de va rött kul. speciellt i kassan. dom som jobba där snackade ju engelska med oss. he. två sweds snackar engelska med varandra. onödigt. men kul. köpte fin fina saker. visar sen. Sen en obligatorisk dumle på vägen hem och sen hamna jag här. kul dag. bra dag. imorn ska också va en bra dag. en ja-dag.


lyssnar på musik och taggar till WTAI

/susanna

CHILLING IN THE DATASAL

Agnes hälsar! Erica här.
Vi sitter i datasalen i skolan och försöker skriva bokrecensioner, det går väll sisådär. Men jag måste tipsa om boken alltså! SÅ HIMLA BRA!!

så. himla. fin.

COOLA I KÅPOR

inte bara jag som bar kåpa idag. erica också.
cool i kåpa, check!

MI GATO Y YO

alice, my brown sunshine, lilla kissen !

fick en sån jäkla lust att fotografera men lääääägligt nog dog min kamera. YES! ska sätta batteriet på megaladdning nu och förhoppningsvis kan man få sig några pics innan mörkret faller!
ps erica jag har bilder på dig i kåpa också ds
agnessss

DAGENS AGNES


Kåpa, kyrkan - skor, converse


BILDER FRÅN IDAG


Jag och Susanna tillvänster, Jag och Anna till höger. Anna min kära syster som fortfarande är fjortis vid arton års ålder.. moget

DET RULLAR PÅ

jag och stitch idag ! försöker se cool ut
spetslinne & byxxxor hm. sen har jag ett par supercoola strumpor från happy socks på mig.
sånivet..

fräään update här!
Jag mår bra, hur mår ni själva? Tackar som frågar. Nejmen satte helgen har varit kul! Igår städade jag med axel å erica halva dagen, sen kom sussi också. Hade husvinsing idag så skiten skulle se tiptop! ut. sen tillbringades hela kvällen och natten hos nicole med elin, sussi och fanny, dert var skoj vill ja lova! ;d

Idag har det varit konfa hela förmiddan, helt okej faktiskt. Tog kort i apfula kåpor. har määzza bilder på mej å fikus i dom. skitfult. nu ska jag planera för sommaren å va allmänt lat hela kvällen tror jag!

RIX FM FESTIVALEN

jap,, den är ju ikväll. Men orkar nog inte gå. Har haft konfa hela dagen, spelat teater, brännboll och fotograferats typ. SKulle tränat nu egentligen men onrkar inte det heller, jag och Susanna ska nog ut och springa sen.

Igår gick inte jorden under, fy bubblan vad skönt! Fast hade varit lite ballt med en lite jordbävning i alla fall :(


Och här får ni en fin liten bild på fina saker :)

ASHA DESHI

ego foto á lá agnes 2009!

Livet rullar. Bloggen läggs åt sidan.
Ni får ursäkta, men nu när jorden ska gå under och allt vill jag ägna mina sista timmar åt annat än bloggande :) vwveckan har iaf varit härlig! Har spelat en jäkla massa fotboll och haft det allmänt bra! Imorgon ska jag städa hela dagen för på söndag blire visning av huset ! naicnaicnaic. Ooooch konfa på söndag, nowyahknow!

TREVLIGT



de va jefla trevlig resa de där.

/susanna


JAG TROR JAG SPRICKER.


Jorden går under på lördag, eller så gör den inte det. Det ska bara vara en stor jordbävning som kommer resultera i att lik kastat upp till ytan och efter det ska dom som är "rena" åka upp till himlen medan de orena blir kvar här i väntan på den påstådda domedagen som sker i oktober i år, inte 2012.

Men jag längtar till lördag ändå, fast ruggigt om det flyger omkring lik och om alla som inte tror på gud förvinner. Jag vill inte åka iväg från jorden och alla icke-kristna!? :s


RANDOM PÅ HÖGSTA NIVÅ

Detta är en väldigt random bild på tre barn som bor omkring Ericas farmor och Ericas kusiners hundar. Bilden togs för drygt två år sedan och jag hittade den idag och tyckte den var. random.

kul dag! Har spelat en jäkla massa fotboll och nu satan ska jag logga in på min hotmail och se om jag och erica fått svar från sportscamp! Vi frågade om vi fick gå i år.. vecka tre! (Y)

DET REGNADE IDAG


gammal bild från 2009. tider de asså.
inte.

va himla härlig dag idag. Vi tjejer sög idag på fotbollen. killarna vill nog inte ha med oss. vi borde nog inte va med. nej. sen på eftermiddagen åkte jag och tömkörde. de gick asbra! förut sög jag på att tömköra men jag är faktist inte riktigt lika dålig längre, serru! sen lite senare stod ja och beta flizan och herregud ni skulle sett himlen.
Det var ett, gigantiskt stort asgrått moln som sträckte sig från vänstra delen till högra delen av himlen. Eller de va inte ett moln. inget vanligt moln iaf. de var lixom snurrat, och väldigt intensivt. man kunde verkligen se att där uppe är ovädret, så molnet va lix inte över hela himlen, bara en liten del. Och jag stod där och tittade oå ovädret som kom närmare, och på blixtarna som kom från molnet, och lyssnade på åskan, men de va inte alls oväder där jag stod. men sen kom de. de börja spöregna och de va så skönt! ja ba skratta, men sen blev det lite väll blött så ja gick in.

snipp snapp snut så var sagan sluut!

tönt man e

/susanna

DET ÄR JU SOMMAR


Och jag orkar inte sitta vid datorn. Har träningar, plugg och annat skoj för mig. Ni får säga vad ni vill men inte fan tänker jag uppdatera bra. Tack och hej lixom.

Idag då så hade vi La cRoss på gympan, haha sjukt kul! (det som dom kör i wildchild, bekännelser och killar kyssar och katter, och mean girls)
Sen då så for vi hem från skolan och jag och charles baka kladdkaka och kollade på barnkanalen, sen drog jag till agge och vi for och lira fotboll med adam (nämner ingen ålder) och kollade lite på 96ornas träning och sen åt vi god mat och sen spelade vi mera fotboll och sen gick jag hem och nu ska jag lägga upp min mössa på @slojda. HEJDÅ BLOGGEN JAG ÄLSKAR ER LÄSARE <3

IN 9 MONTHS TIME

bilderna på mig å fikus är tagna med nio månaders mellanrum.. och den senare bilden är tagen för snart ett år sen.. hahah! det är amazin vad vi har förändrats sen vi började sjuan. allihop! både utseendemässigt och på alla andra tänkbara sätt! vad vi tyckte om saker. hur vi betedde oss. vilka vi kände och umgicks med.. ska inte bli för filosofisk men tänk..! ;o

FARLIGT FARLIGT


Picture från dansuppvisningen tidigare idag. Haha, vi suger! Men aa lite coolt med en hand i fejjan. Extra kul att gå omkring med den i nackaforum, sitta och käka en fet hamburgare och simtävla med den. Okej, tvättade bort den innan jag hoppade i vattnet faktiskt.

SÅG AMIR IDAG OCKSÅ! haha satt i bilen och såg nån med rolig frilla och utbrast "AMIIR!!" :o haha, han såg oss dock inte :( Kul att se en tjej med en fet svart hand i ansiktet stå och stirra på en.
| erica

FÖR LÄNGE SEN




 
Två bilder från förra helgen i Hufvudsta. Gick riktigt bra den gången :D
en andra plats i första klassen, och en vinst i andra klassen, det var inte så många med, men kul ändå :D

jag har glömt mitt lösen och namn till slöjda. för 4729506340onde gången.

p a l l a r  inte skriva mer hej då!

/susanna

GO ERIC, SWEDEN LOVES YOU


Sjunger som en kratta men är för jävla snygg. De där ögonen, det där leendet. Nästan som du.

Tycker att låten och kläderna är fulfulfula men han gör det bra och jag ser fram emot hans nummer! Ikväll ska vi sitta bänkade. Kom just på att jag har danuppvisning och simtävling imorn. SADFACE!! vill inte ;(
bajsbajsbajs

DET GÅR JÄVLIGT SEGT JUST NU


Passar Susannas hund Effie ikväll, blir en seg hemmakväll med melodifestivalen alltså. Kolla vad söt Effie är! Jag önskar jag hade en hund :(


TAGGAT OCH KLART

dagens härliga party outfit; tröja DKNY, byxor TSS, skor PRIMARK ...... inte alls blandad kompott!

sitter/står/dansar/sjunger till fest i hela huset på högsta bas och volym. det är iaf fest i hela ruummet!
faktiskt liiteliiite taggad på 50 bröstsim på KM nu ;o nu taggar jag! :)
fett värt inlägg. blir ett att minnas!
agnes

HIMLEN BÖRJAR HÄR



herregud. läs den här boken. gör det bara. den är helt unfreakingbeliveble.

/susanna

HAHEHIHO

vågar inte ens kolla vår statistik..


HOLA CAMISETA daamn vi suger på att uppdatera! :) :) :) :) :)
Igår var kul :) Kollade film hemma hos Klaara i klaassen med några aandra från klaassen. Först såg vi Terror på Elm Street och om ni sett den vet ni vad jag snackar om när jag säger att den är förjäkla skabbig! (har man slutat säga skabbig btw..? åår sen ja sa de!) Sen såg vi en verision av Fredag den trettonde från 93 och den var hilarious! :D Hann kolla lite på Lilo och Stitch också, jag kan hela filmen. Så ni vet.
Idag ska jag simtävla. Och försöka komma på nått rouligare att skriva om. JuppJappJepp.

GU SÅ VACKERT



vill. va. där.

/susanna


VÄRLDEN BÄSTA DAG


saltsjöbadet 2010

eller kanske inte världens bästa dag men en jävligt bra dag! drog till flaten efter skolan och bada, chilla, skratta, sola, spela fotboll, prata, åt glass och bara allmänt viva vivida! sen for vi till pizzerian och åt sen hade vi kul på skolan. jag och erica körde fotboll i två timmar så vi är grymma nu. imorn ska vi äga ut killarna.
hej då!

/susanna

NU SKA JAG LÄRA MIG NYA LÅTAR PÅ PIANOT

WIHOO! jag har hittat noter! Det är helt omöjligt annars. Jag älskar att spela instrument. Gud så töntig jag är men ååh. Mitt piano <3

HJÄLP FÖR SJUTTON


SÖTisar för ganska exakt ett år sen. Kolla vädret hihihi!

Det är ännu en varm dag och även om jag inte uppskattat värmen alla gånger idag (faktiskt rätt svårt att uppskatta en söndersvettad idrottslektion med rugby ute i steksolen) vet jag att ja borde ta vara på solen. Och det ska jag!
Jag har börjat lyssna på Håkan Hellström. Ohno! Hjälp! Fan va kass han är på att sjunga, men fy satan va härliga hans låtar är ändå! Daaemmn! ska bajka till träningen med eraicus nu. sen
säger då de... 

LABC

Jag sitter här med ett tryckförband på benet och håller det i högläge, tur att man har lärt sig LABC alltså, annars hade jag nog varit död nu. SKar mig på rakhyveln nämligen hehe.

Idag har varit SJUKT BRA! Mestadels iaf!
Spelade fotobll på rasten, lökade sönder, spelade fotboll på gympan, lökade sönder, var som en tomat hela engelskalektionen. Sen drog några från klassen och nicole och sara till flaten och BADA! Såå skönt! Hoppade 4 ggr, 2 från femman. Hehe, skitläskigt.

Sen så gjorde jag mat åt mig och min syster och kollade på Bounce videor. SÅ JÄVLA GRYMMA! rip. Och sen åkte jag till pizzerian och såg svullona käka och sen gungade vi och jag och sussi körde fotboll hela kvällen så nu är vi GRYMMA och ska äga ut ALLA imorn på rasten! mohahah


sist jag var i flaten med jacob och agnes :) ERICA

AND IT FEELS LIKE HOME

jag kommer inte tröttna på mina målarbilder på ett tag.. haha.

Det har varit en faktastiskt härligt underbar dag idag. Så jäääääääääääääääääääääääääääklans fint väder och så jääääääääääädra varmt! Efter 5 lektioner varav en var en mycket lökig utomhusidrottslektion åkte vi och badade, och det var så förbannat kallt och skönt och sådär att jag tror jag avlider! DET ÄR JU FASIKEN SOMMAR!
nu ska jag lägga mig. snart. sovmorgon imorgon!

JAG SÅG MÅNEN IDAG, FAST DET VAR DAG.


JAG HAR VALT DENNA SÅNG


Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör, sist var himlen vit som papper, ovanför. Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan, jag ska riva mina murar tills vi ser varann. Jag vet vem jag är när jag är hos dig, jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet, jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet. Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt. Vi ska va dom vi vill vara, hellre nu än efteråt. Jag vet vem jag är när jag är hos dig, jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Jag har inte sagt till nån att du blev kvar här igår, fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig, jag vet vem jag är när jag är hos dig.


I'LL PUT MY HANDS OVER YOUR EYES BYT YOU'LL PEEP THROUGH

rätt ful men ändå ball bild jag tog igår. nowyahknow

så sjuuuukt varmt det var idag! Imorgon kör ja faen på shortS! Och ska bada efter skolan också! Chillpill! Kom precis hem från träningen som för övrigt gick helt okej och nu ska ja plugga järnet. Mamma har varit på mig som faaen men dehär provet imorrn, ingen aning om varför, hon brukar inte va så involverad direkt,
agnes

ALL I WANT IS YOU, WILL YOU BE WITH ME?


Mina favoritjeans från weekday, har ett par svarta också, men ska byta dom till en eller två storlekar mindre, de är nämligen två storlekar större än dessa. Gud så intressant.

Idag var la en bra dag, fotboll på rasten, helt okej mat, slöjd, matte (och jag var så sjukt matematisk och ägde ut alla) och so, huvudvärk, ipren. Ungefär så, trevligt trevligt. Ska på träning nu! HEJ

ISTÄLLET FÖR ATT MÅLA




jag tänkte måla, men det slutade med att jag fotograferade målarsakerna istället. Funkar ju det med! Nu blev klockan så mycket också att ja inte hinner måla. Göra mig i ordning och gå till bussen och bion är det jag ska göra nu! agnes

FUUN IN THE SUUUN

Nu har jag varit ute och solat, läst superbrabok och lyssnar på superbramusik och fått bikinilnjer waahwaah!

Dessutom har ja varit med om en rätt supermegapinsam sak. Vi har en målare här som målar (saywhaat, målar han!? ..) Och jaag trodde han hade åkt heem så jag gick och duschade. Badrummet där uppe ligger precis bredvid ytterdörren och tror ni inte då att snubben kommer tillbaka när jag står där? Lyckligtvis var dörren låst, men alla mina kläder låg utanför badrumsdörren. yeey! sprang ut fort som satan i bara handduk, tog allt och sprang ner. Måste sett förjäkla kul ut. -Snubben stod och målade ytterdörren-
jag är megahungrgi!

EHJIALLOO MY NAME IS BORAAT


jeans monki    bikiniöverdel hm

Igår såg jag Borat för första gången. Antagligen den sista människan på norra halvklotet som inte sett den. Hemsk var den i alla fall. Grymt hilarious och så men ändå. hEmSk! Var på fotografiska med fikus å familjen också. Rätt helt okej! Köpte två saker sen också. Jeansen och Bikiniöverdelen på översta bilden (Y) Idag tänkte jag sola men med hela husert fullt av målare och pappas kompisar blir det nog en utmaning.. Vi får se!
jag har 4 timmar och 8 minuter kvar på spotify denhär månaden. DÖDÖDÖ ;(

agensbagens

GLOBAL WARMING


"Global Warming pool: Swimming above NYC - Passes and passports ✈"



hitta de här på we♥it.

cool. fast hemsk. rättså iaf.

/susanna


VÄRSTA MODELLEN.. lmfao


I alla fall så köpte jag det här idag.
Shorts, Tröja, Strumpor - Monki
Klänning - HM

Köpte ett vitt linne och ett par svarta jeans också :) Ska nog ha denna klänning på skolavslutningen.

WOOOOOOH !

GOD MORNING SUNSHINES!
Pretty god damn fin dag idag! :) Gör en lite glad sådär! Bra musik i öronen gör det hela ännu lite bättre dessutom! Inatt drömde jag att mitt o-så-välstädade rum blev stökigt på två röda sekunder och att det inte fanns något jag kunde göra för att stoppa det, inte så himla kul, man ska inte ägna så jäkla mycket til åt städning, hör ni de!?
Igår kväll kom också pappa hem me två kompisar.Så nu är det helt jäkla fullt hus här! Inatt kommer en till och jag får inte sova hemma. Känns bra. Bli utkastad sådär. Anyways så ska jag och Ericus följa med dessa ädla männsikor på fotografiska museét idag och sedan stanna kvar och så ska Erica shoppa på stort och jag ska mesköpa ett par jeans.. i bästa fall.
in mah ears raht naao!
dubbelklicka lite keckt så kommeru till låten på youtube..

agnes

INSPIRATION







fina bilder. man blir glad. och ledsen. och inspirerad.

/susanna

ÅKSJUK, UTAN ATT HA ÅKT EN METER

Har dammsugit och putsat bilen. Tog två och en halv timme ungefär. Var sjukt pinsamt när det kom förbi folk och jag satt där osminkad i pappas fleece med dammsugarn i högsta hugg och radion på full volym. Nu har jag så sjukt äcklig känsla, bilkänsla. Den man får när man åker bil. Usch, klarar inte av lukten. Så åksjuk av att ha suttit i bilen i 2h utan att ha rört sig alls. MYSIGT!
-Allt för att barnen i uganda ska få 100kronor.
Kan dom inte avskeda en lärare istället? Så får Uganda 30 000 kronor varje månad istället, smart.

ÅT JUST GODASTE PIZZAN NÅGONSIN TROR JAG! mmmm


Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


I CAN'T BELIEVE IT

så pretty much hela dagen har jag hållt på med dethär, garaget är ännu fullare nu (observera att bara halva utrymmet man ser är vårat) och min cykel har inte längre punktering, men framför allt har mitt rum gått från detta till detta;
FLITIG TJEJ! känns bara GANSKA skönt med ett så helvetes jävla fräsht rum nu! Ja fy faan! Nu skare stanna såhär till visningen sen får det blir hur det vill :p ni anar inte hur mycket jag har dammsugit, rensat, dammat, burit ut saker o.s.v hela dagen asså! men nu är jag stört nöjd och ska chilla me brorsan framför Nanny McPhee! Han gav mig för övrigt just en high five för "bra städning" MASSA PLUS TILL MIG!
agnes

MAMMA MIA

Susanna och jag har kollat på Mamma mia och sjöng med i alla låtar, lät sjukt fint. Sen laga vi mat och sjöng och spela piano och sussi va hos 'psykologen' haha och sen såg vi två sugande filmer och idag så käka vi frulle på ballen och våfflor på ballen och snart ska jag städa bilen för jag måste tjäna 100 kronor! :''''''''( Ska nog ta och göra det nu, och plugga so och engelska.


FLYTTFEST

GOD FÖRMIDDAG MINA VÄNNER! Idag är det tänkt att alla på vår skola ska tjäna 100 kronor till Uganda genom att jobba antingen hemma, på nått jobb eller i skolan. Jag jobbar hemma och har som min egna lilla flyttfest, flyttar som sagt i oktober men fotograferingen av huset är den tionde maj och visningen den.. 22a tror jag, så de e en jäkla massa baxande av lådor och skit! En hel garderob har ja och pappa fixat ut också. Jäkla bra. Gonna visa some pictures sen, och så hoppas vi att de andra latmaskarna uppdaterar lite också.. HEJ!
agnes

BETTER DAYS WILL COME

Trist väder, trist skola, trist dag, trist ord, trist alltså. Better days will come, trist blogg haaah!
"see bortom det du seer" agnes

VERRY GOD


lite trevliga saker från hm nyheter.

/susanna


ERICA HETER JAG OCH DET HÄR ÄR JAG


Önskar att man var lika söt fortfarande, och att jag hade en likadan overall några storlekar större..

Sitter och kollar gamla fotoalbum, haha säger jag bara. En hel del lite ocharmiga bilder men en hel del söta också. Jag har aldrig tyckt om att bli fotograferad haha, det syns på en hel del av bilderna.

Blev en riktigt jävla pissdag idag, trots att det började bra, men vaffan behövde nog en sån. Hela veckan har varit bajskorv, men IMORN börjar vi om. | erica

MAGGIO

nya skivan är AWESOME! :)
-bilden är en lääänkish till spotify-
agnes

OH HAPPY DAY

Man ska inte ta ut seger i förskott, men den här dagens känns rätt bra. Början av veckan har varit piss, men idag ska det bli bra, trots ont i halsen. Ska inte träna heller, det här kan bli himla bra!

Härlig låt!

JAG SUGER,

framförallt på att uppdatera.

unik speciell cool ball och .... inte alls speciellt udda bild.

Jo, jag har mycket att göra. so/spanska/engelska saker, MEN jag kan inte säga att jag har gjort dem.. Så det är ju ingen ursäkt till att inte blogga. Men man har ju inte heller alltid nått att skriva om.. som nu, haha. Jag kan iaf bara säga att jag sörjer spotifys gratistjänst som satan, att jag är superglad över att barca är i champions league final och att det är satans svårt att skriva ett blogginlägg med vänster samtidigt som man borstar tänderna med höger. nowyouknooow!
AGGER

JAG LUKTAR HÄST




lite sisådär bilder från lördagen. Himla rolig dag asså.

Idag tömkörde jag för KG och de har jag int gjort på hur länge som helst och ändå gick det jättebra! bästa gångern evaaaa. typ.

snart ska jag äta pangkakor. hej då!

/susanna

VEM ÄR DU?

Ja, just du som läser det här!

Vad heter du?
Hur gammal är du?
Var bor du?
Hur hittade du hit?
Brukar du titta in ofta?

:) snälla svara :)

'

Jag försöker att koncentrera mig men tankarna skenar iväg åt annat håll. Har lite problem med min iTunes, vi blir inte riktigt kompisar alltså. Sitter och tuggar sönder aliminiumfoliet som suttit på chokladjulkulan som skall hängas i granen i småbitar utan att veta varför. Spottar ut skiten i papperskorgen.

Skulle kunna skriva en bok, känner för att skriva en bok, en bra bok. Men jag kan inte. Såg på djursjukhuset idag, gud så gulligt. De får det att verka som värsta House fallen när lilla hunden love har ätit råttgift. Jag ska nog bli veterinär.


Visste du att svanar håller ihop hela livet?                       Nej, men nu vet jag.

JEFLA LYCKAD HELG



väldigt rolig lyckad givande glad fri bra helg de här. Först lördag. Jag tävla och erica fanny och agnes kom och kolla. inte helt frivilligt men ändå. det gick i alla fall väldigt bra på tävlingen. Första ritten som inte jag blev särskilt nöjd med men som va okej ändå kom jag femma i, av en hel del massa tävlande. den andra ritten gick så jävla bra! helt klart min bästa start hittills. domarn gillade ritten också så det blev 71% och en första plats :) jeeefla roligt asså, och de var av 40 då. 1 av 40. det låter rätt bra asså. kan man vänja sig vid. sen var det ju allsvenskan också och då kom vi, årsta runsten sportryttare, trea i laget också. mycket roligt. sen vare ju valborg och hela fadderuttan och det blev ju party på hög nivå asså. inte. men hade kul ändå :)

sen söndag dåra. jo som sagt så var jag och agge på innebandymatch där Felix kevin casper och nåra till vi känner (vet om, har träffat) spela och det var himla trevligt ska ni veta! har aldrig kollat på innerbandy förut men nu blev man fett in to it asså! och det va rätt stor match också, nån mitt i cup som är i hela stockholm, och nu så vare final och dom vann! stort grattis pojkar det var himla bra spelat.. he.

http://innebandy-live.mitti.se/index/30?eventid=1783
pöjkarnas match

hej då nu ska jag till stallet :D

/susanna

EN DAG UPPSTÅR ETT MÄRKLIGT HÅL INOM DIG

9h 44 min kvar på spotify. JÄVLA FISKORV

Spotify tar snart slut, Temadagen sög, Har inga kläder, Fett hår, Äcklig mat, Har tråkigt, Ska snart träna, Bajs. Bara för att börja gråta ska jag se på lejonkungen nu. Bästa filmen


 

ÄT MITT BRÖD DRICK MITT VIN KOM TILL MIG

blablabla. Har haft låten på hjärnan hela morgonen, mysigt. Nae. Har lite smått panik för jag har insett att jag inte har några kläder, nästan. MÅSTE handla. herregud alltså.

Idag är det temadag i skolan, ingen aning om vad vi ska göra, men vi slutar 2 iallafall. Istället för 15.40! NAJS

ful fisk, måste rusa. HEJDÅ 


INNEBANDY

en annan av mina å sussis balla fönsterbilder! faktiskt en del hearts på weheartit.. hihi!

Jag tycker inte jag ska färga mitt hår rött erica. Speciellt inte efter dendär bilden. b a j s f u l. Anyways valborg va la okej. Hade gärna umgåtts mer med alla kompisar men det var mysigt med de vanliga också. I morsw blev det iaf snabba ryck in till stan. Sussi och jag satt som två trogna fan och kollade på felix, kevins och caspers (och ä a deras lags) final i innebandy. ASGRYMT! DOM VANN! SPÄNNANDE MATCH! inte för ja sett nån innebany innan. alls. men dehär va grymt! Köpte en jacka och åt på subway med susanna sen dårå. Nu ska ja chilla. ja e trött.
agnes

NO INSPO


lite bilder ifrån helgen, jag har absolut ingen inspiration till bloggen. Ingen ork. Så det lär va tyst från mig ett tag framöver.

Agnes du borde färga håret rött, valborg var mysig, susanna vann sin ryttartävling, jag har ätit onyttigt, idag har jag danstränat, casper felix och kevin vann innebandy finalen (GRATTIS) synd att man inte kunde kolla, nu ska jag äta lunch. Jag. Har. Tråkigt.

| erica

RSS 2.0